Kριός

Αγαπητέ Κριέ, με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο η ημέρα είναι ιδανική για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, να ασχοληθείς με επιμέλεια με τις υποθέσεις σου και γενικότερα να βάλεις σε μια σειρά συναισθήματα και καταστάσεις. Η τάση σου να οργανώσεις τη ζωή σου θα είναι έντονη , οπότε επωφελήσου τη για να διορθώσεις λάθη του παρελθόντος και να θέσεις νέες βάσεις. Βάλε μια νέα ενασχόληση στη ζωή σου, άλλαξε τη διατροφή σου, βάλε νέους στόχους με περισσότερη αισιοδοξία και πειθαρχία.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σε κάνει πιο προσεκτικό και επιδρά θετικά σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Σε κάνει πιο ανοιχτόμυαλο και υπεύθυνο, ωθώντας σε να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες που θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις τη ζωή σου. Επίσης σε βοηθάει να κοινωνικοποιηθείς πιο ουσιαστικά και αποτελεσματικά, κρατώντας τις απαραίτητες ισορροπίες. Από την άλλη, σε δυσκολεύει στις αποφάσεις σου καθώς η ικανότητα να βλέπεις και τις δυο πλευρές σε δυσκολεύει να βγάλεις τα τελικά σου συμπεράσματα. Μην είσαι διστακτικός επιτρέποντας στο φόβο να σε επηρεάσει.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, ανήκεις στα ζώδια που βρίσκονται στο «μάτι του κυκλώνα» σήμερα. Από τη μια η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, σε ωθεί να φερθείς με ευθύτητα και πρακτικότητα, ενώ από την άλλη ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, θολώνει την σκέψη σου προκαλώντας σύγχυση συναισθηματική και στις σχέσεις σου. Μπορεί εύκολα κάποιος να σε εξαπατήσεις σήμερα, για αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός και πιο ξεκάθαρος σε όσα λες και κάνεις. Αξιοποίησε τη διπλωματία σου για να οδηγηθείς στα αποτελέσματα που θέλεις.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, σου προσφέρει μια υπέροχη βάση για να δραστηριοποιηθείς και να χτίσεις επάνω σε αυτή τα σχέδιά σου. Η πρακτικότητα και η καλή οργάνωση δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις για να δομήσεις το μέλλον. Από την άλλη, η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο, σε κάνει πιο επιμελή και προσεκτικό. Παράλληλα, ευνοεί τον αισθηματικό τομέα δίνοντας λύσεις σε προβλήματα της σχέσης σου ή ανοίγοντας νέους δρόμους για νέες εξερευνήσεις. Πρόσεξε μόνο μια αίσθηση ανασφάλειας που μπορεί να σου δημιουργηθεί. Κράτησέ τη υπό έλεγχο, καθώς δεν έχει βάση στην πραγματικότητα.

Λέων

Αγαπητέ Λέων, η μέρα σε επηρεάζει κατά κύριο λόγο. Οπότε επιδιώκεις την αρμονία στις σχέσεις σου, καλή επικοινωνία και αρμονικό περιβάλλον. Αν χρειαστεί μπορείς να κάνεις πίσω προκειμένου να υπάρχει ισορροπία γύρω σου. Από την άλλη, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, σου δημιουργεί την ανάγκη να είσαι προσεκτικός, τακτικός και σχολαστικός με ό,τι καταπιάνεσαι. Οπότε, με ό,τι και αν ασχοληθείς, μπορείς να το οργανώσεις, να θέσεις νέες βάσεις και να το κάνεις εν τέλει λειτουργικό. Οπότε, κοίταξε να οργανώσεις τη ζωή σου, τις σχέσεις σου και ό,τι άλλο είναι για εσένα προτεραιότητα.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, το ζώδιό σου επηρεάζεται έντονα από τη Νέα Σελήνη και την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου. Όπως καταλαβαίνεις τα φώτα στρέφονται επάνω σου και δημιουργούνται οι καλύτερες προϋποθέσεις για να αναδιοργανώσεις τη ζωή σου, τις σχέσεις σου, να δείξεις ένα πρόσωπο πιο κοινωνικό και έμπιστο, να προωθήσεις την καριέρα σου. Θέσε προτεραιότητες και εκμεταλλεύσου στο έπακρο την πλανητική εύνοια. Βάλε νέες βάσεις στην εργασία σου, πλησίασε το ταίρι σου και γεύσου τη χαρά της συντροφικότητας, άσκησε γοητεία στο αντίθετο φύλο και γενικότερα εδραίωσε την κοινωνική σου θέση.

 Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, σε βοηθάει να γίνεις πιο σχολαστικός και επιμελής σε διάφορους τομείς. Καλό είναι να εκμεταλλευτείς τα χαρακτηριστικά αυτά για να κάνεις βελτιώσεις στη ζωή σου και όχι να πνιγείς από την έντονη ανάγκη σου να είναι όλα τέλεια. Όσο πιο πολύ στέκεσαι στη λεπτομέρεια, τόσο πιο έντονη πίεση θα νιώθεις. Τώρα μπορείς να νιώσεις πιο ισορροπημένος, σε σχέση με τον εαυτό σου, αλλά και τις καταστάσεις γύρω σου. Ωστόσο, ίσως παρατηρήσεις μια δυσκολία στο να λάβεις αποφάσεις. Πάρε το χρόνο σου και κινήσου ορθολογικά.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, δεν μπορεί να σε αφήσει ανεπηρέαστο. Θα είσαι πολύ προσεκτικός και πειθαρχημένος με ό,τι θελήσεις να κάνεις, γεγονός που σε βοηθάει να κάνεις σημαντικά σχέδια και να επιλύσεις προβλήματα του παρελθόντος με έναν ουσιαστικό τρόπο. Από την άλλη, η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο, σε ευνοεί σε μεγάλο βαθμό, βελτιώνοντας την σχέση σου και οδηγώντας σε να κάνεις κινήσεις που θα επιφέρουν ισορροπία στη ζωή σου. Ίσως νιώσεις πιο συγκρατημένος συναισθηματικά, αλλά αυτό δεν θα σου δημιουργήσει εμπόδια.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, ανήκεις στα ζώδια που επηρεάζονται από διάφορα πλανητικά φαινόμενα. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σε βοηθάει να οργανώσεις τη ζωή σου, να είσαι ευθύς, πρακτικός και αποτελεσματικός. Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, σου δημιουργεί μια ανασφάλεια και μια σύγχυση. Ίσως να μην είσαι σε θέση να δεις ξεκάθαρα την πραγματικότητα, καθώς οι κοινωνικές επιδράσεις θα είναι αρκετά ισχυρές. Τέλος σε ευνοεί για να κρατήσεις τις ισορροπίες τόσο μέσα σου, όσο και στις σχέσεις σου με τον κοινωνικό περίγυρο, το σύντροφό σου, τους συνεργάτες σου κλπ.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, σε βοηθάει να είσαι σήμερα τακτικός και επιμελής με τις υποχρεώσεις σου. Αναλαμβάνεις δράση προκειμένου να φέρεις εις πέρας ό,τι σου ανατίθεται. Προσπάθησε να ελέγξεις την πίεση που σου ασκείται από την ανάγκη σου να είσαι απόλυτα σωστός και πρακτικός. Ίσως επηρεάσει την υγεία σου αρνητικά. Από την άλλη, απόλαυσε τη σχέση σου και τα νέα δεδομένα, έτσι όπως καθορίζονται από την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο. Αναζωπυρώνει τη φλόγα της σχέσης και γενικότερα της αισθηματικής σου ζωής.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, σε κάνει πιο σχολαστικό, τυπικό και οργανωμένο από ποτέ. Μπορείς να επανορθώσεις για λάθη του παρελθόντος με την τακτική αυτή, αλλά πρόσεξε να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Η υπερβολή μπορεί να σου δημιουργήσει έντονο άγχος που θα επηρεάσει την υγεία σου. Μπορείς να εστιάσεις στις στενές σχέσεις σου, στις συνεργασίες ή ακόμη και στο γάμο σου. Κάνε τις διαπραγματεύσεις σου και αποκατάστησε τις ισορροπίες.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να ασχοληθείς με την οργάνωση της καθημερινής σου ζωής, να κάνεις αλλαγές, να βάλεις νέες βάσεις και γενικότερα να δομήσεις σωστά και πρακτικά τη ζωή σου. Από την άλλη, όμως, θα πρέπει να είσαι λίγο προσεκτικός με τον Ερμή σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα που σου προκαλεί αδυναμία να ξεχωρίσεις το πραγματικό από το φανταστικό. Δημιουργείται μια σύγχυση από την αλληλεπίδρασή σου με τους γύρω σου. Διατήρησε τις ισορροπίες και θα μπορέσεις να δεις μεγάλες βελτιώσεις.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …