Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (9/5/2019)

LIKE US ON FACEBOOK

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Κριός

Ιδιαίτερα τυχεροί, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς  οι Κριοί. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τον  Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα νέα σχέδια σας, σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει ένα πρόσωπο το οποίο θα γίνει το διαβατήριο σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να γνωρίσετε τον έρωτα σε ένα ταξίδι ή να αναθερμάνετε την σχέση σας με τον /την ερωτική σας σύντροφο. Από την άλλη πλευρά σας αρέσουν και τα παιχνίδια εξουσίας, γι’ αυτό και την ανάγκη σας να έχετε τον έλεγχο στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις θα τονίσει  η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω. Προσοχή όμως, γιατί αυτή η συμπεριφορά μπορεί να έχει τα αντίθετα για εσάς αποτελέσματα και από εξουσιαστής να γίνετε εξουσιαζόμενος.

Ταύρος

Σημαντικές εξελίξεις , λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι κρύβει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ταύρους. Αρχικά, η  θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη με το Δία υπόσχεται να  φέρει τύχη στις  οικονομικές σας υποθέσεις, ενώ, κάτω από την επιρροή της θα προχωρήσετε σε μια σημαντική οικονομική συνεργασία. Από την άλλη πλευρά, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει  η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερου, θα σας ωθήσει να χρησιμοποιήσετε ποιο υπόγειους τρόπους για να  προωθήσετε τα σχέδια σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ζήσετε στιγμές απόλυτου πάθους οι οποίες θα πρέπει να μείνουν κρυφές.

Δίδυμοι

Στο επίκεντρο της προσοχής σας, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, βρίσκεται η κοινωνική σας ζωή. Γι’ αυτό και η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με  Δια από το ζώδιο του Τοξότη, υπόσχεται ότι θα σας φέρει καλές γνωριμίες. Μέσα από αυτές θα δημιουργηθούν σημαντικές μελλοντικές συνεργασίες, ενώ είναι πιθανό να προκύψει και ένας νέος έρωτας. Ενώ από την άλλη πλευρά, κάτω από τη επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον  Πλούτωνα , είναι πιθανό να κάνετε ξεκαθαρίσματα στις φιλικές σας σχέσεις, ιδιαίτερα όταν αισθανθείτε ότι άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον προσπαθούν να σας χειραγωγήσουν.

Καρκίνος

Με την καριέρα σας, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε και σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού  με τον  Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους και να πάρετε την επιβράβευση που σας αξίζει. Ενώ είναι πιθανό να προκύψει και ένας νέος έρωτας μέσα από το χώρο της εργασίας σας. Από την άλλη πλευρά, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει  Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας κάνει να νιώσετε ότι είστε εγκλωβισμένοι τόσο στις προσωπικές σας όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις.  Όμως, μήπως είστε εσείς αυτοί που κατά βάθος επιδιώκετε τη δημιουργία σχέσεων εξάρτησης.

Λέων

Ιδιαίτερα χαρούμενοι, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα  είστε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού, με τον  Δία από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, σημαίνει για εσάς ότι η δουλειά είναι δημιουργία, διασκέδαση, απόλαυση και έρωτας. Άλλωστε, αυτή είναι για εσάς η συνθήκη μέσα στην οποία μπορείτε να λειτουργήσετε. Ωστόσο, στο χώρο της εργασίας σας θα είστε διαφορετικοί, αφού, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ανεβάσει τους τόνους στο χώρο της εργασίας σας, καθώς στην προσπάθεια σας να πετύχετε τους μελλοντικούς σας στόχους είναι πιθανό είτε να φερθείτε υποτιμητικά στους συναδέλφους σας, είτε να προσπαθήσετε να τους εξουσιάσετε.

Παρθένος

Αυτή η χρονική περίοδος, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, είναι πολύ καλή για το πορτοφόλι σας . Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον  Δία από το ζώδιο του Τοξότη, υπόσχεται ότι θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία), ενώ θα σας φέρει και παροχές από την οικογένεια σας. Από την άλλη πλευρά, κάτω από την  επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, τα δημιουργήματα σας θα έχουν μια περίεργη μαγεία, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρετε να δώσετε ένα οριστικό τέλος σε ότι σας έχει πληγώσει και να αναγεννηθείτε συναισθηματικά.

Ζυγός

Ιδιαίτερα επικοινωνιακοί, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Κριού με τον  Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να ξεδιπλώσετε τα επικοινωνιακά σας χαρίσματα, τα οποία θα είναι και τα δυνατά σας όπλα στις επαγγελματικές σας συζητήσεις. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να γνωρίσετε ένα νέο έρωτα σε ένα επαγγελματικό ταξίδι. Από την άλλη πλευρά, κάτω από  την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιου του Κριού με τον Πλούτωνα, είναι πιθανό να μπερδέψετε τις έννοιες αγάπη και έλεγχος στις προσωπικές και οικογενειακές σας σχέσεις.

Σκορπιός

Ευχάριστα νέα, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα έχετε εσείς οι Σκορπιοί  στα οικονομικά σας. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας φέρει οικονομική επιβράβευση από την δουλειά σας με την μορφή ενός δώρου ή ενός χρηματικού μπόνους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να κάνετε ένα δώρο ομορφιάς και ανανέωσης στον εαυτό σας. Από την άλλη πλευρά, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον Πλούτωνα, είναι πιθανό να σας ενισχύσουν την επιθυμία σας να ελέγχετε και να χειραγωγείτε τις αποφάσεις των φίλων και των συναδέλφων σας.

Τοξότης

Ο ρόλος του πρωταγωνιστή, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, δικαιωματικά ανήκει σε εσάς τους Τοξότες. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού με τον κυβερνήτη σας  Δία, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια, ενώ ταυτόχρονα θα ενισχύσει την επιθυμία σας για καλοπέραση, καλή ζωή και διασκέδαση. Φυσικά, ο έρωτας αυτή τη χρονική περίοδο έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας. Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να σας παρασύρουν σε μια ερωτική σχέση στην οποία στην αρχή θα κυριαρχεί το ερωτικό πάθος, η οποία όμως στην συνέχεια θα μετατραπεί σε σχέση εξάρτησης.

Αιγόκερως

Βασική σας επιθυμία, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, είναι να δώσετε ότι καλύτερο μπορείτε στους δικούς σας ανθρώπους. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού  με τον  Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να κάνετε πράξη τα όνειρα σας, όπως το να μπορείτε να παρέχετε στην οικογένεια σας ότι επιθυμείτε. Επίσης αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση να μεγαλώσετε την οικογένεια σας. Ωστόσο, με αφετηρία αυτή σας την επιθυμία και κάτω από την επιρροή της  όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο σας, θα παρασυρθείτε σε ένα παιχνίδι ελέγχου και εξουσίας τόσο στις οικογενειακές και προσωπικές σας σχέσεις, χρησιμοποιώντας ως δικαιολογία την αγάπη και την προστασία.

Υδροχόος

Σε έντονους ρυθμούς, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα κινηθείτε σήμερα  εσείς οι Υδροχόοι . Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον Δια από το ζώδιο του Τοξότη,  θα ενισχύσει την δημοτικότητα σας και θα σας κάνει ιδιαίτερα αγαπητούς στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο. Ενώ, σας υπόσχεται ότι θα περάσετε όμορφα σε ένα επαγγελματικό σας ταξίδι. Παρόλα αυτά εσείς, κάτω από την επιρροή της  όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα είστε αρκετά καχύποπτοι και θα δυσκολευτείτε να μιλήσετε ανοιχτά και να εμπιστευτείτε τις σκέψεις σας  στους φίλους και στους συνεργάτες σας.

Ιχθείς

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική επαγγελματική συνεργασία, η οποία θα δώσει όχι μόνο ώθηση στην καριέρα σας αλλά θα σας βοηθήσει να αλλάξετε ουσιαστικά  και την εικόνα σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα δώσετε αλλά και θα λάβετε δώρα από τους αγαπημένους σας. Προσοχή όμως μην πέσετε σε παγίδες, γιατί κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω είναι πιθανό, στην προσπάθεια σας, να γίνετε ενεργό μέλος μιας ομάδας να δημιουργήσετε σχέσεις οικονομικής εξάρτησης.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved