Kριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα είναι μια πολύ όμορφη ημέρα για να την εκμεταλλευτείς προς όφελός σου. Η Σελήνη στον Λέοντα σε κάνει αρκετά αισιόδοξο και δυναμικό. Έχεις τη δύναμη να επιβάλεις τις πεποιθήσεις σου και να ασκήσεις πιέσεις προκειμένου να πετύχεις το σκοπό σου. Παράλληλα, είναι μια καλή ημέρα για να χαλαρώσεις, να διασκεδάσεις και να κάνεις πράγματα που θα σε κάνουν να ξεφύγεις για λίγο από την πίεση της εβδομάδας. Ο τρόπος που θα περάσεις τη βραδιά είναι στο χέρι σου, καθώς οι επιλογές θα είναι πολλές.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η ημέρα αναμένεται πολύ ενδιαφέρουσα σε όλα σχεδόν τα επίπεδα. Η Σελήνη στον Λέοντα σε κάνει πιο καλόκαρδο, γενναιόδωρο και διατεθειμένο να διασκεδάσεις. Μοιάζει σαν μια βαθιά, εσωτερική ανάγκη η τάση που έχεις να χαλαρώσεις, να ξεδώσεις και να βγάλεις από πάνω σου την πίεση που σου έχει ασκήσει όλη η εβδομάδα. Φρόντισε να το απολαύσεις και να μην δίνεις τόση σημασία στα λεγόμενα ή τις απόψεις των τρίτων. Είναι σίγουρο ότι επηρεάζεσαι, αλλά είναι στο χέρι σου να το διαχειριστείς όσο καλύτερα μπορείς.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, η διάθεσή σου είναι στα καλύτερά της σήμερα και αυτό οφείλεται κυρίως στη Σελήνη που βρίσκεται στον Λέοντα. Νιώθεις καλά και έχεις ανάγκη να περάσεις ξέγνοιαστα και διασκεδαστικά. Οι προθέσεις σου είναι ειλικρινείς και ξεκάθαρες, ενώ η πνευματική σου διαύγεια σε βοηθάει να αναγνωρίζεις τις ανάγκες σου και να τις εκφράζεις ευθέως χωρίς περιστροφές. Αυτό το γεγονός ευνοεί τις σχέσεις σου, καθώς δεν αφήνει σκιές που μπορούν να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα είναι μια μέρα που μιλάει στην ψυχή σου. Η Αφροδίτη στο Ζυγό ενισχύει την έμφυτη ευαισθησία σου, σε κάνει πιο ρομαντικό, δίνοντας έμφαση στη ρομαντική πλευρά της ζωής. Η σχέση σου είναι το επίκεντρό σου, ενώ θα έχεις όλο το χρόνο να της αφιερωθείς. Παράλληλα, η μέρα σε βοηθάει να βγάλεις στην επιφάνεια την καλλιτεχνική σου φύση. Μήπως μια ενδιαφέρουσα θεατρική παράσταση θα ήταν η επιλογή για την αποψινή βραδιά; Ίσως ακόμη ο σύντροφός σου να είναι ο ιδανικός συνοδός, ή μήπως όχι;

Λέων

Αγαπητέ Λέων, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και τα φώτα της σκηνής βρίσκονται στον πρωταγωνιστή! Είναι πολλά εκείνα τα χαρακτηριστικά σου που ενισχύονται σήμερα. Είσαι δραστήριος, δυναμικός, με θάρρος και μεγάλη καρδιά. Όλα μπορείς να τα καταφέρεις, έχοντας ως όπλα σου την πίστη στις δυνάμεις σου, αλλά και την ειλικρίνεια των προθέσεών σου. Κινήσου με πυγμή και μην φοβάσαι. Ωστόσο, φρόντισε να παραμείνεις εντός ορίων, καθώς σε κανέναν δεν αρέσει να συναναστρέφεται με αλαζόνες.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η Σελήνη στον Λέοντα, ενισχύει το δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή σου. Είσαι σε θέση να γνωρίζεις τί ακριβώς θέλεις να πετύχεις και πώς θα το κάνεις. Ο τρόπος που συναναστρέφεσαι με το κοινωνικό σύνολο σου προσφέρει «πόντους» που σε κάνουν αγαπητό, ενώ κερδίζεις τη στήριξη σημαντικών προσώπων. Η πνευματική διαύγεια που σου χαρίζει η Αφροδίτη στον Ζυγό, σε κάνει ικανό να νιώσεις τον εαυτό σου και να κάνεις τα σχέδιά σου για τις επόμενες κινήσεις σου.

 Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, προσφέρει την αρμονία στις σχέσεις σου, γεγονός που σε γεμίζει και σε ικανοποιεί. Απόλαυσε τη θετική επιρροή των πλανητών, παρέα με φίλους, αγαπημένα πρόσωπα και οικογένεια. Η χαρά είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό σου, γιατί το σύμπαν σου χαρίζει ισορροπία και έντονα συναισθήματα. Ο ρομαντισμός κατακλύζει τη σχέση σου και αυτό σου αφήνει μια γλυκιά αίσθηση κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας. Χαλάρωσε και διασκέδασε με την ψυχή σου.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, πάθος, ένταση συναισθημάτων, καλή διάθεση και ικανοποίηση συνθέτουν το παζλ της σημερινής ημέρας. Όπως καταλαβαίνεις, το πλανητικό σκηνικό σου φωνάζει να ζήσεις, να νιώσεις, να διασκεδάσεις. Άσε για λίγο τις έγνοιες και τα άγχη. Πέρνα χρόνο με το ταίρι σου, μίλησέ του, μοιράσου στιγμές και φτιάξε ένα σκηνικό μόνο για εσάς τους δυο. Διαφορετικά φρόντισε να εντάξεις στο πρόγραμμά σου, φίλους και πρόσωπα που αγαπάς πολύ. Διασκέδασε σταματώντας για λίγο το χρόνο!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η ημέρα αναμένεται όμορφη και για το δικό σου ζώδιο. Η κοινωνική σου ζωή είναι στα φόρτε της, ενώ μπορείς να εκμεταλλευτείς την εικόνα σου για να πας τα σχέδιά σου ένα βήμα παρακάτω. Πρόσεξε μόνο να μην ξεφύγεις με την αυτοπεποίθησή σου. Μπορεί να έχεις πολλές ικανότητες αλλά μην το διατυμπανίζεις, γιατί κανείς δεν θέλει δίπλα του ένα πρόσωπο που καυχιέται. Διατήρησε χαμηλούς τόνους και απόλαυσε τη δημοτικότητά σου. Μην ξεχάσεις να οργανώσεις τη βραδιά, έτσι ώστε να διασκεδάσεις ή και –γιατί όχι;- να ξεφαντώσεις!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα θα νιώθεις έντονη ενεργητικότητα και καλή διάθεση. Τίποτα και κανείς δεν σου αντιστέκεται, για αυτό εκμεταλλεύσου την ημέρα για να λύσεις προβλήματα που σε ταλαιπωρούσαν ή να ξεπεράσεις εμπόδια που σε καθυστερούσαν. Όπως και να έχει, όμως, απόλαυσε την ημέρα, διασκέδασε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και πάρε τα ρίσκα σου όπου νιώθεις έτοιμος να το κάνεις. Ειδικά, η αγάπη θέλει και αυτή το ρίσκο της. Είσαι έτοιμος να παίξεις;

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, νιώσε με την καρδιά σου, κατανόησε τον κόσμο με το συναίσθημα και άφησε για λίγο τη λογική σου. Φρόντισε να απολαύσεις τις χαρές της ζωής έτσι όπως σου χαρίζονται. Για σήμερα ασχολήσου με πιο ουσιαστικά ζητήματα που σχετίζονται με τον εσωτερικό σου κόσμο, τη σχέση σου με τους γύρω και άφησε εκκρεμότητες που αφορούν σε υλικά αγαθά για κάποια άλλη στιγμή. Η καλλιτεχνική σου φύση ζητάει, επίσης, την ικανοποίησή της, για αυτό μην της βάζεις φρένο σήμερα που προσπαθεί να εκφραστεί.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή ημέρα αναμένεται να εξελιχθεί πολύ όμορφα. Ο έντονος συναισθηματικός σου κόσμος σε φέρνει σε επαφή με τις ανάγκες και τα «θέλω» σου. Επίσης, σε κάνει να νιώθεις πιο έντονα την έλξη προς τον σύντροφό σου, ενώ η ημέρα σου χαρίζει τις προϋποθέσεις για να απολαύσεις την παρέα του, το άγγιγμά του, την αγκαλιά του… Το συναίσθημα έχει τον πρώτο λόγο και εσύ δεν έχεις κανένα δικαίωμα να σταθείς εμπόδιο. Άσε που δεν θέλεις κιόλας…

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …