Το Supermoon θα εμφανιστεί και πάλι στον ουρανό μας ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, κάνοντας τη νύχτα μας ακόμα πιο μαγική. Πώς, όμως θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο;

Η σούπερ πανσέληνος θα κορυφωθεί τα μεσάνυχτα της 1η Ιανουαρίου και θα μας επηρεάσει διπλά. Και Πρωτοχρονιά και Supermoon; Θα μας “κάτσει” πολύ!

Τι είναι το Supermoon; Ο όρος Supermoon δημιουργήθηκε το 1979 από τον αστρολόγο Richard Nolle. Για να υπάρχει σούπερ-σελήνη, το φεγγάρι πρέπει να είναι σε μικρότερη απόσταση από 360.000 χιλιόμετρα από το κέντρο της Γης.

Αυτή η σούπερ πανσέληνος θα είναι στον Καρκίνο και αυτό σημαίνει πως θα είναι πολύ ευαίσθητη ενώ έχει έρθει η ώρα να κάνεις focus σε αυτό που καλλιεργεί τη ζωή σου.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Λοιπόν, δώσε προσοχή!

Φροντίζω τους άλλους VS φροντίζω εμένα

Μια πανσέληνος στον Καρκίνο σημαίνει φροντίδα στους άλλους περισσότερο κι απ’ τον εαυτό μας. Οτιδήποτε δίνεις στους άλλους και θυσιάζει τη δική σου ευτυχία δεν θα έπρεπε να το δίνεις καθόλου. Κάθε φορά που αποφασίζεις να βάλεις τη δική σου ηρεμία σε αναμονή προκειμένου να διατηρήσεις την ηρεμία κάποιου άλλου, πρώτα απ’ όλα είναι μια μεγάλη απώλεια. Αυτή η πανσέληνος θα δώσει φως στους ανθρώπους που όσο κι αν τους δίνεις δεν είναι ποτέ αρκετό και όταν παίρνεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου, το θεωρούν επίθεση εναντίον τους.

Τι είναι αυτό που χρειάζεσαι πραγματικά

Κάθισε πίσω αναπαυτικά και σκέψου πότε ήταν η τελευταία φορά που πραγματικά τάισες τον εαυτό σου, το μυαλό σου το σώμα και το πνεύμα σου. Πότε ήταν που έκανες κάτι για να κάνεις τον εαυτό σου ευτυχισμένο; Τι σε κάνει να νιώθεις γεμάτος; Όλες αυτές οι ερωτήσεις θα σε απασχολήσουν με την πανσέληνο στον Καρκίνο αλλά θα βρεις και τις απαντήσεις. Πρέπει να προσεγγίσεις αυτήν την πανσέληνο με τη μεγαλύτερη ειλικρίνεια ακόμα κι αν οι απαντήσεις δεν σου αρέσουν.

Οικογένεια εξ αίματος VS οικογένεια από επιλογή

Όλοι έχουμε μεγαλώσει σε οικογένειες και δεν έχουμε αποφασίσει αν είναι αυτό που θέλουμε.Με το να καθαρίσεις το χάος που σου δημιουργεί η οικογένειά σου, αρχίζεις να νιώθεις υπερήφανος για τον έργο σου και το εαυτό σου. Αυτό σημαίνει αυτοεκτίμηση. Αν δεν δουλέψεις από μόνος σου τον εαυτό σου και τις σχέσεις σου, τότε επαναλαμβάνεις δυσλειτουργικά μοτίβα σχέσεων και οικογενειών. Όταν το Supermoon βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου, τότε σου δίνεται η ευκαιρία να δουλέψεις με τον εαυτό σου. Μόνο τότε θα προσελκύσεις άτομα που έχουν κάνει το ίδιο και θα φτιάξεις την οικογένεια της επιλογής σου.