Kριός

Αγαπητέ Κριέ, η Σελήνη στον Λέοντα σε βοηθάει να βγάλεις τον δυναμισμό σου και τις ηγετικές ικανότητές σου. Αυτές θα σε βοηθήσουν πολύ στα επαγγελματικά σου, αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο για να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να διεκδικήσεις όσα θεωρείς ότι σου αξίζουν. Είσαι αρκετά θαρραλέος για να εκφράσεις τις απόψεις σου και μάλιστα με κάθε ειλικρίνεια. Έχεις τη δύναμη να διαχειριστείς την κριτική παρά το γεγονός ότι μπορεί να σε ενοχλήσει ή να σε επηρεάσει.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η ημέρα σου δίνει πολλές ευκαιρίες για να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου. Είσαι σε θέση να έρθεις σε επαφή με κόσμο, να προωθήσεις τις ιδέες σου, να μιλήσεις με ευθύτητα και σοβαρότητα και να δημιουργήσεις κλίμα εμπιστοσύνης. Υπάρχει πιθανότητα να λάβεις βοήθεια από άτομο με εξουσία, καθώς η θετική όψη του Ερμή με τον Κρόνο δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις. Δώσε, όμως, προσοχή στην εικόνα που δίνεις, καθώς θα υπάρξουν στιγμές που θα φανείς «ξερόλας» και αυτό χαλάει τη διάθεση των γύρω σου.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, η Σελήνη στον Λέοντα προσφέρει ένα ευνοϊκό έδαφος για να μπορέσεις να κάνεις τις κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τον εαυτό σου και τις ικανότητές σου. Είσαι αρκετά δραστήριος και προσηλωμένος στους στόχους σου, έχοντας ως όπλο το θάρρος και την ειλικρίνεια. Η αξιοπρεπής στάση που χειρίζεσαι κάποιες καταστάσεις λειτουργεί υπέρ σου. Ωστόσο, είναι πιθανό να ξεφύγεις σε κάποιες περιπτώσεις και να κάνεις τους άλλους να νιώσουν ότι έχουν απέναντί τους έναν άνθρωπο που νομίζει ότι τα ξέρει όλα.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η Σελήνη στον Λέοντα σε κάνει πιο γενναιόδωρο και θαρραλέο. Είσαι σε θέση να προσφέρεις αρκεί να πιστεύεις ότι ενισχύεις την πλευρά του δίκαιου. Μπορείς να κινήσεις «γη και ουρανό» αρκεί να πιστέψεις σε μια ιδέα που ωφελεί το κοινωνικό σύνολο και δεν το βλάπτει σε καμιά περίπτωση. Παράλληλα, εκφράζεται πιο έντονα η καλλιτεχνική σου φύση, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τον ψυχρό ρεαλισμό. Μέσα από εκεί βρίσκεις τη διέξοδο που χρειάζεσαι για να εκτονώσεις την πίεση.

Λέων

Φίλε Λέων, με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, είσαι σε θέση να εκδηλώσεις έναν χαρακτήρα ακόμη πιο χαρούμενο, κεφάτο που έχει ανάγκη να διασκεδάσει και να καλοπεράσει. Έχεις έντονα, ζεστά συναισθήματα, καθώς έχεις ανάγκη να νιώσεις χαρά και να πετάξεις από πάνω σου καθετί που σε βαραίνει. Οργάνωσε την ημέρα σου και απόλαυσε κάθε στιγμή. Ωστόσο, θα χρειαστεί να είσαι λίγο προσεκτικός. Περιόρισε την υπερηφάνεια που εκδηλώνεις και την έντονη αυτοπροβολή, γιατί κινδυνεύεις να κατηγορηθείς για υπέρμετρο εγωισμό.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η Σελήνη στον Λέοντα σε κάνει πιο αποτελεσματικό και εύστοχο στις κινήσεις σου. Μπορείς να θέσεις υψηλούς στόχους που με τους σωστούς χειρισμούς μπορούν να πραγματοποιηθούν σχετικά εύκολα. Σε διακρίνει η οξυδέρκεια, η ευθύτητα και η αποφασιστικότητα. Σημαντικά στοιχεία για να κάνεις σταθερά και μεγάλα βήματα προς την επιτυχία, όπως και αν την ονειρεύεσαι. Προσπάθησε, όμως, να είσαι πιο ταπεινός στην στάση σου και στα λεγόμενά σου, γιατί εύκολα θα παρασυρθείς σε μεγάλα λόγια που μαρτυρούν εγωισμό και αλαζονεία.

 Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η Σελήνη στον Λέοντα σου δίνει και εσένα μια ξεχωριστή ώθηση. Μια ζωντάνια μοναδική, μια διάθεση ανεβασμένη και μια αποφασιστικότητα που μπορεί να σε οδηγήσει σε σπουδαία βήματα. Οι ειλικρινείς σου διαθέσεις εκτιμώνται και μπορούν να σου ανοίξουν τις πόρτες που χρειάζεσαι. Η θετική στάση που διατηρεί ο κοινωνικός σου περίγυρος απέναντί σου, λειτουργεί ευεργετικά στα σχέδιά σου, για αυτό άδραξε την ευκαιρία χωρίς καθυστέρηση. Διατήρησε χαμηλό προφίλ, γιατί δεν θα είναι δύσκολο να πάρουν λίγο αέρα τα μυαλά σου.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή ημέρα σε βοηθάει να βρεις λύσεις σε προβλήματα που σε ταλαιπωρούν, καθώς βρίσκεσαι σε καλή διάθεση και η αισιοδοξία που σε χαρακτηρίζει σε κάνει να δεις πιο καθαρά και ρεαλιστικά. Παράλληλα, η καλλιτεχνική σου φύση θα βρει τον τρόπο της να εκφραστεί, για αυτό μην προσπαθήσεις να την περιορίσεις. Αφ’ ενός, είναι μάταιο, αφ’ ετέρου θα σε κάνει να νιώσεις πιο ανάλαφρος και με λιγότερη πίεση. Η ένταση φεύγει και το συναίσθημα γίνεται πλούσιο, ζεστό και επιβλητικό.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, είσαι αρκετά δυναμικός σήμερα, εκφράζεις μια τιμιότητα στον τρόπο που κινείσαι και διεκδικείς όσα σου ανήκουν, γεγονός που βοηθάει την κοινωνική σου εικόνα. Δίνεις σημασία στη γνώμη των γύρω σου, για αυτό μην απογοητεύεσαι αν κάτι δεν ταιριάζει με τις προσδοκίες σου. Είναι καλή στιγμή να ανοίξεις τα αυτιά σου και να ακούσεις την κριτική που είναι εποικοδομητική και θα σε κάνει να γίνεις καλύτερος. Ολοκλήρωσε την ημέρα με μια έξοδο, ένα θέατρο ίσως, που θα ικανοποιήσει και την ανάγκη σου να περάσεις καλά, αλλά και τις καλλιτεχνικές ανησυχίες

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, με την καλή σου καρδιά θα είσαι σε θέση να προσφέρεις σημαντική βοήθεια σε πρόσωπα που την έχουν ανάγκη. Βρίσκεσαι σε πολύ καλή ψυχική διάθεση και αυτό φαίνεται στην έκφρασή σου, στον τρόπο που συμπεριφέρεσαι, σε κάθε σου κίνηση γενικά. Μπορείς με τιμιότητα να παλέψεις για όσα πιστεύεις και τα αποτελέσματα να σε δικαιώσουν. Διατήρησε μια ταπεινότητα στην συμπεριφορά σου και να είσαι σίγουρος ότι θα λάβεις και την καταλυτική βοήθεια που ψάχνεις.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η ημέρα είναι όμορφη και για το δικό σου ζώδιο. Η Σελήνη στον Λέοντα προσφέρει μια ευφορία που βρίσκεις τρόπους εκδήλωσης σε κάθε περίσταση. Σε κάνει πιο ευθύ, διεκδικητικό και συνάμα σε γεμίζει συναίσθημα και κατανόηση. Μην φοβάσαι να εκφραστείς, να μιλήσεις για το συναίσθημά σου, να προσεγγίσεις νέα πρόσωπα. Προσπάθησε μόνο να μην δείξεις έντονη υπερηφάνεια, γιατί ο κοινωνικός περίγυρος θα το εισπράξει –δικαίως- ως εγωισμό.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, η ημέρα είναι αρκετά καλή και σου δίνει λύσεις σε προβλήματα που σε φέρνουν σε δύσκολη θέση. Σήμερα μπορείς να κινηθείς με πυγμή, θάρρος, αισιοδοξία και κέφι για να λύσεις καθετί που σε πίεζε μέχρι τώρα. Πέσε στη μάχη και φρόντισε να έχεις το μυαλό σαν όπλο. Η καλή διάθεση θα μπορέσει να σε ξεμπλοκάρει αν χρειαστεί. Ωστόσο, φρόντισε να ακούς και τους γύρω σου. Μη νομίζεις ότι ξέρεις τα πάντα ή ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα χωρίς βοήθεια.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …