Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (14/11/2017)

LIKE US ON FACEBOOK

Kριός

Αγαπητέ Κριέ, με τη σημερινή Σελήνη στον Ζυγό, μαλακώνει λίγο η συμπεριφορά σου και γίνεσαι ικανός να χαλιναγωγήσεις το παθιασμένο σου συναίσθημα προς όφελος των αρμονικών σχέσεων με τους γύρω σου. Καλά θα κάνεις, λοιπόν, να εστιάζεις σε αυτές, έτσι ώστε να τις χειριστείς με κατανόηση και δικαιοσύνη, βελτιώνοντάς τις. Δώσε, όμως, προσοχή στον Ερμή που πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και δημιουργεί κλίμα εξαπάτησης. Θα παρατηρήσεις ότι δεν θα σου είναι εύκολο να σκεφτείς καθαρά και να εκφραστείς σωστά και με σαφήνεια. Προσπάθησε να κινηθείς με ευελιξία.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να ικανοποιήσεις τις καλλιτεχνικές σου ανησυχίες, είτε δημιουργώντας εσύ ο ίδιος, είτε απολαμβάνοντας ένα «έργο τέχνης». Σήμερα είσαι σε θέση να αντιληφθείς καλύτερα τα βαθύτερα νοήματα μιας θεατρικής παράστασης ή να απολαύσεις ζωντανά μια ποιοτική μουσική. Επίσης, το κοινωνικό σου πρόσωπο ενισχύεται και μπορείς να κάνεις πολύ χρήσιμες επαφές. Αποφεύγεις τις «κατά μέτωπο επιθέσεις» και αυτό σου προσφέρει ηρεμία σε κάθε περίπτωση. Προσπάθησε, όμως, να είσαι λίγο πονηρεμένος, γιατί με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα δεν θα λείψει το ψέμα από τη σημερινή ημέρα. Και καλά αν είναι «αθώο». Αν δεν είναι;!

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, ανήκεις στα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα από το πλανητικό σκηνικό. Η Σελήνη στον Ζυγό σου χαρίζει ισορροπία στις σχέσεις και σε βοηθάει να επιτύχεις σημαντικές συμφωνίες. Η διαπραγματευτική σου ικανότητα θα σε βγάλει από δύσκολές καταστάσεις και θα σε βοηθήσει να διεκδικήσεις ωφέλιμα πράγματα για εσένα. Από την άλλη, όμως, ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, δημιουργεί εμπόδια στην επικοινωνία δημιουργώντας ψευδαισθήσεις και εξαπάτηση. Για αυτό να ξέρεις ότι ναι μεν μπορείς να διαπραγματευτείς αποτελεσματικά, αλλά δεν θα σου χαριστεί κιόλας!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, προσοχή στο ψέμα και στις απατηλές καταστάσεις σήμερα που ο Ερμής πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Τα πράγματα δεν θα είναι ακριβώς όπως «ακούγονται», για αυτό καλό είναι να είσαι σε εγρήγορση. Ενώ, μπορείς να ασχοληθείς με τις σχέσεις σου γενικότερα και να κοινωνικοποιηθείς με ευχάριστες εξελίξεις, θα υπάρξουν δυσκολίες εξαιτίας της απατηλής επικοινωνίας. Ίσως, δεν είναι στιγμή να θίξεις σημαντικά ζητήματα και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Και φυσικά, απόφυγε και εσύ ο ίδιος τα ψεματάκια…

Λέων

Αγαπητέ Λέων, εστίασε στις σχέσεις σου σήμερα που η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό. Επιδιώκεις την αρμονία και την ισορροπία και αυτό σου δίνει ισχυρό κίνητρο για να βελτιώσεις το κλίμα σε κάθε είδους σχέση που σε αφορά ή σε προβληματίζει. Μια δίκαιη συμφωνία μπορεί να καταγραφεί στα σημερινά πρακτικά, αρκεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να είσαι σε εγρήγορση. Με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα δεν εγγυάται κανείς την ξεκάθαρη επικοινωνία και την αποφυγή απατηλών υποσχέσεων. Διασταύρωνε τις πηγές σου προτού προχωρήσεις σε αποδοχή μιας πρότασης.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, προσοχή και πάλι προσοχή! Ο Ερμής πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ποσειδώνα και αυτό δημιουργεί αυξημένη φαντασία που δεν συνδέεται με τις καλλιτεχνικές ανησυχίες. Το μυαλό –είτε το δικό σου, είτε των άλλων- φτιάχνει πράγματα προκειμένου να ευνοήσει το δικό του όφελος. Οπότε, μην αποδέχεσαι χωρίς σκέψη ό,τι ακούς. Επίσης, θα παρατηρήσεις μια δυσκολία να σκεφτείς καθαρά ή να εκφραστείς σωστά και εύστοχα. Χαλάρωσε και πάρε το χρόνο σου. Αν νιώθεις ότι είσαι σε σύγχυση καλύτερα να αποφύγεις τις διαπραγματεύσεις και τη λήψη αποφάσεων.

 Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και αυτό τονίζει την ανάγκη σου να εκφράσεις τη δικαιοσύνη που κρύβεις μέσα σου. Θέλεις να συμβιβάζεις τα πράγματα και η αλήθεια είναι ότι είσαι αρκετά καλός σε αυτό. Βέβαια, σήμερα με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα νιώσεις μια δυσκολία στο να επιτύχεις έναν δίκαιο και συμφέρων συμβιβασμό. Ασχολήσου με τις σχέσεις σου και βάλε ως στόχο την βελτίωσή τους. Εξάλλου, είσαι διατεθειμένος να «ρίξεις νερό στο κρασί σου» προκειμένου να υπάρξει δικαιοσύνη και αρμονία. Ειδικά, στην αισθηματική σου σχέση, αν αποφύγεις τα ψεματάκια θα μπορέσεις να φτιάξεις το κλίμα.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η Σελήνη στον Ζυγό προσφέρει αρμονία και γαλήνη στις επιδιώξεις σου. Νιώθεις μια εσωτερική ανάγκη να εξισορροπήσεις τα πράγματα και μάλιστα ό,τι αφορά σε υποθέσεις που σχετίζονται και με τα δικά σου πρόσωπα. Δεν είναι μέρα που θα θελήσεις να μπεις σε ευθείς αντιπαραθέσεις. Προτιμάς να συζητήσεις ειρηνικά ή να κάνεις λίγα βήματα πίσω για να αποφύγεις τις εντάσεις. Βέβαια, τα πράγματα δεν είναι τόσο ονειρικά όσο θα ήθελες με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Έχεις την τάση να εξιδανικεύεις καταστάσεις και να πέφτεις θύμα εξαπάτησης αν δεν προσέχεις.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, δείξε ιδιαίτερη προσοχή σήμερα στην αρνητική όψη του Ερμή με τον Ποσειδώνα. Υπάρχει μια σύγχυση στην επικοινωνία και δεν θα λείψουν τα ψέματα και οι παραπλανήσεις. Οι συζητήσεις ενέχουν κινδύνους αν δεν είσαι  αρκετά προσεκτικός. Για αυτό αν πρέπει οπωσδήποτε να προχωρήσεις με κάποια συμφωνία, πάρε όσο χρόνο χρειαστεί και εξέτασε εις διπλούν τα δεδομένα. Έτσι, θα είσαι σίγουρος ότι δεν θα πέσεις θύμα απάτης. Επίσης, πρέπει να δώσεις προσοχή στον προγραμματισμό σου. Είναι πολύ πιθανό να κάνεις λάθη, καθώς τα δεδομένα και οι πληροφορίες δεν θα είναι επαρκείς.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η Σελήνη στον Ζυγό, σου χαρίζει την αίσθηση της αρμονίας και της ειρήνης. Επιδιώκεις την επίτευξή τους με την συμπεριφορά σου, έτσι ώστε να νιώσεις ασφαλής και ικανοποιημένος. Είναι μια καλή ημέρα, επίσης, για να κοινωνικοποιηθείς λίγο περισσότερο και να κάνεις επαφές. Δείξε μόνο λίγη προσοχή στην εξαπάτηση που μπορεί να φέρει ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Κατά τα άλλα, καλά κάνεις και δεν επιθυμείς τις ευθείς αντιπαραθέσεις. Μπορείς να κερδίσεις περισσότερα ως άτομο μέσα από τη διαπραγμάτευση και την διαλλακτικότητα.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, δείξε περισσότερο ενδιαφέρον για τις σχέσεις σου σήμερα, καθώς η Σελήνη στον Ζυγό σε βοηθάει αποτελεσματικά σε αυτό. Μπορείς καλύτερα να ελέγξεις το συναίσθημά σου προκειμένου να επιφέρεις ειρήνη και γαλήνη στις επικοινωνίες σου ή στις σχέσεις σου, είτε συναισθηματικές, είτε κοινωνικές, είτε επαγγελματικές. Από την άλλη, ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα δημιουργεί δυσκολίες στην επικοινωνία. Η αντίληψη θα είναι πολλές φορές εσφαλμένη και η σύγχυση δεν θα λείψει. Προσοχή στις υποσχέσεις που δέχεσαι ή δίνεις, γιατί θα είναι εύκολο να υπάρξει δυσκολία στην τήρησή τους.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα είναι καλό να αποφύγεις τις υποσχέσεις και τα πολλά λόγια. Ίσως δεν καταφέρεις να κρατήσεις το λόγο σου και αυτό το μόνο που θα καταφέρει να κάνει είναι να σε εκθέσει στα μάτια των γύρω σου. Για αυτό, καλύτερα είναι να είσαι λακωνικός σε αυτά που λες. Επίσης, φρόντισε να μην βρεις το ψέμα ως εύκολη λύση για να καταφέρεις να ξεφύγεις από τις υποχρεώσεις σου. Παράλληλα, οι πληροφορίες που δέχεσαι θα πρέπει να εξετάζονται προσεκτικά, γιατί υπάρχει κίνδυνος απάτης. Όλα αυτά είναι το αποτέλεσμα του Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved