Kριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα θα χρειαστεί να κρατήσεις μια τολμηρή στάση, ίσως και στα όρια του θράσους. Μην σου ακούγεται υπερβολικό, καθώς θα πρέπει με αυστηρότητα και ευθύτητα να εκφράσεις αυτά που θέλεις για να επιτύχεις όσα έχεις κατά νου. Κάποια συναισθηματικά ξεσπάσματα ίσως σε κάνουν να νιώσεις άβολα. Θα είναι, όμως, απαραίτητα για να εκφράσεις τα εγκλωβισμένα σου συναισθήματα και να απαλλαγείς από το πνίξιμο που σου προκαλούν.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα θα πρέπει να περιμένεις κάποια εμπόδια και δυσκολίες που θα σου δημιουργήσουν καθυστερήσεις στα σχέδιά σου. Προσπάθησε να δεις την κατάσταση στις πραγματικές της διαστάσεις και να μην μεγαλοποιείς τα πράγματα. Η οικογένειά σου θα σε χρειαστεί λίγο περισσότερο σήμερα και καλά θα κάνεις να ανταποκριθείς χωρίς δεύτερη σκέψη. Άλλωστε, τώρα τελευταία τους έχεις παραμελήσει λίγο περισσότερο από ό,τι θα έπρεπε.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, χαμήλωσε τους τόνους και άκου όσα έχουν να σου πουν τα αγαπημένα σου άτομα. Είναι πολύ εύκολο σήμερα να εκνευριστείς και να ξεφύγεις με την στάση σου. Παράλληλα, θα πρέπει να διαχειριστείς τις εκκρεμότητές σου άμεσα και με τον καλύτερο τρόπο. Έτσι η ψυχολογία σου θα φτιάξει και αυτό θα έχει αντίκτυπο στα πρόσωπα που σε νοιάζονται και σε αγαπούν. Αφιέρωσέ τους ουσιαστικό χρόνο και άφησε τις γκρίνιες.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, οι πυρετώδεις ρυθμοί τη καθημερινότητας φαίνεται πως σε έχουν εξαντλήσει. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι οι κόποι σου φαίνεται να πιάνουν τόπο, αλλά θα πρέπει να κάνεις κάτι για να βρεις αποθέματα ενέργειας. Κινήσου λοιπόν, στοχευμένα και μεθοδικά και βρες χρόνο για την προσωπική σου ανάπαυλα. Αν χρειαστεί, μην διστάσεις να ζητήσεις τη βοήθεια των δικών σου προσώπων.

Λέων

Αγαπητέ Λέων, σήμερα θα υπάρξουν κάποια θέματα που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος και θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό. Φρόντισε να έχεις υπομονή και θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις ικανοποιητικά. Κάποιο δικό σου πρόσωπο μπορεί να σε στηρίξει, αν του ζητήσεις βοήθεια.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα φρόντισε να αφιερώσεις χρόνο και ενέργεια σε ζητήματα που πραγματικά έχουν σημασία και κατά προτίμηση σε εκείνα που βρίσκονται πρώτα στη λίστα των υποχρεώσεών σου. Θα έχεις πολλούς λόγους για να αποσπάσεις την προσοχή σου, αλλά καλά θα κάνεις να μείνεις προσηλωμένος. Θέματα οικογενειακά σήμερα θα βρουν λύσεις ή τουλάχιστον θα δρομολογηθούν για το άμεσο μέλλον.

 Ζυγός

Η σημερινή ημέρα κρύβει εκπλήξεις. Ενώ θα ξεκινήσει με δυσκολίες και εμπόδια, αναμένεται να εξελιχθεί πολύ καλύτερα, φίλε Ζυγέ. Ωστόσο, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις με πολλή σκέψη όσα σου προκύψουν και να βρεις τις βαθύτερες αιτίες. Αν τώρα δεν βρεις λύσεις, αργότερα θα είναι πιο δύσκολο. Προς το τέλος της ημέρας, ένα ευχάριστο γεγονός ή είδηση θα σε κάνουν να αναπνεύσεις με ανακούφιση.

Σκορπιός

Η ημέρα αναμένεται πολύ δημιουργική για εσένα, φίλε Σκορπιέ. Υπάρχουν σχέδια στα σκαριά και σήμερα θα έχεις τη διάθεση να κάνεις βελτιώσεις στα πλάνα σου λίγο πριν ξεκινήσεις την πρακτική εφαρμογή τους. Μην αφήσεις την ανυπομονησία σου να σε οδηγήσει σε βιαστικά βήματα, καθώς σύντομα όλοι οι κόποι σου θα βρουν την ανταμοιβή που επιθυμούσες. Είναι κρίμα να καταστρέψεις τόση δουλειά λίγο πριν την υλοποίηση.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, κάποια εμπόδια αναμένονται και για το δικό σου ζώδιο. Το έχει η ημέρα φαίνεται. Ωστόσο, ο προσωρινός τους χαρακτήρας θα σε κάνει να τα ξεπεράσεις εύκολα και σύντομα. Μην απογοητεύεσαι και μην προσπαθήσεις να κάνεις αλλαγές ή προσαρμογές στον προγραμματισμό σου. Συνέχισε όπως σκόπευες με υπομονή.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, τα προβλήματα που σε ταλαιπωρούν από καιρό ή προκύπτουν τώρα χρειάζονται ρεαλισμό για να τα αντιμετωπίσεις. Τουλάχιστον για σήμερα μην αφήσεις την ψυχολογική σου κατάσταση να σε επηρεάσει στη λήψη αποφάσεων. Σκέψου μακροπρόθεσμα και πάρε δραστικές αποφάσεις ακόμη και αν τώρα σου φαίνονται επίπονες.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, ένα πλάνο και αυστηρή πειθαρχία θα σου δώσει σήμερα αυτά που αναζητάς. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και θέλεις να σταθείς άψογος απέναντί τους. Διαχειρίσου σωστά το χρόνο και κινήσου με ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση. Κοινωνικές επαφές σήμερα σου αποκαλύπτουν δυνατότητες για εξέλιξη.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα θα υπάρξουν πρόσωπα που θα απευθυνθούν σε εσένα για βοήθεια. Μην αντιμετωπίσεις επιπόλαια την κίνησή τους αυτή και αφιέρωσε χρόνο για να χειριστείς την κατάσταση όπως πρέπει. Κράτησε ισορροπία μεταξύ δουλειάς και προσωπικής ζωής και μην παραβλέπεις τις ανάγκες που ζητάει ο ίδιος σου ο εαυτός.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …