Kριός

Αγαπητέ Κριέ, η Σελήνη στον Ζυγό δημιουργεί μια ανάγκη για ισορροπία και αρμονία στις σχέσεις. Θέλεις να αποδώσεις δικαιοσύνη, αποφεύγοντας την αδικία. Παρ’ όλα αυτά, η αρνητική όψη της Σελήνης με τον Πλούτωνα σου βγάζει ανασφάλειες και ενοχικά σύνδρομα. Καλό είναι να επιστρατεύσεις την ατσάλινη λογική σου για να επιβληθείς στις παράλογες αυτές σκέψεις που συνδέονται με ανυπόστατες καταστάσεις. Ασχολήσου με τον σύντροφό σου, με τους συνεργάτες, με τα οικογενειακά πρόσωπα, αφήνοντας στην άκρη συναισθήματα που χαλούν την ατμόσφαιρα.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, καλό είναι να χαλιναγωγήσεις σήμερα τα ένστικτα που σου δημιουργούνται άθελά σου. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα σε κάνει να νιώθεις τρομερά ανασφαλής, πράγμα που δεν σου ταιριάζει καθόλου και που με κάποιο τρόπο καταφέρνεις να το περνάς στους γύρω σου, δηλητηριάζοντας τις σχέσεις σου. Προσπάθησε να ελέγξεις τις σκέψεις σου, ζητώντας τη βοήθεια έμπιστων και αγαπημένων προσώπων εν ανάγκη. Είναι καλύτερο να χαλαρώσεις και να επικεντρωθείς στην αρμονία των σχέσεων, έτσι ώστε να κυλήσει η ημέρα ομαλά σε όλους τους τομείς.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στον Ζυγό και σήμερα, με αποτέλεσμα να σου στέλνει τις καλύτερες επιρροές για ισορροπημένες σχέσεις. Είσαι διαλλακτικός, διπλωμάτης και ικανός να διαμεσολαβήσεις για να επιφέρεις την αρμονία. Βέβαια, θα πρέπει να μην επιτρέψεις σε παράλογες σκέψεις να σε καθοδηγήσουν. Μια εσωτερική σύγκρουση φαίνεται πως θα υπάρξει, για αυτό προετοιμάσου και αντιμετώπισέ την άμεσα και εύστοχα. Παράλληλα, είναι μια καλή ημέρα για να ασχοληθείς με τη διακόσμηση και τον καλλωπισμό του χώρου σου. Άλλωστε εκεί μέσα σκέφτεσαι, δημιουργείς, ξεκουράζεσαι και γενικότερα ζεις!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στον Ζυγό και αυτό σημαίνει ότι το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου βρίσκεται στις σχέσεις κάθε είδους. Έχεις τώρα –περισσότερο από ποτέ- την ανάγκη να γαληνέψεις τις σχέσεις σου, να εξομαλύνεις το κλίμα που υπάρχει και να αποφύγεις τις συγκρούσεις. Βέβαια, πρέπει να διασφαλίσεις ότι η επίδραση της Σελήνης που πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Πλούτωνα δεν θα σε κάνει να εκφράσεις αδικαιολόγητες ανασφάλειες. Έτσι, θα μπορέσεις να επωφεληθείς τόσο σε επαγγελματικό όσο και προσωπικό επίπεδο.

Λέων

Αγαπητέ Λέων, σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να κάνεις ενδιαφέρουσες συμφωνίες, είτε αφορούν στα επαγγελματικά σου ζητήματα, είτε σε πιο προσωπικής φύσεως υποθέσεις. Η αποκατάσταση της ισορροπίας σε κάθε είδους σχέση έχει πρωτεύουσα σημασία για εσένα και για αυτό όλες σου οι κινήσεις έχουν αυτήν ως απώτερο σκοπό. Αποφεύγεις τις συγκρούσεις και καλά κάνεις, γιατί με την Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα η ζήλια σε κατατρέχει και έτσι αποφεύγεις τις σκηνές ζηλοτυπίας. Προσπάθησε να είσαι πιο συγκαταβατικός και να αποφεύγεις την καταπίεση προς τους γύρω σου. Χαλάρωσε την ένταση από μέσα σου!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό σήμερα και αυτό προσφέρει ισορροπία και αίσθηση δικαίου. Είναι πολύ σημαντικό για εσένα να υπάρχει αρμονία με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι στη δουλειά, στο σπίτι και στις καθημερινές σου επαφές. Διστάζεις να έρθεις σε ευθεία σύγκρουση με τους άλλους, προκειμένου να υπάρχει γαλήνη στην ατμόσφαιρα. Όπως, καταλαβαίνεις η διπλωματία έχει ξεχωριστό ρόλο την ημέρα αυτή και είναι πολύ πιθανό να την επικαλεστείς για να κάνεις συμφέρουσες συμφωνίες. Αν δεν αφήσεις κάποιες ανασφάλειες που σου γεννιούνται στην άκρη, δεν θα καταφέρεις να διατηρήσεις το ήπιο κλίμα.

 Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, για άλλη μια ημέρα η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου. Συνεχίζεις να απολαμβάνεις ηρεμία και γαλήνη στις σχέσεις σου, καθώς έχει γίνει ο σημαντικότερος στόχος της ημέρας. Οι αποφάσεις, όμως, φαίνεται πως σε δυσκολεύουν αρκετά γιατί προσπαθείς να ισορροπήσεις τα πράγματα και να δεις από όλες τις πλευρές, γεγονός που σου δημιουργεί προβληματισμό και χρονοτριβή. Αν πρόκειται για σημαντικές υποθέσεις, ίσως είναι καλό να κερδίσεις χρόνο και να αναβάλεις τη λήψη της απόφασης για μεταγενέστερο χρόνο με ιδανικότερες συνθήκες. Προσοχή στην αρνητική όψη της Σελήνης με τον Πλούτωνα που σε κάνει καταπιεστικό και ανασφαλή.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σε γενικές γραμμές η σημερινή ημέρα είναι κατάλληλη για να επιφέρεις την αρμονία στις σχέσεις σου. Μπορείς ακόμη να συναναστραφείς με κόσμο, να ανοίξεις τον κύκλο επαφών σου, να εξομαλύνεις δύσκολες σχέσεις. Βέβαια, το άσχημο είναι ότι η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα βγάζει στην επιφάνεια ανασφάλειες και ενοχές, δίνοντάς τους έμφαση, χωρίς λόγο ίσως. Επίσης, δημιουργεί εσωτερική σύγκρουση που αναπόφευκτα θα βρει τρόπο να εκφραστεί στους γύρω σου. Προσπάθησε να διατηρήσεις τον έλεγχο και να μην επιτρέψεις σε αυτές τις τάσεις να χαλάσουν την ισορροπία της ημέρας.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, ακόμη μια ιδανική ημέρα για σένα προκειμένου να εξευμενίσεις τις διαφορές στις σχέσεις σου. Αν υπάρχουν εντάσεις στην εργασία σήμερα θα καταφέρεις να τις καταλαγιάσεις βρίσκοντας τον ηπιότερο και αποτελεσματικότερο τρόπο. Μπορείς να επωφεληθείς της ευκαιρίας για να προχωρήσεις με σημαντικές διαπραγματεύσεις και να φτάσεις σε αποτελέσματα που θα είναι άκρως ευνοϊκά. Παράλληλα, μπορείς να ασχοληθείς με θέματα που σχετίζονται με την διακόσμηση σε όποιον χώρο και αν επιλέξεις. Λίγη προσοχή, όμως, σήμερα καθώς η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα δημιουργεί εσωτερική αναστάτωση που την εκφράζεις με ζήλια και καταπίεση.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να έρθεις πιο κοντά με τα πρόσωπα της οικογένειάς σου και να επιλύσεις τα προβλήματα συζητώντας μέσα σε ένα κλίμα κατανόησης και καλής διάθεσης. Δεν υπάρχει ένταση από την πλευρά σου και μάλιστα κάνεις ό,τι μπορείς για να την αποφύγεις. Ξέρεις ότι δεν σε συμφέρει αυτή η στάση και έτσι γίνεσαι πιο ανοιχτός στην επικοινωνία σου με τους άλλους. Ωστόσο, θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσεις τις ανασφάλειές σου να προσπαθούν να βρουν διέξοδο. Αυτό οφείλεται στην δύσκολη όψη της Σελήνης με τον Πλούτωνα που έρχεται να σε ταράξει, βάζοντάς σε σκέψεις και ανησυχίες. Έλεγξέ το για να μην χαλάσεις την καλή ατμόσφαιρα.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, συνεχίζεται και σήμερα η ευνοϊκή επίδραση της Σελήνης στον Ζυγό, βοηθώντας σε να εξομαλύνεις το κλίμα στις σχέσεις που έχεις με τους γύρω σου. Μέσα από την αναστάτωση που σου δημιουργεί η δύσκολη όψη της Σελήνης με τον Πλούτωνα, μπορείς να κάνεις μια εσωτερική αναζήτηση που θα εκφραστεί με λυτρωτικό τρόπο και θα ηρεμήσει τα πνεύματα. Τί σημαίνει αυτό; Τις εσωτερικές συγκρούσεις και τις ανασφάλειες που γεννιούνται μέσα σου, μπορείς να τις συζητήσεις με καλή διάθεση με τα πρόσωπα που εμπιστεύεσαι ή που σχετίζονται με αυτές, έτσι ώστε να καταφέρεις να νιώσεις γαλήνη και αρμονία μέσα σου. Η φουρτούνα δεν θα κρατήσει πολύ…

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, βγες, κάνε επαφές, συνάντησε αγαπημένα πρόσωπα, αλλά επιδίωξε να κάνεις και νέες γνωριμίες. Η Σελήνη στον Ζυγό σε κάνει φιλικό και αγαπητό στους γύρω. Η διάθεσή σου είναι καλή και η στάση σου έχει μαλακώσει τόσο που αποφεύγεις την ένταση και τους διαξιφισμούς πάση θυσία. Εστίασε στον γάμο σου αν εκεί νιώθεις ότι υπάρχουν σκιές που πρέπει να απομακρυνθούν. Ή ακόμη βελτίωσε την εικόνα και τις σχέσεις σου στην εργασία για να μπορέσεις να επιτύχεις τα σχέδιά σου. Μπορείς να ισορροπήσεις καταπληκτικά τα πράγματα σήμερα, δίνοντας την ικανοποίηση που ζητά ο εκάστοτε συνομιλητής σου. Συναισθήματα ζήλιας ή ανασφάλειας που ίσως υπάρξουν, καλύτερα να τα εκλογικεύσεις για να τα διαχειριστείς.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …