Kριός

Αγαπητέ Κριέ, μήπως πρέπει να δείξεις λίγο περισσότερο ενδιαφέρον στον ίδιο σου τον εαυτό; Τελευταία φαίνεται πως τον έχεις παραμελήσει και τα σημάδια της κούρασης γίνονται ολοένα και πιο έντονα. Καλά θα κάνεις να βελτιώσεις τις συνθήκες της καθημερινότητάς σου, κάνοντας μικρά πράγματα που θα αλλάξουν τη διάθεσή σου. Μπορείς να ακολουθήσεις ένα καλύτερο διαιτολόγιο, να κάνεις ένα σπορ που θα σε ευχαριστήσει ή ακόμη και ένας περίπατος για να χαλαρώσεις.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, είναι μια καλή ημέρα για να δεις που βρίσκεσαι σε σχέση με τις επιδιώξεις σου. Αν δεις ότι πολλά από αυτά που ήθελες δεν έχουν γίνει ακόμη, καλά θα κάνεις να μην απογοητεύεσαι. Μην πιέζεις τον εαυτό σου πέρα από τα όριά σου, γιατί τα αποτελέσματα θα είναι τα αντίθετα από αυτά που θέλεις. Επομένως, ψάξε να βρεις εναλλακτικές για να πετύχεις τους στόχους σου ή ακόμη και να αξιοποιήσεις τις επαφές σου για να βρεις το σωστό άτομο για τη σωστή δουλειά.

Δίδυμοι

Έχεις αρχίσει να νιώθεις πίεση και να αμφιβάλεις για τις δυνατότητές σου; Μην πέφτεις στην πλάνη που σου δημιουργούν οι πλανήτες. Το μόνο που θα πρέπει να σε απασχολήσει ουσιαστικά είναι οι εκκρεμότητες που έχεις. Προγραμματίσου και παρά τις δυσκολίες θα οδηγηθείς στα αποτελέσματα που θέλεις. Δεν έχεις να φοβάσαι κάτι, για αυτό δες τα πράγματα πιο αισιόδοξα και με περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, φαίνεται πως δεν σε βλέπουν όλοι γύρω σου με την καλύτερη διάθεση. Η στάση σου προκαλεί εκνευρισμό σε αρκετούς και ζήλια σε κάποιους άλλους. Καλά θα κάνεις να μην δίνεις σημασία και να αποφύγεις τις συγκρούσεις μαζί τους, καθώς αυτό είναι που έχουν ως στόχο. Θέλουν να σε εκνευρίσουν και να σε κάνουν να χαλάσεις την εικόνα σου. Μην τους ικανοποιήσεις. Σήμερα καλύτερα να συναναστραφείς περισσότερο με πρόσωπα που αγαπάς και σε αγαπούν πολύ.

Λέων

Αγαπητέ Λέων, η εποχή που διανύεις είναι αρκετά καλή και σήμερα είναι μια από τις πιο ευνοϊκές ημέρες. Προώθησε εκείνα τα σχέδια που ήθελες και μην φοβάσαι τίποτα. Το μόνο που πρέπει να έχεις κατά νου είναι να είσαι μεθοδικός και συγκρατημένος. Μην σε παρασύρει ο ενθουσιασμός σε λάθη και λεονταρισμούς! Κάποιο πρόσωπο του κοινωνικού σου κύκλου φαίνεται πως έχει το κύρος και τη δύναμη να σε βοηθήσει πιο καταλυτικά με τους στόχους σου

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα είναι μια καλή ημέρα για εσένα. Θα δεις πολλές εκκρεμότητές σου να δρομολογούνται, ενώ κάποια όνειρα που είχες θα αρχίσουν να παίρνουν σιγά- σιγά σάρκα και οστά! Δεν είναι υπέροχα να νιώθεις ικανοποίηση για τα αποτελέσματα των κόπων σου; Μην φανείς, όμως, αλαζόνας και δείξε την εκτίμησή σου στα πρόσωπα που σε στήριξαν δυναμικά ή διακριτικά μένοντας αθόρυβα και υποστηρικτικά στο πλάι σου.

 Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, είναι πολλά εκείνα που σε έχουν κουράσει στην καθημερινότητά σου. Σίγουρα δεν μπορούν να γίνουν θαύματα από την μια μέρα στην άλλη. Μήπως, όμως, σήμερα ήρθε η στιγμή να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για αλλαγές και βελτιώσεις; Δρομολόγησε σχέδια που θα σε βοηθήσουν να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις. Μικρά και σταθερά βήματα θα σε οδηγήσουν εκεί που στοχεύεις.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, φυσικά και έχεις προβλήματα και εννοείται πως οι σκέψεις σε έχουν ταλαιπωρήσει. Ανήκεις άλλωστε σε εκείνο το ζώδιο που δεν παύει να προβληματίζεται. Ωστόσο, θα πρέπει να κόψεις ταχύτητα και να δεις τα πράγματα με πιο χαλαρή ματιά. Περίγραψε με ακρίβεια τα προβλήματά σου και δώσε λογικές λύσεις που θα είσαι σε θέση να τις ακολουθήσεις. Βλέπεις πόσο καλύτερα είναι τα πράγματα και πόσο πιο απλά;

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η ημέρα αναμένεται μεγάλη εξαιτίας των απαιτήσεων και της κούρασης που θα υποστείς. Αυτό δεν σημαίνει ότι η ημέρα θα είναι απαραίτητα κακή. Ίσως αυτή η πίεση σου βγει σε καλό, αφού θα είσαι σε θέση να βγάλεις τον καλύτερό σου εαυτό και να αποδείξεις τις ικανότητές σου. Μπορεί να ακουστεί δύσκολο, αλλά μέσα στον κακό χαμό θα πρέπει να κρατήσεις ισορροπία και με την οικογένειά σου που σήμερα θα χρειαστεί τη συμβολή σου σε θέματα που προκύπτουν.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα είναι μια μέρα που φέρνει στην επιφάνεια ένα πρόβλημα που αφορά στην προσωπική σου ζωή. Είτε η οικογένεια, είτε κάποιος πολύ στενός φίλος θα χρειαστεί τη βοήθειά σου και μάλιστα οι ενέργειές σου θα είναι καταλυτικές για να βρεθεί λύση. Ο τροχός γυρίζει και κάποτε έλαβες εσύ καθοριστικής σημασίας βοήθεια. Τώρα πρέπει να συμβάλεις εσύ. Η ηθική ικανοποίηση που θα λάβεις θα σε γεμίσει ευγνωμοσύνη και θα φωτίσει τον συναισθηματικό σου κόσμο.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, κάποια ζητήματα που σε ταλαιπωρούν φαίνεται πως σε έχουν καταρρακώσει και σε κάνουν να χάνεις το μυαλό σου. Δεν είναι ανάγκη να σκας τόσο πολύ. Η λύση φαίνεται πως θα προκύψει από ένα πρόσωπο που είναι πολύ κοντά στη ζωή σου και σου δίνει εναλλακτικές που δεν είχες σκεφτεί μέχρι σήμερα. Τελικά η ομαδική δουλειά έχει καλύτερα αποτελέσματα από το να προσπαθείς μόνος.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, μπερδεμένες καταστάσεις και μπερδέματα στην επικοινωνία θα σε κάνουν να ταλαιπωρηθείς λίγο περισσότερο σήμερα. Μην υποκύψεις στον εκνευρισμό και προσπάθησε να είσαι όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαρος και ευθύς στις κουβέντες σου. Έτσι θα αποφύγεις παρεξηγήσεις. Καλό είναι, επίσης, να μην θίξεις σήμερα σημαντικά ζητήματα, καθώς δεν φαίνεται να υπάρχει το κατάλληλο περιβάλλον για κάτι τέτοιο.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …