Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (8/7/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (8/7/2020):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (8/7/2020), περιορίστε τον εκνευρισμό σας σήμερα, αποστασιοποιηθείτε λίγο από τα θέματα που σας βγάζει η καθημερινότητα και θα διαπιστώσετε, ότι μία νέα σελίδα γυρίζει για τη ζωή σας, που θα την κάνει καλύτερη. Κάτι αλλάζει και προσπαθήστε να το αφουγκραστείτε γιατί αλλάζει προς το καλύτερο. Ίσως μάλιστα να έχετε τις ημέρες αυτές μία πολύ καλή πρόταση στα εργασιακά σας, που θα βελτιώσει κατά πολύ τη θέση που κατείχατε μέχρι σήμερα. Ακόμα και η προσωπική σας ζωή, βαδίζει σε ένα πιο σταθερό μονοπάτι.

Ταύρος

Με μία περίεργα φορτισμένη ψυχολογία, θα ξεκινήσει η μέρα σας σήμερα. Μέσα σας νιώθετε ότι κρατάτε καιρό πράγματα σαν απωθημένα, που αποζητούν εκτόνωση. Για ορισμένα πράγματα που προσπαθήσατε ακόμα δεν έχετε δει τα αποτελέσματα τους και ίσως σας σκοτώνει συναισθηματικά αυτή η αναμονή. Κάποιοι στόχοι ή επιδιώξεις σας εξακολουθούν να μη σχηματοποιούνται και έτσι εξακολουθεί να επικρατεί και η ασάφεια ως προς την εξέλιξή τους. Να θυμάστε όμως ότι όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

Δίδυμοι

Προσπαθήστε σήμερα να κάνετε καλύτερο έλεγχο στον τρόπο που ξοδεύετε τα χρήματά σας, γιατί φίλοι κι αγαπημένα πρόσωπα θα σας ωθούν να κάνετε κάποια περιττά έξοδα, που μάλλον λίγο αργότερα θα τα μετανιώσετε. Μπορεί για παράδειγμα να ξεφύγετε οικονομικά σε μία έξοδο. Μπορεί να συμμετάσχετε σε μία κοινή δραστηριότητα και να σας κοστίσει παραπάνω από όσο πιστεύατε και είχατε προγραμματίσει. Ναι καταπιέζεστε και θέλετε να ξεσκάσετε. Κάντε το όμως με μέτρο.

Καρκίνος

Τις λεκτικές κυρίως παρεμβάσεις σας θα θέλετε να κάνετε σήμερα, σε ένα θέμα που αφορά τη συνομιλία σας με έναν προϊστάμενο στο εργασιακό σας περιβάλλον, ή για ένα θέμα που έχει προκύψει με έναν γονέα σας στο οικογενειακό. Πριν εκφράσετε όμως τις απόψεις ή τις διαφωνίες σας, αφήστε να περάσουν οι μέρες αυτές, που μάλλον θα κάνουν τα πράγματα χειρότερα εάν μιλήσετε, λόγω συγκυρίας ή ασυνεννοησίας. Άλλωστε διέπεστε από παρορμητική έκφραση που δεν είναι πάντα έντεχνη.

Λέων

Μην αντιδράτε με ευκολία κάθε φορά που τα πράγματα δεν γίνονται όπως θα θέλατε. Σήμερα υπάρχει το ενδεχόμενο, με μία απερίσκεπτη αντίδρασή σας, να επέλθουν ρίξεις σε μια συνεργασία σας, να χάσετε κάποια χρήματα από έναν οικονομικό στόχο που είχατε βάλει, ή ένα εισόδημα από κάποιο οικογενειακό ακίνητο. Προσπαθήστε να φερθείτε πιο διπλωματικά. Μην ζητάτε απαντήσεις ή τη λογοδοσία των άλλων, ειδικά όταν δε σας την οφείλουν στο βαθμό που νομίζετε.

Παρθένος

Μία μικρή απογοήτευση ίσως πάρετε σήμερα, από ένα πρόσωπο που υπολογίζατε να έχετε τη στήριξή του. Πιθανόν να προέρχεται από τον εργασιακό ή φιλικό σας χώρο, όμως όπως και να εξελιχθούν τα πράγματα καλό θα ήταν να μην προχωρήσετε σε ρίξεις με τη σχέση αυτή. Άλλωστε την εποχή αυτή επικρατεί η ασυνεννοησία και οι καταστάσεις που εύκολα μπορεί να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις. Αποστασιοποιηθείτε, εάν υπάρξει ένταση.

Ζυγός

Δεν είναι τόσο οι δυσκολίες που αντιμετωπίζετε από τον εργασιακό σας χώρο που σας χαλούν συναισθηματικά, είναι ότι με δυσκολία πλέον μπορείτε να συνεννοηθείτε με τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας. Κι αυτό είναι που σας πονά περισσότερο. Το πρόβλημα όμως ξεκινά, γιατί έχετε σχεδόν πάγια τακτική, κάθε φορά που δημιουργείτε μια ένταση, να μη μιλάτε τη στιγμή που πρέπει και να υποχωρείτε. Έτσι όμως είναι σα να ρίχνετε την αλήθεια κάτω από το χαλί. Σκεφτείτε το.

Σκορπιός

Πολλές είναι οι αιτίες που θα σας δημιουργούν εκνευρισμό σήμερα, όμως πιθανόν να έχετε διαπιστώσει, ότι κάθε φορά που στο παρελθόν αντιδρούσατε με ένταση στο περιβάλλον είτε το εργασιακό, το φιλικό είτε το οικογενειακό, μάλλον δε βρίσκατε στο τέλος το δίκιο σας. Εάν οι συνθήκες οι άνθρωποι και οι καταστάσεις, δε σας αφήνουν το περιθώριο να συγκρατηθείτε, αποστασιοποιηθείτε, φύγετε, μείνετε μακριά από όποιον και ότι παίζει με την δυσθυμία σας.

Τοξότης

Με περισσότερη εξωστρέφεια θα κινείστε από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες και με μία τάση να ρισκάρετε ή να δοκιμάσετε την τύχη σας, σε τυχερά παιχνίδια αλλά και στον έρωτα. Ψάχνετε να βρείτε τις διαφυγές σας στην τύχη, όμως η ζωή σας έχει αποδείξει ότι εάν έχετε οποιοδήποτε στόχο φιλοδοξία ή σκοπό, χρειάζεται να εστιάσετε επάνω του, να προσπαθήσετε για να κερδηθεί. Μην περιμένετε επίσης να σας λύσει άλλος ένα τρέχον ζήτημά σας, όπως πιθανόν να συνηθίζατε μέχρι σήμερα.

Αιγόκερως

Όταν η περίσσια ενέργεια συσσωρεύεται και δεν εκτονώνεται σε κάτι δημιουργικό, τότε μετατρέπεται σε υπερένταση και νευρική συμπεριφορά. Αυτό σας συμβαίνει το διάστημα αυτό και καλό θα ήταν να περιορίσετε τα ξεσπάσματά σας, είτε στους ανθρώπους που ζουν μαζί σας, είτε πάνω σε συνεργάτες και στο εργασιακό σας περιβάλλον γενικότερα.  Δεν θα είναι εντελώς αδικαιολόγητα τα ξεσπάσματά σας, αλλά θα είναι λάθος οι τρόποι που θα αντιδράτε. Ενώ τα αποτελέσματα θα είναι στο τέλος εις βάρος σας.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (8/7/2020), ενώ άλλες φορές αντιδρούσατε στους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, έτσι για να δώσετε το εκκεντρικό σας στίγμα, τώρα θα υπάρξουν λόγοι σοβαροί που θα έρθετε σε μια τέτοια θέση. Κάποιοι άνθρωποι που πιστεύατε ότι ήταν φίλοι ή συνεργάτες σας με όλη τη σημασία της λέξης, τώρα συνειδητοποιείτε, ότι δεν υπήρξαν ούτε συνεπείς, ούτε ειλικρινείς απέναντί σας. Αυτό λοιπόν θα σας πληγώσει. Μόνο που σε τέτοιες καταστάσεις, ίσως να αδικήσετε και μερικούς ανθρώπους που δε σας φταιν σε τίποτα.

Ιχθείς

Δεν είναι απαραίτητο κάτι να μας συμβαίνει, για να νιώσουμε ψυχολογική πίεση. Με μια τέτοια διάθεση θα ξεκινήσει η μέρα σας σήμερα. Με το συναίσθημα της έλλειψης. Πιθανόν μάλιστα για να το αναπληρώσετε να κάνετε κάποιες δαπάνες, κάποια έξοδα, στο να αγοράσετε κάτι για τον εαυτό σας, να βγείτε με φίλους και να ξεκολλήσει το μυαλό σας από ότι το παιδεύει στην καθημερινότητα. Ανεξάρτητα από τι σας συμβαίνει, αρχικά χρειάζεται να τα βρείτε με τον εαυτό σας.

Διάβασε ακόμα:

Αισθηματικές προβλέψεις Ιουλίου 2020 | Αναλυτικά για κάθε ζώδιο

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv
Photo: Freepik