Kριός

Αγαπητέ Κριέ, το σημερινό Σάββατο προσφέρεται για να βάλεις σε τάξη τη ζωή σου και να καταστρώσεις τα επόμενα σχέδιά σου. Η είσοδος του Άρη στον Σκορπιό, σε κάνει μαχητικό και υπομονετικό στις αντιξοότητες. Εκεί που οι άλλοι βλέπουν προβλήματα και εμπόδια, εσύ βλέπεις μια ευκαιρία να ξεκολλήσεις από τα παλιά και να ανοίξεις νέες πόρτες, νέες προοπτικές. Χρησιμοποίησε την διεισδυτική σου ματιά για να προβλέψεις και να διαχειριστείς δύσκολες καταστάσεις.

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, το πλανητικό σκηνικό φροντίζει να ξυπνήσει μέσα σου πάθη και δύναμη. Η είσοδος του Άρη στον Σκορπιό σε αναγκάζει να βρεθείς στην πρώτη γραμμή της μάχης και να παλέψεις μέχρι τέλους για ό,τι πιστεύεις ότι αξίζει να το κάνεις. Από την άλλη η Σελήνη στην Παρθένο σε βοηθάει να οργανωθείς και να τακτοποιήσεις ζητήματα που έχουν αρχίσει να περιπλέκονται. Σε πρακτικό επίπεδο είναι καλή στιγμή να ασχοληθείς με το σπίτι και δουλειές που θέλουν καλό συντονισμό.

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να πάρεις λίγο το χρόνο σου και να ανασυγκροτηθείς. Μελέτησε τις παραμέτρους της ζωής σου, κάνε έναν απολογισμό και «βάλε μπροστά» τα σχέδια που έχεις στο συρτάρι. Βρες τις απαντήσεις που χρειάζεσαι και βγάλε από την καθημερινότητά σου ό,τι δεν είναι πλέον πρακτικό ή σου «τρώει» χρόνο χωρίς αποτέλεσμα. Όποιες δυσκολίες προκύψουν είσαι σε θέση να τις υπομείνεις και να τις αντιμετωπίσεις.

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, ο Άρης μπαίνει στον Σκορπιό, γεγονός που σε κάνει να κινείσαι με δυναμισμό, πάθος και ρίσκο. Δεν φοβάσαι να κινηθείς παράτολμα προκειμένου να πετύχεις το σκοπό σου. Οι συναισθηματικοί ενδοιασμοί υποχωρούν μπροστά στη βαθιά σου θέληση να φτάσεις στο σημείο που θεωρείς ότι έχεις πετύχει. Μια τέτοια στάση μπορεί να είναι ιδανική στον επαγγελματικό τομέα, για αυτό φρόντισε να την αξιοποιήσεις κατάλληλα. Προσπάθησε μόνο να αποφύγεις τις υπερβολές που σε εκθέτουν.

Λέων

Φίλε Λέων, αν και είναι Σάββατο, η ημέρα σε καλεί να δραστηριοποιηθείς παρά να επαναπαυθείς. Νιώθεις μια ορμητικότητα να αναβλύζει από μέσα σου σε όλους τους τομείς. Ο Άρης που μπαίνει στον Σκορπιό ξυπνάει πάθη και επιθυμίες που ήταν ξεχασμένα. Παίρνεις ρίσκα, κινείσαι βάση στρατηγικής, αναλύεις τα προβλήματα σε βάθος και ενεργοποιείς το ένστικτο που σε καθοδηγεί. Καλό είναι να ασχοληθείς με απαιτητικές υποθέσεις της ζωής σου, έτσι ώστε να αξιοποιήσεις τις σημερινές επιρροές με τον καλύτερο τρόπο.

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, η σημερινή ημέρα έχει να σου προσφέρει πολλά αρκεί να εκμεταλλευτείς κάθε της στιγμή. Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σου, γεγονός που φωτίζει περισσότερο την οργανωτική πλευρά σου. Βάλε σε τάξη ό,τι βρίσκεται σε χάος ή δυσκολεύει την καθημερινότητά σου. Αυτό μπορεί να είναι κάτι που σχετίζεται με το σπίτι ή μια συνήθεια. Από την άλλη, θα έχεις την όρεξη και τον δυναμισμό να το κάνεις, καθώς ο Άρης στον Σκορπιό σε βάζει σε θέτει σε δράση.

 Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, το σημερινό Σάββατο έρχεται για να ταράξει τα νερά σου και να σε βγάλει από την αναποφασιστικότητά σου. Κάποιες φορές στην προσπάθειά σου να είσαι δίκαιος δυσκολεύεσαι να πάρεις αποφάσεις. Σήμερα, λοιπόν, τα πράγματα γίνονται πιο ξεκάθαρα και η ανάγκη σου να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου σε ωθεί να δράσεις άμεσα, εύστοχα και πρακτικά. Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο και αναπόφευκτα θα ασχοληθείς με το οργανωτικό κομμάτι της ζωής σου.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η ημέρα σε θέτει σε εγρήγορση και φέρνει στο προσκήνιο τις εκκρεμότητές σου. Με τη Σελήνη στην Παρθένο είναι καλή στιγμή να βάλεις τα πράγματα σε τάξη και να οργανωθείς. Θα νιώσεις πολύ καλύτερα και θα πλησιάσεις την επίτευξη των στόχων σου. Με τον Άρη να μπαίνει στο ζώδιό σου, γίνεσαι μαχητικός και ασταμάτητος σε ό,τι έχεις αποφασίσει ότι πρέπει να πετύχεις.

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, το ενδιαφέρον σου στρέφεται στην οργάνωση και την τάξη στη ζωή σου. Η Σελήνη στην Παρθένο σου θυμίζει ότι η καθημερινότητα και γενικότερα η ζωή σου μπορεί να κυλάει πιο εύκολα και ευχάριστα όταν τα πράγματα έχουν μια σειρά. Φρόντισε τις λεπτομέρειες, τις οποίες δεν έχεις χρόνο να διευθετήσεις μέσα στην εβδομάδα. Πάρε αποφάσεις, σταμάτα τις κακές συνήθειες και υιοθέτησε νέες που θα σου κάνουν καλό και στην ψυχική και στην σωματική υγεία.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο σήμερα πράγμα που σημαίνει ότι θα νιώσεις μια εσωτερική ανάγκη να τακτοποιήσεις ό,τι σε αφορά. Από συναισθήματα και σκέψεις μέχρι και την καθημερινότητά σου σε πρακτικό επίπεδο. Συζήτα με πρόσωπα που εμπιστεύεσαι τις σκέψεις σου και δέξου τις συμβουλές τους. Στον αισθηματικό τομέα, άφησε σεξουαλικότητά σου να εκφραστεί και είναι σίγουρο ότι η ημέρα θα κυλήσει με πολύ ενδιαφέρον!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η νέα θέση του Άρη στον Σκορπιό σε επηρεάζει άμεσα την ημέρα αυτή. Σου δίνει μεγάλα αποθέματα ενέργειας για να αντιμετωπίσεις κάθε δύσκολη πτυχή της ζωής σου. Σε βοηθάει να εργαστείς υπό πίεση και να κινηθείς αποφασιστικά για να λύσεις ό,τι χρειαστεί. Σημαντικό πλεονέκτημα θα είναι ότι θα μπορέσεις να δεις σε βάθος τα πράγματα και να τα κατανοήσεις καλύτερα προτού τα διαχειριστείς.

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, φαίνεται πως δεν θα είσαι σήμερα το «καλό παιδί» που συνηθίζεις να δείχνεις. Γίνεσαι πολύ μαχητικός με τον Άρη στον Σκορπιό. Παίρνεις τα ρίσκα σου και φλερτάρεις με τον κίνδυνο, υποκινούμενος από την ανάγκη σου να επιτύχεις τα όνειρά σου. Αποκτάς σκληρότητα προκειμένου να υπομείνεις τις δυσκολίες και να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα. Στα προσωπικά σου αποκτάς μια ιδιαίτερη γοητεία με μυστήριο και δυναμισμό που κάνει τον σύντροφό σου να σε ξαναερωτεύεται.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …