Kριός

Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή Πανσέληνος, φέρνει αναταραχές τόσο στον εσωτερικό σου κόσμο, όσο και στο περιβάλλον στο οποίο ζεις. Οι αντιδράσεις σου μπορεί πολύ εύκολα να γίνουν υπερβολικές, καθώς ο θυμός και η ανησυχία σε παρασύρουν. Προσπάθησε να διατηρήσεις την εσωτερική σου ισορροπία, κάνοντας υπομονή. Η επικοινωνία είναι ένας τομέας που πλήττεται, για αυτό καλά θα κάνεις να αποφύγεις συζητήσεις για σημαντικά θέματα. Όποιες αλλαγές προκύπτουν προσπάθησε να τις δεις με θετική ματιά.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, πρόσεξε πολύ τον τρόπο που διαχειρίζεσαι το λόγο σου σήμερα. Δεν είναι εύκολο να παρεκκλίνεις, είτε συζητάς με φίλους, είτε συζητάς με οικογενειακά πρόσωπα, καθώς η σημερινή Πανσέληνος δε σε αφήνει να δεις καθαρά. Έχε κατά νου ότι ο σεβασμός θα πρέπει να κυριαρχεί, έτσι ώστε να έχεις μια δικλίδα ασφαλείας που δεν θα σε αφήνει να ξεφύγεις. Ίσως κάποιες καταστάσεις να τις βλέπεις πιο έντονες από ό,τι πραγματικά είναι. Πάρε μια ανάσα και δώσε χρόνο στον εαυτό σου να διαχειριστεί το συναίσθημα ή τα ερεθίσματα που δημιουργούν ένταση.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, τη σημερινή ημέρα θα τη νιώσεις αρκετά κοπιαστική και ιδιαιτέρως μεγάλη. Οι υποχρεώσεις θα είναι πολλές, το κάθε πρόσωπο που σε περιτριγυρίζει θα έχει διαφορετικές απαιτήσεις από εσένα, ο χρόνος θα είναι περιορισμένος για να ενεργήσεις και γενικότερα δεν θα είναι δύσκολο να νιώσεις απογοήτευση και εκνευρισμό. Η Πανσέληνος επηρεάζει την ψυχολογία σου και σε ωθεί να βλέπεις τα πράγματα σε μεγαλύτερες διαστάσεις. Ψυχραιμία και πολλές ανάσες! Ημέρα είναι και θα περάσει!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, το πρόγραμμα είναι γεμάτο σήμερα και θα έρθουν στιγμές που θα νιώσεις ότι χτυπάς σε τείχος. Τη στιγμή εκείνη, λοιπόν, δεν ωφελεί να συνεχίσεις την προσπάθεια. Προσπάθησε να βρεις τρόπο να χαλαρώσεις και να εκτονώσεις την πίεση. Κάνοντας κάτι που σε ευχαριστεί θα ανακτήσεις δυνάμεις και θα έχεις το κέφι να συνεχίσεις με περισσότερο πείσμα. Δώσε τόπο στην οργή, συνειδητοποιώντας ότι η σημερινή Πανσέληνος δημιουργεί τα εμπόδιά της.

Λέων

Αγαπητέ Λέων, η ημέρα καλώς ή κακώς θα φέρει γεγονότα που δεν μπορείς να αποφύγεις. Κανείς δεν εγγυάται ότι οι εξελίξεις τους θα είναι θετικές, αλλά θα πρέπει να καταβάλεις προσπάθεια για να σταθείς αξιοπρεπώς απέναντι σε αυτή την καταιγίδα που φέρνει η σημερινή Πανσέληνος. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη δύναμη του μυαλού σου για να καταφέρεις να μείνεις όρθιος και νικητής. Όσο κρατάς την ψυχολογία σου ψηλά, τόσο καλύτερα θα είναι τα αποτελέσματα μετά την μπόρα.

Παρθένος

Αγαπητή Παρθένε, η σημερινή Πανσέληνος αναμένεται να δημιουργήσει τις μικρές σεισμικές δονήσεις και στη δική σου καθημερινότητα. Έχε κατά νου ότι καθετί που συμβαίνει παίρνει αξία από τον τρόπο που το αντιμετωπίζουμε. Οπότε, μην αφήνεις το θυμό και την οργή να σε παρασύρουν σε λόγια και πράξεις που δεν σου αρμόζουν μεν, αλλά που σου δημιουργούν και προβλήματα δε. Έχεις βάλει πρόγραμμα; Μείνε πιστός σε αυτό και θα έχεις περιορίσει σε μεγάλο βαθμό τις παγίδες. Ένα παιχνίδι του μυαλού είναι και εσύ είσαι δυνατός παίκτης σε αυτό.

 Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η Πανσέληνος σήμερα φέρνει καθυστερήσεις, εμπόδια και απρόοπτα. Μην αναρωτηθείς τί άλλο μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκεια της ημέρας, γιατί είναι σα να προκαλείς την τύχη σου. Κράτησε την ψυχραιμία σου, κράτα τις αποστάσεις σου από καταστάσεις που βλέπεις ότι είναι ελαττωματικές και το τέλος της ημέρας μπορεί να έρθει ομαλά. Το θέμα είναι από αυτή τη Πανσέληνο να σκεφτείς και να προβληματιστείς όχι να ξεσπάσεις έναν αναίτιο θυμό.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή Πανσέληνος σου δημιουργεί μια συναισθηματική ένταση, γεγονός που δεν σε αφήνει να σκεφτείς σωστά. Έχεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις την οργή σου, αλλά καλό είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Προγραμμάτισε το χρόνο σου και προσπάθησε να κρατήσεις υπό έλεγχο το χρόνο σου. Ο φόρτος θα είναι μεγάλος και αυτό θα σε κάνει να νιώσεις πίεση. Από την άλλη, όμως, θα κρατήσει το μυαλό σου απασχολημένο και μακριά από μαύρες σκέψεις.Αυτός είναι ένας τρόπος να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου χωρίς να ξεφύγεις.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή Πανσέληνος επηρεάζει και το δικό σου ζώδιο αναπόφευκτα. Εμπόδια και καθυστερήσεις θα είναι μέρος της ημέρας και εσύ θα πρέπει να κάνεις υπομονή για να περάσεις από όλα αυτά αλώβητος. Αλλαγές στο πρόγραμμά σου δεν πρέπει να σε εκπλήξουν, για αυτό ετοιμάσου για το αναπάντεχο. Δείξε αυτοσυγκράτηση και δεν θα αργήσει να ανατραπεί το αρνητικό σκηνικό τις επόμενες ημέρες. Μέχρι τότε, όμως, είναι μια καλή ευκαιρία να δοκιμαστούν οι δυνάμεις σου.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η Πανσέληνος αυτή δεν θα είναι ιδιαίτερα εύκολη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχεις και τις ευκαιρίες σου. Με λίγα λόγια πρέπει να υπομείνεις με δύναμη τις αναποδιές, προκειμένου να κρατήσεις σταθερή την πορεία σου προς την επιτυχία. Κάθε λάθος δύσκολα συγχωρείται, για αυτό φρόντισε να είσαι πολύ προσεκτικός. Η λογική θα είναι πολύ χρήσιμη για να σε βγάλει από τα διλλήματα που το συναίσθημα σε βάζει.

Υδροχόος

Νεύρα, ένταση και η πίεση στα ύψη. Η Πανσέληνος, αγαπητέ Υδροχόε, σε βγάζει από τα ρούχα σου κάνοντάς σε να ξεφεύγεις με τη συμπεριφορά σου. Σκέψου αυτές τις συμβουλές και αναθεώρησε τη στάση σου. Δεν πρόκειται να βγάλεις κάποιο αποτέλεσμα αν αφεθείς στο παιχνίδι που σου παίζει το πλανητικό σκηνικό. Οπότε, τί θα έλεγες να ασχοληθείς με κάτι που σε ξεμπλοκάρει και διώχνει την ένταση; Στρέψου προς τον εαυτό σου και ικανοποίησε τις ανάγκες σου για να διατηρήσεις την αρμονία.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, η Πανσέληνος επηρεάζει έντονα το ζώδιο σου. Να περιμένεις κάποια εμπόδια και προβληματάκια που θα χρειαστεί να τα επιλύσεις με υπομονή. Μην αφήσεις το συναίσθημα να σε παρασύρει. Παράλληλα, ο τομέας της επικοινωνίας είναι πολύ πιθανό να πληγεί από το πλανητικό σκηνικό, δυσκολεύοντάς σε να επικοινωνήσεις όσα έχεις κατά νου. Μην απογοητεύεσαι. Σύντομα θα δεις να βελτιώνεται το κλίμα.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …