Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (13/1/2018)

LIKE US ON FACEBOOK

Kριός

Μήπως νιώθεις να κάνεις κύκλους γύρω από ένα μυστικό που φυλάς καλά κρυμμένο, φίλε Κριέ; Ή μήπως παίζεις έναν κρυφό ρόλο στο παρασκήνιο; Σε κάθε περίπτωση, σήμερα είναι μια μέρα που πρέπει να βρεις τη λύτρωση. Ο τρόπος που θα διαλέξεις εξαρτάται από εσένα και την ψυχική δύναμη που διαθέτεις. Όπως και να έχει πρέπει επιτέλους να απαλλαγείς από το βάρος.

Ταύρος

Η ζωή μοιάζει σαν καρουζέλ που σε φέρνει γύρω από ένα θέμα ή από κάποια αναπάντητα ερωτήματα, φίλε Ταύρε. Οι θέσεις των πλανητών δεν είναι στην ευνοϊκότερη, για εσένα, θέση. Έτσι οι προβληματισμοί σου είναι έντονοι και ειδικά κάποιοι που περιλαμβάνουν ένα φιλικό πρόσωπο του στενότερου ή ευρύτερου κύκλου σου. Προσπάθησε να βρεις απαντήσεις, αλλά χωρίς υπερβολές.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, τις ημέρες αυτές έχεις μια έντονη αίσθηση ότι προσπαθείς έντονα να βάλεις σε μια σειρά όλους τους ρόλους που έχεις αναλάβει στην καθημερινότητα. Γονιός, εργαζόμενος, φίλος, προσωπικές στιγμές; Τί από όλα αυτά πάει πρώτο και τί ακολουθεί; Καλό είναι να βρεις το χρόνο να πάρεις μια ανάσα και να συμβουλευτείς πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης που ξέρεις ότι σε αγαπούν και σε νοιάζονται. Τουλάχιστον μια συζήτηση θα σε ηρεμήσει.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, παρά την γενικότερη αναταραχή που υπάρχει γύρω σου, εσύ καταφέρνεις και βρίσκεις τις ισορροπίες σου. Αν έχεις στο μυαλό σου να κάνεις ένα ταξίδι ή να μετακομίσεις ή να δεχθείς φίλους, να ξέρεις ότι σήμερα μπορείς να κάνεις τις απαραίτητες συνεννοήσεις για να έχεις τις καλύτερες εξελίξεις πάνω σε αυτό το θέμα.

Λέων

Αγαπητέ Λέων, το μυαλό σου επικεντρώνεται σήμερα σε θέματα δουλειάς, οικονομικών, ακινήτων και γενικότερων νομικών θεμάτων. Σημαντικά ζητήματα, δηλαδή, που απορροφούν πολλή ενέργεια και σκέψη. Καλό είναι να κινηθείς με υπομονή και υπευθυνότητα καθώς δεν θέλεις να υποστείς συνέπειες από ανόητα λάθη. Φρόντισε να τελειώνεις άμεσα και να μην αφήσεις εκκρεμότητες που θα σε ταλαιπωρήσουν μακροπρόθεσμα.

Παρθένος

Σήμερα μοιάζει να σε προβληματίζει μια σχέση που έχεις από το παρελθόν, με ένα πρόσωπο του ευρύτερου κοινωνικού σου κύκλου. Αναρωτιέσαι ποιες είναι οι προθέσεις του ή προσπαθείς να βρεις τον τρόπο που θα μπορούσε να σε βοηθήσει σε κάποια συγκεκριμένα σχέδια που έχεις για το άμεσο μέλλον. Σε κάθε περίπτωση βεβαιώσου ότι είναι άτομο εμπιστοσύνης και μετά διερεύνησε όσα σε αφορούν.

 Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα θα νιώσεις πως μια υπέρτατη δύναμη κάνει ότι μπορεί για να κλείσει εκκρεμότητες και κεφάλαια στη ζωή σου. Ακόμη και τα πρόσωπα γύρω σου που εμπλέκονται σε υποθέσεις που σε αφορούν, μοιάζουν μαγεμένοι από μια μουσική που τους καθοδηγεί στην ολοκλήρωση. Εκμεταλλεύσου την ημέρα και προσπάθησε να κλείσεις όποια ανοιχτή υπόθεση έχεις. Έτσι θα διώξεις και το άγχος που σε κατατρέχει.

Σκορπιός

Η θέση των πλανητών σε βάζει σε μια νέα θέση και σε αναγκάζει να επαναπροσδιορίσεις σχεδόν τα πάντα γύρω σου. Ξανασκέψου, επαναπρογραμμάτισε, δημιούργησε πάλι από την αρχή, γενικότερα κάνε ένα νέο ξεκίνημα , μηδενίζοντας το κοντέρ. Βρες το χρόνο να τα πεις με τον εαυτό σου, έτσι ώστε να οδηγηθείς στα καλύτερα –για εσένα- αποτελέσματα. Μην αφήσεις τίποτα να σε αποκαρδιώσει.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η ημέρα είναι αρκετά θετική για εσένα, ενώ το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου θα βρίσκεται σε θέματα σχετικά με το σπίτι, την οικογένεια και το νοικοκυριό σου. Κάποιες υποθέσεις σε προβληματίζουν αρκετά, αλλά ευτυχώς η κινητοποίησή σου δεν χρειάζεται να είναι άμεση. Πάρε το χρόνο σου και βρες τον καλύτερο τρόπο να τις διαχειριστείς.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, διανύεις μια περίοδο που αμφισβητείς σχεδόν τους πάντες και τα πάντα γύρω σου. Αυτό σημαίνει ότι βρίσκεσαι σε μια καμπή στη ζωή σου. Τώρα είναι πιθανό να επιτελεστούν κοσμογονικές αλλαγές. Μην διστάσεις να ακολουθήσεις το ένστικτό σου και θα δεις σύντομα τα πρώτα θετικά αποτελέσματα των επιλογών σου.

Υδροχόος

Το τελευταίο διάστημα φαίνεται να έχεις χάσει λίγο τον έλεγχο με τους λογαριασμούς σου, φίλε Υδροχόε. Τί χρήματα βγάζεις; Τί χρωστάς; Τί σου οφείλουν; Δεν είσαι σε θέση να δώσεις ξεκάθαρες απαντήσεις. Φρόντισε, λοιπόν, σήμερα να ασχοληθείς με βασικά θέματα της καθημερινότητας και να ανακτήσεις τον έλεγχο σε ό,τι σου έχει ξεφύγει. Ειδάλλως, το κουβάρι θα μεγαλώσει και θα είναι πιο δύσκολο να το ξετυλίξεις αργότερα.

Ιχθείς

Σήμερα, φίλε Ιχθύ, φαίνεται να έχεις μια ιδιαίτερη προσήλωση σε θέματα που σχετίζονται με το όνομά σου και τη φήμη σου. Ίσως υπάρξουν ζητήματα που θα δημιουργήσουν μπερδέματα και παρανοήσεις και θα κληθείς να βγεις μπροστά, ρισκάροντας την εικόνα σου. Ό,τι και αν χρειαστεί να κάνεις, πρόσεχε μην πέσεις σε παγίδα. Να ξέρεις ότι μια καλή φήμη δύσκολα τη χτίζεις, αλλά μέσα σε μια στιγμή μπορεί και να καταστραφεί. Φρόντισε να υπερασπίσεις τα δικά σου δικαιώματα.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved