Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (9/9/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (9/9/2019):

Κριός

Πολύ σημαντική, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή ημέρα για την καριέρα σας. Η θετική η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης από το ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας δώσει την δύναμη που χρειάζεστε για να καταφέρετε να ολοκληρώσετε τις υποθέσεις που έχετε αναλάβει στο χώρο της εργασίας σας με επιτυχία και μέσα στα αυστηρά χρονοδιαγράμματα που σας έχουν δοθεί. Αυτή σας η επιτυχία θα ανοίξει το δρόμο της καταξίωσης σας.

Ταύρος

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Ταύρους.  Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Κρόνο από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα μελλοντικά σας σχέδια κάνοντας προσεχτικές και μεθοδικές κινήσεις. Για αυτό που πρέπει να είστε απόλυτα σίγουροι είναι ότι οι κόποι και οι προσπάθειες σας θα ανταμειφθούν.

Δίδυμοι

Με τις οικονομικές σας εκκρεμότητες, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα  εσείς οι Δίδυμοι. Η  θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να κλείσετε με επιτυχία μια οικονομική εκκρεμότητα η οποία ταλαιπωρούσε εδώ και καιρό την οικογένεια σας. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα δείξετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα ότι μπορούν να στηρίζονται σε εσάς.

Καρκίνος

Η προσοχή των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι σήμερα στραμμένη στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο πλανήτης της δράσης Άρης  από το ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Κρόνο ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας βοηθήσει με ιδιαίτερα μελετημένες κινήσεις και δυνατά  επιχειρήματα να προχωρήσετε σε μια πολύ σημαντική για εσάς συνεργασία, με ένα ισχυρό πρόσωπο.

Λέων

Με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Λέοντες.  Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να πετύχετε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό στόχο στη δουλειά σας, μετά από ιδιαίτερα κουραστική και επίπονη προσπάθεια. Το καλό σας αποτέλεσμα θα σας βοηθήσει να εδραιώσετε την παρουσία σας στο χώρο της εργασίας σας.

Παρθένος

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους  Παρθένους. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο σας με τον  ανάδρομο Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης ένα φιλόδοξο σχέδιο σας, το οποίο όσο και αν φαίνεται παράτολμο εσείς έχετε μελετήσει και την παραμικρή λεπτομέρεια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να δείτε με μεγαλύτερη σοβαρότητα την ερωτική σας ζωή.

Ζυγός

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε κυρίως σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου  με τον  ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας ωθήσει να κινηθείτε παρασκηνιακά με σκοπό να προχωρήσετε σε μια οικονομική συμφωνία, η οποία θα σας βοηθήσει να διαφυλάξετε τα κεκτημένα της οικογένειας σας.

Σκορπιός

Πολλές και ενδιαφέρουσες συζητήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο συγκυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης από το ζώδιο της Παρθένου   με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να τραβήξετε την προσοχή ενός ισχυρού προσώπου μέσα από τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο. Ο σταθερός σας λόγος και η σταθερότητα των θέσεων σας θα είναι τα δυνατά σας όπλα για να προχωρήσετε μαζί του σε μια μελλοντική συνεργασία.

Τοξότης

Αισιόδοξοι για το μέλλον, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε  σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον  ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας δώσει την δύναμη και την υπομονή που χρειάζεστε για να δουλέψετε σκληρά και να πετύχετε τους νέους και ιδιαίτερα απαιτητικούς στόχους που σας έχουν δοθεί. Μέσα από αυτή την διαδικασία θα αποδείξετε την αξία σας, ενώ, η οικονομική επιβράβευση δεν θα αργήσει να έρθει.

Αιγόκερως

Βιαστικοί και ανυπόμονοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Κρόνο ο οποίος συνεχίζει για λίγες ακόμα ημέρες την ανάδρομη πορεία στο ζώδιο σας , θα σας βοηθήσει να κυνηγήσετε με ιδιαίτερη θέρμη τα μελλοντικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό μια ερωτική περιπέτεια που ξεκίνησε σε ένα ταξίδι να γίνει σταθερή σχέση.

Υδροχόος

Συζητήσεις πίσω από κλειστές πόρτες , λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα προσπαθήσετε να κάνετε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι . Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Κρόνο θα σας βοηθήσει να βρείτε σταθερές λύσεις για να ρυθμίσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία) και το πιο σημαντικό,  να μείνετε σε αυτές συνεπείς, αποδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο την αξιοπιστία σας.

Ιχθείς

Σημαντική βοήθεια από τον φιλικό σας κύκλο, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα εσείς οι Ιχθύες . Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης ο οποίος βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συνεργασία, η οποία θα έχει την υποστήριξη ενός ισχυρού προσώπου από τον κοινωνικό σας κύκλο, το οποίο έχει πειστεί για το πείσμα και την αποφασιστικότητα σας.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv