Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (8/8/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (8/8/2020):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (8/8/2020), κάποιες κινήσεις ή επιλογές από μερικά πρόσωπα που εμπιστευόσασταν, θα σας δημιουργήσουν θέματα ή ζημιές στις προσωπικές σας προοπτικές εξέλιξης, είτε επαγγελματικά, είτε προσωπικά. Κάπου εδώ λοιπόν ίσως θα έπρεπε να σκεφτείτε το ποιους εμπιστευόσασταν μέχρι τώρα, γιατί στους περίεργους καιρούς που ζούμε, διαπροσωπικές σχέσεις επανεξετάζονται. Άλλωστε καλό θα ήταν κι εσείς να αλλάξετε τακτική στο πως θα πορευθείτε από δω και στο εξής σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο, αφού όλα και όλοι αλλάζουν γύρω σας και αυτό γιατί οι συνθήκες είναι έτσι.

Ταύρος

Υποθέσεις που σχετίζονται με την οικογένεια τα οικονομικά της ίσως και για κάποια κληρονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν τις ημέρες αυτές. Πιθανόν να διαφωνήσετε με ένα συγγενή σας, σχετικά με την άποψη που έχει και επιθυμεί να ρευστοποιήσει ένα μέρος την ακίνητης κοινής περιουσίας σας.  Σίγουρα για να αναχαιτίσετε τέτοιου είδους απόψεις, θα χρειαστεί κυρίως η διπλωματία και όχι η άσκηση βέτο από μέρους σας. Θα κληθείτε να κάνετε με τις παρεμβάσεις σας, την ειρηνευτική δύναμη ανάμεσα στα μέλη της οικογένειάς σας, οπότε προσπαθήστε να μην αντιδράσετε με τη σειρά σας.

Δίδυμοι

Για άλλη μια φορά, χρειάζεται να προσέχετε ποιους ανθρώπους εμπιστεύεστε, ή υποστηρίζετε σε επίπεδο επαγγελματικό ή φιλικό. Το σίγουρο είναι, ότι μόνο για τον εαυτό σας θα πρέπει να είστε σίγουροι, αφού θα βρεθούν άνθρωποι που με τις πράξεις τους θα είναι ανακόλουθοι απέναντί σας και πιθανόν κάποιοι, να κοιτάξουν το προσωπικό τους συμφέρον έναντι του δικού σας, ακόμα κι αν έχετε κοινά συμφέροντα. Αν συνεχίσετε να τους εμπιστεύεστε τυφλά, πιθανόν να σας ξεφύγουν κάποια πράγματα που πράττουν εις βάρος σας και να σας βγάλουν από το παιχνίδι χωρίς να το καταλάβετε.

Καρκίνος

Δεν είναι εποχή να παίρνετε άμεσες και ξαφνικές αποφάσεις, ακόμα και για να πάτε κόντρα σε εκείνους που προσπαθούν με τον τρόπο τους να σας νουθετήσουν. Μία παρορμητική απόφαση, δε δείχνει αποφασιστικότητα αλλά πείσμα και εγωισμό, χαρακτηριστικά που καλό είναι να υποχωρούν, έναντι της λογικής. Άλλωστε οι καιροί  που διάγουμε, δεν είναι για να πάρετε πολλά ρίσκα, ειδικά όταν πρόκειται για σοβαρούς τομείς της ζωής σας. Καλώς ή κακώς, έως ένα βαθμό, η πρόοδός σας εξαρτάται και από τους δικούς σας ανθρώπους που πάντοτε σας υποστήριζαν το ξέρετε.

Λέων

Κάτω από περασμένες εποχές και συνθήκες, αυτός ο μήνας κανονικά, θα ήταν μήνας διακοπών. Όμως μικρά διαλείμματα για κοντινούς προορισμούς και εκδρομές, μπορείτε να κάνετε και τώρα. Αφήστε για λίγο πίσω το πρόγραμμα, όσο και αν σας πιέζει και χαρίστε στον εαυτό σας ευχάριστες στιγμές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, λίγη ανεμελιά και αλλαγή παραστάσεων. Το να ανακυκλώνετε τις ίδιες σκέψεις όλες τις μέρες της βδομάδας, δε θα βρείτε ούτε λύσεις, ούτε πνευματική ησυχία. Σήμερα και αύριο, είναι δυο μέρες εξαιρετικές, για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα.

Παρθένος

Προσπαθήστε σήμερα να μείνετε μακριά, από ανθρώπους που θέλουν καυγά και ψάχνουν την αφορμή να λογομαχούν με τους άλλους. Εν ολίγοις μείνετε μακριά από τοξικούς ανθρώπους που προβάλλουν εγωισμό και την τάση να επιβάλλουν στους άλλους τα “θέλω και τις επιθυμίες τους, σαν να τους τα χρωστούσαν. Από το απόγευμα και μετά η ημέρα γίνεται όλο και πιο όμορφη. Αποδεχτείτε προτάσεις για εξόδους, ίσως και για μια μικρή κοντινή απόδραση, που θα σας ανανεώσει με φίλους και πρόσωπα αγαπημένα. Τέλος μην ακούτε σε ότι σας τάζουν. Τις επιβεβαιώσεις θα τις πάρετε με το χρόνο.

Ζυγός

Μπορεί τα θέματα που σας απασχολούν το διάστημα αυτό να είναι πολλά, όμως η ημέρα είναι καλή, στο να συζητήσετε με την οικογένειά σας τους προβληματισμούς που έχετε σχετικά με την κοινή οικονομική διαχείριση που μοιράζεστε. Σίγουρα τις ημέρες αυτές, κάποια ζημιά στο σπίτι ή στον επαγγελματικό σας εξοπλισμό, κάποια πράγματα που θέλατε να κάνετε, πήγαν για λίγο πίσω. Τώρα άνθρωποι δικοί σας σας βοηθούν, ενώ φίλοι επίσης βρίσκονται στο πλευρό σας για να σας υποστηρίξουν. Η εποχή αυτή είναι πολύ καλή, εάν ψάχνετε μία καινούργια εργασία. Στείλτε λοιπόν βιογραφικά.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (8/8/2020), δραστηριοποιηθείτε λίγο παραπάνω στον εργασιακό σας χώρο, μην παραπονιέστε για το παραμικρό και δείξτε τον καλύτερό σας εαυτό. Προσπαθήστε ούτε να δημιουργείτε, ούτε και να συμμετέχετε σε εντάσεις, όταν τα πνεύματα είναι οξυμένα. Η συμπεριφορά σας θα καθορίσει την μετέπειτα εξέλιξή σας. Στην παρούσα φάση, ένα θέμα από το οικογενειακό σας περιβάλλον, ίσως σας βάλει στη διαδικασία να αναλάβετε να δώσετε λύσεις, ή μέλη της οικογενείας σας να τα νουθετήσετε. Κάντε το με τρόπο καλό και διπλωματικό, χωρίς να φαίνεται πως εσείς κινείτε τα νήματα.

Τοξότης

Μία υπέροχη στιγμή για να ταξιδέψετε που τόσο σας αρέσει και αν δεν έχετε που να πάτε γιατί τα οικονομικά σας δε σας επιτρέπουν μεγάλους προορισμούς, τότε ρίξτε μια ματιά στη λίστα των φίλων σας. Όλο και κάποιος θα υπάρχει με ένα εξοχικό, ένα ελεύθερο κατάλυμα να σας φιλοξενήσει και να κάνετε κι εσείς ένα ευχάριστο διάλειμμα διακοπών. Αφήστε για λίγο πίσω, ότι και αν υπάρχει στην καθημερινότητά σας και βγείτε έξω από το σπίτι και τις έννοιες του. Κάποια χρήματα που περιμένατε αναδρομικά, τώρα θα έρθουν σίγουρα στα χέρια σας. Φροντίστε να καλύψετε εκκρεμότητες.

Αιγόκερως

Λόγω της κατάστασης, ίσως σκεφτείτε λύσεις επαγγελματικές που είχατε ακολουθήσει στο παρελθόν και δεν αποκλείεται να υπήρξε κάποτε ένας χώρος, που είχατε εργαστεί και τώρα να ξανά δοκιμάσετε την τύχη του εκεί. Άλλωστε τις ημέρες αυτές, θα δείτε ανθρώπους που έχετε να δείτε και να συναντήσετε καιρό και αν επιζητήσετε μια καινούργια εργασία ή κάτι που θα ενίσχυε τα οικονομικά σας, δεν έχετε παρά να τους το κοινοποιήσετε. Η ημέρα είναι κατάλληλη στο να βρεθείτε με μέλη της ευρύτερης οικογένειάς σας, που έχετε να δείτε καιρό. Θα περάσετε όμορφα και νοσταλγικά.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (8/8/2020), από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, θα μπορέσετε να έχετε κάποιες γόνιμες συζητήσεις κυρίως στον επαγγελματικό σας χώρο, που θα σας δώσουν και τις προοπτικές και καλύτερες οικονομικές απολαβές. Μην μένετε στο όπως έρθουν τα πράγματα, πρέπει αν κάνετε τις δικές σας παρεμβάσεις να κινητοποιήσετε ανθρώπους, να ενδιαφερθείτε περισσότερο για την επαγγελματική σας εξέλιξη. Ένα πρόσωπο από το οικογενειακό σας περιβάλλον, έχει την έννοια σας και μπορεί μεταξύ σας να έχει υπάρξει ψυχρότητα, γιατί θεωρήσατε ότι προσπαθεί να σας νουθετήσει για τις επιλογές σας.

Ιχθείς

Αρκετά επικοινωνιακοί και αποτελεσματικοί σε αυτά που θέλετε να κάνετε και να περάσετε στους άλλους, θα είστε σήμερα και αύριο. Βρείτε όμως στιγμές ήρεμες που δεν υπάρχει η ένταση, για να κοινοποιήσετε εκείνα που θέλετε να εισακουστούν. Κάποιο σημαντικό σχέδιο, όπως το να μετακομίσετε σε μία άλλη πόλη, προς το παρόν διερευνήστε το, πριν να δηλώσετε παραίτηση από την παρούσα εργασία σας, ή από άλλες υποχρεώσεις και δείτε ποιες προοπτικές σας ανοίγονται εάν το τολμήσετε.

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Αύγουστο του 2020;

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv