Kριός

Αγαπητέ Κριέ, έχεις δεχθεί πολλά χτυπήματα και μάλιστα άδικα πολλές φορές, καθώς οι πράξεις σου δεν δικαιολογούν κάτι τέτοιο. Ωστόσο, θα βρεις τη δύναμη να συνεχίσεις με πείσμα και δυναμισμό, αποφεύγοντας την οπισθοχώρηση. Καλά κάνεις και κινείσαι τόσο αποφασιστικά. Οι προβλέψεις θα επιβεβαιώσουν την επιλογή σου αυτή και θα δεις ότι το μέλλον θα σου φερθεί πολύ καλύτερα. Αν καταφέρεις να διαχειριστείς τα δικά σου αρνητικά συναισθήματα, όπως το άγχος και ο φόβος, δεν θα έχεις να φοβάσαι τίποτα.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, βγαίνεις από μια περίοδο γεμάτος γνώση και εμπειρία. Έκανες τις περιπλανήσεις σου και αναζήτησες το εφικτό ή για άλλους το ανέφικτο. Τώρα ήρθε η ώρα να κάνεις τον απολογισμό σου και να δεις τα οφέλη από όλη αυτή την πορεία. Ακόμη και αν φαίνεται ότι σπατάλησες το χρόνο σου για κάποιους, στην ουσία δεν ισχύει, γιατί ακόμη και μια συνειδητοποίηση παραπάνω να έκανες εξαιτίας όλων αυτών, σημαίνει ότι άξιζε και ο κόπος και ο χρόνος. Εσύ είσαι αυτός, λοιπόν, που θα μπορέσει να κρίνει σωστά.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, περιμένεις διακαώς να ακούσεις τα ευχάριστα νέα που θα σε κάνουν να νιώσεις ικανοποίηση για όσα έκανες και αισιοδοξία για το μέλλον που ανοίγεται μπροστά σου. Ό,τι και αν είναι αυτό που περιμένεις, καλά θα κάνεις να διαχειριστείς την αγωνία σου και να μην της επιτρέψεις να παίξει με τον ψυχικό σου κόσμο. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, έτσι ώστε τα πράγματα να εξελιχθούν κατ’ ευχή. Η τύχη βρίσκεται στα δικά σου χέρια.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, διάφορα γεγονότα γύρω σου σε φέρνουν σε δύσκολη θέση, ασκώντας πάνω σου μεγάλες πιέσεις. Το αποτέλεσμα αυτών, είναι να βρίσκεσαι σε μια κατάσταση έντονης αναζήτησης που ψάχνεις διακαώς να βρεις απαντήσεις μέσα σου. Ακόμη και αν έχεις την τάση να βάλεις φρένο σε όλα αυτά, εδώ και τώρα, γυρίζοντάς τους την πλάτη, μην το κάνεις. Δείξε υπομονή και προσπάθησε να δεις τα πράγματα στις αληθινές τους διαστάσεις. Μόνο έτσι θα είναι διαχειρίσιμα και θα μπορέσεις να τα αντιμετωπίσεις υπεύθυνα και αποτελεσματικά.

Λέων

Αγαπητέ Λέων, σήμερα με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με την Αφροδίτη θα είναι μια σημαντική ημέρα για εσένα, καθώς τα συναισθήματά σου γύρω από ένα ζήτημα που σε απασχολεί θα είναι έντονα και μάλιστα συγκρουόμενα. Ήρθε η στιγμή να δώσεις συγχώρεση σε εκείνους που πρέπει και να δείξεις κατανόηση. Όχι για να φανείς καλός άνθρωπος ή να μην χαλάσεις την εικόνα σου, αλλά για να μπορέσεις και εσύ ο ίδιος να νιώσεις καλά και να κάνεις τα επόμενα βήματά σου, χωρίς βάρος και πόνο. Μια συμβουλή, μια είδηση ή γενικότερα κάτι που θα ακούσεις σήμερα θα καταφέρει να διαφωτίσει τη σκέψη σου και να σε βγάλει πιο γρήγορα από το λαβύρινθο που έχεις μπει.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, φαίνεται πως δεν διανύεις και την καλύτερη περίοδο στη ζωή σου. Μια ανησυχία και αρνητικά συναισθήματα έχουν εγκατασταθεί για τα καλά μέσα σου και η στάση σου δεν βοηθάει για να τα διώξεις ή να τα θέσεις υπό έλεγχο. Ακόμη και αγαπημένα πρόσωπα που προσπαθούν να σου σταθούν, μοιάζουν ανίκανα να σε επηρεάσουν την περίοδο αυτή. Όπως βλέπεις, ο μόνος που μπορεί να βοηθήσει, είσαι εσύ. Πάρε την τύχη στα χέρια σου και μην επιτρέψεις σε τίποτα να βάζει εμπόδιο στην εξέλιξή σου. Πάρε τον έλεγχο και αποφάσισε εσύ για  ό,τι σε αφορά.

 Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η ημέρα δεν αναμένεται να έχει ιδιαίτερα προβλήματα, αρκεί και εσύ να έχεις μια πιο ουδέτερη στάση. Τί σημαίνει αυτό; Φρόντισε να ασχοληθείς με ό,τι σε αφορά και ό,τι έχει το πρόγραμμά σου. Μην σκεφτείς να ανακατευτείς σε θέματα που δεν σε αφορούν ή κρύβουν εντάσεις. Ειδάλλως, θα βρεθείς μπλεγμένος χωρίς να το ξέρεις και μάλιστα θα είσαι υπόλογος για την στάση σου αυτή. Το πράγμα θα είναι πιο περίπλοκο μετά και δεν θα έχεις όρεξη να αντικρούσεις παράλογες συμπεριφορές.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με την Αφροδίτη είναι μια καλή ημέρα για να κινηθείς με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό με στόχο την επίτευξη των στόχων σου. Το τελευταίο διάστημα, διάφορα εμπόδια σε έχουν κουράσει και σε έχουν αναγκάσει να καταβάλεις αρκετές προσπάθειες για ζητήματα που θα μπορούσαν να διευθετηθούν πιο απλά. Τώρα, όμως, όλα αυτά ξεπερνιούνται και η θέση των πλανητών σου προσφέρει πιο ιδανικές συνθήκες για να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Μην χάσεις την ευκαιρία να θέσεις σωστές βάσεις για το μέλλον σου.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, έχεις κουραστεί αρκετά το τελευταίο διάστημα και το αποτέλεσμα που έχεις δεν είναι αυτό που θα ήθελες. Παρά τους κόπους σου, η ανταμοιβή ήταν φτωχή και έτσι νιώθεις απογοήτευση. Σήμερα με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με την Αφροδίτη είναι μια καλή στιγμή για να βάλεις τελεία σε όλα αυτά και να θέσεις νέες βάσεις, ξεκινώντας μια νέα φάση στη ζωή σου. Σύμμαχος στην απόπειρα αυτή θα είναι η πολύτιμη γνώση που κουβαλάνε οι εμπειρίες σου, αλλά και ένα τρίτο πρόσωπο, πιθανόν από το οικογενειακό περιβάλλον, που στέκεται διακριτικά δίπλα σου και σου δίνει τις λύσεις που χρειάζεσαι.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με την Αφροδίτη είναι μια καλή ημέρα για να κάνεις όλα εκείνα τα πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις καλύτερα. Εν ολίγοις, βρες χρόνο για σένα και διασκέδασε, είτε μόνος, είτε με παρέα. Μην αφήσεις τις σκοτούρες να σε απασχολήσουν και σήμερα. Βγες έξω με φίλους, δες αγαπημένα και οικογενειακά πρόσωπα και έστω για λίγο νιώσε πιο ανάλαφρος και ξέγνοιαστος. Ίσως σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να ξεκινήσεις ή να δρομολογήσεις εκείνο το χόμπυ που από καιρό θέλεις να βάλεις στη ζωή σου.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με την Αφροδίτη το συναισθηματικό φορτίο που κουβαλάς είναι μεγάλο. Αυτό θα είναι και το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου σήμερα. Για αυτό φρόντισε να διαχειριστείς καλύτερα τα συναισθήματά σου και να προσπαθήσεις να τα μετριάσεις. Αν οι σκέψεις σου είναι απαισιόδοξες υπάρχει κίνδυνος να αδρανοποιηθείς και να βγεις εκτός προγράμματος. Αν πάλι νιώθεις υπερβολική αισιοδοξία, είναι πολύ πιθανό ο ενθουσιασμός σου να σε παρασύρει σε κινήσεις που δεν θα αποδειχθούν σωστές.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, για εσένα η ημέρα με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με την Αφροδίτη αναμένεται πολύ θετική και αν μπορούσε κανείς να την ζωγραφίσει θα τις έβαζε λαμπερό χρώμα. Θα έχεις καλή διάθεση και αυτή είναι που θα σε φέρει κοντά σε πρόσωπα που αγαπάς και νοιάζεσαι. Έχεις καιρό να νιώσεις όμορφα ανάμεσα στους ανθρώπους, συζητώντας ήρεμα και διασκεδάζοντας. Η χαρά της ζωής βρίσκεται σε απλά πράγματα και σήμερα θα το διαπιστώσεις για άλλη μια φορά. Γέμισε τις μπαταρίες σου, καθώς σύντομα θα ξεκινήσει ένα νέο εγχείρημα που θέλει δυνάμεις και όρεξη.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …