Kριός

Αγαπητέ Κριέ, με τη σημερινή θέση της Σελήνης στον Υδροχόο είναι μια καλή ημέρα για να κάνεις αλλαγές και να διώξεις από πάνω σου ό,τι νιώθεις ότι σε πιέζει. Πιστεύεις ότι κάποια πράγματα δεν μπορούν να προχωρήσουν άλλο ως έχουν, για αυτό η ανάγκη σου για βελτίωση και ανακατατάξεις θα είναι επιβλητική. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη φρόντισε να κατευνάσεις τα πάθη σου και να μην δώσεις λαβές για σχόλια και τσακωμούς.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή ημέρα σε κάνει να νιώθεις αρκετά καλά μέσα σου και να έχεις μια διάθεση για συνεργασία. Η Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη σε επηρεάζει άμεσα, κάνοντάς σε να αισθάνεσαι ισορροπία και ζεστά συναισθήματα. Η αγάπη θα έχει πρωτεύοντα ρόλο κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ η εξωστρέφειά σου θα σε βοηθήσει να προβάλεις τις ιδέες σου, οι οποίες θα είναι και αρκετά πρωτότυπες. Καλή ημέρα για διαπραγματεύσεις.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να εμπνευστείς ένα νέο σχέδιο που θα σε βοηθήσει να φτάσεις κοντά στους στόχους σου. Η Σελήνη στον Υδροχόο αυξάνει την εφευρετικότητά σου, πράγμα που σε κάνει πρωτοπόρο, αλλά κα ευέλικτο ανάμεσα στα εμπόδια που θα προκύψουν. Μπορείς, επίσης, να κινηθείς αρκετά ανεξάρτητα, χωρίς να χρειάζεσαι την επιβεβαίωση των γύρω σου. Από την άλλη, τα λεγόμενα των τρίτων δεν μπορούν εύκολα να σε επηρεάσουν στις αποφάσεις σου αφού ξέρεις τί θέλεις.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Υδροχόο, φίλε Καρκίνε, σου χαρίζει την αίσθηση της ανεξαρτησίας. Τί σημαίνει αυτό; Μπορείς να κινηθείς χωρίς δεκανίκια. Να φανείς αποφασιστικός και να ακολουθήσεις τις πεποιθήσεις σου, είτε έχεις τη σύμφωνη γνώμη των άλλων, είτε όχι. Επίσης, είναι καλή στιγμή για να κάνεις αλλαγές. Μια αλλαγή στο σπίτι, στο ντύσιμο, στη ρουτίνα της καθημερινότητας είναι πολύ εύκολο να προκύψει σήμερα, αρκεί να το θελήσεις και εσύ. Επίσης, είναι καλή ημέρα για να βρεθείς ανάμεσα σε κόσμο και να προβάλλεις τις ιδέες σου.

Λέων

Φίλε Λέων, το συναισθηματικό υπόβαθρο της ημέρας είναι αρκετά θετικό και με τη Σελήνη στον Υδροχόο και σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, μπορείς να πετύχεις πολλά. Η ημέρα είναι καλή, λοιπόν, για να κοινωνικοποιηθείς, να βρεθείς με κόσμο, να συζητήσεις για τις ιδέες σου και μάλιστα να γίνουν αποδεκτές με θέρμη. Όπως καταλαβαίνεις η ευκαιρία είναι σπουδαία και για το χώρο της εργασίας σου. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες δέχονται την εύνοια των πλανητών, για αυτό μια όμορφη ημέρα σε περιμένει τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά.

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, σήμερα μπορείς να αφιερώσεις αρκετό χρόνο στις συνεργασίες και στις σχέσεις που έχεις γενικότερα με τους γύρω σου. Αν , για παράδειγμα, θέλεις να βελτιώσεις τη σχέση σου με τον σύντροφό σου, σήμερα μπορείς να του αφιερώσεις ποιοτικό χρόνο. Αν πάλι υπάρχει απόσταση σε μια φιλική σχέση, μπορείς να έρθεις πιο κοντά και να λύσεις τις παρεξηγήσεις. Στα επαγγελματικά, ασχολήσου με τις συνεργασίες που βλέπεις ότι έχουν μείνει λίγο πίσω. Είναι καλή ημέρα για να καταφέρεις αξιοσημείωτη πρόοδο.

 Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, η Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη σε επηρεάζει άμεσα και καθοριστικά. Σου χαρίζει ηρεμία πνεύματος και εσωτερική ισορροπία. Οι σχέσεις σου εξομαλύνονται και αυτό σε διευκολύνει πολύ στις συνεργασίες, αλλά και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μπορείς πιο εύκολα να πείσεις για τις ιδέες σου ή να ζητήσεις βοήθεια σε κάποιο εγχείρημα από πρόσωπα που εμπιστεύεσαι. Άφησε τον αισθησιασμό να κατευθύνει την αισθηματική σου ζωή και έτσι θα καταφέρεις να αναζωογονηθείς!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, με τη Σελήνη στον Υδροχόο, ενισχύεται η εξωστρέφειά σου και έτσι μπορείς να «ξεκλειδώσεις» για λίγο το συναίσθημά σου. Μπορείς να εκφράσεις τις ιδέες σου και μάλιστα να τύχουν σπουδαίας αποδοχής, αφού πιθανότατα θα είναι αρκετά ευφυείς και καινοτόμες. Δεν διστάζεις να συναναστραφείς με νέα πρόσωπα και να κάνεις νέες συνεργασίες αν είναι απαραίτητο. Προσοχή μόνο στην ένταση που μπορεί να υπάρξει λόγω της αντιδραστικότητας που σου δημιουργεί η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη.

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, νιώθεις έντονη καχυποψία και μια επιθετικότητα που σε φέρνει σε αντιπαράθεση με τους γύρω σου εξαιτίας της δύσκολης όψης που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Άρη και τον Ουρανό. Προσπαθείς να δηλώσεις την ανεξαρτησία σου με υπερβολικό τρόπο και αυτό θα κουράσει τόσο τους άλλους, όσο και εσένα τον ίδιο. Χαλάρωσε και προσπάθησε να διώξεις από το μυαλό σου τις λανθασμένες ιδέες. Δώσε χρόνο στην αισθηματική σου ζωή, καθώς φαίνεται ότι εκεί θα περάσεις όμορφα σήμερα.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή ημέρα μπορεί να σου χαρίσει την ευκαιρία που ζητάς για να κάνεις τις αλλαγές και τις ανακατατάξεις που επιδιώκεις στη ζωή σου. Άλλαξε τις συνήθειές σου και τη ρουτίνα σου, διώξε μακριά ό,τι σου χαλάει τη διάθεσή σου και άφησε χώρο για πιο ενδιαφέρουσες καταστάσεις ή ενασχολήσεις. Μπορείς, επίσης, να κινηθείς αρκετά ανεξάρτητα χωρίς να χρειάζεσαι τη συνεχή στήριξη του περίγυρού σου. Φρόντισε μόνο να είσαι συγκρατημένος, γιατί η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό δημιουργεί ένα κλίμα έντασης και υπερβολής.

Υδροχόος

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου είναι καλή ευκαιρία να κάνεις αλλαγές και ανακατατάξεις. Μπορείς να γίνεις ανατρεπτικός αν θέλεις προκειμένου να φέρεις μια νέα εποχή στην καθημερινότητά σου. Μη διστάσεις να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα μέσα σου, έτσι ώστε να απελευθερωθείς από ό,τι σε κρατάει δέσμιο σε μια κατάσταση που δεν φαίνεται να μπορεί να εξελιχθεί. Επίσης, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για κοινωνικές εκδηλώσεις και συναναστροφές. Αν πρέπει να παραστείς σε μια συγκέντρωση, φιλική ή επαγγελματική, θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα μπορείς να έχεις μια χαλαρή ημέρα, με αρκετά ισορροπημένο ψυχικό κόσμο και διάθεση για αλλαγές και βελτιώσεις. Νιώθεις αρκετά συνεργάσιμος, ενώ δεν θα λείψουν οι ευφυείς ιδέες που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Μπορείς, επίσης, να συμμετάσχεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις και να καταφέρεις να επηρεάσεις όσους θελήσεις με τις ιδέες και τις σκέψεις σου.Ωστόσο, η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό ενδέχεται να σε κάνει να νιώσεις επιθετικότητα και υπέρμετρη ανάγκη για να κινηθείς πιο ανεξάρτητα, απαλλαγμένος από την πίεση τρίτων.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …