Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (8/5/2019)

LIKE US ON FACEBOOK

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Κριός

Η λέξη γλυκύτητα, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, σας πάει πολύ. Η όψη εξαγώνου  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα σας βοηθήσει , με οδηγό την διαίσθηση σας, να αποφύγετε τις κακοτοπιές και να προχωρήσετε σε μια επαγγελματική συμφωνία που ονειρευόσαστανκαιρό. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα σας βοηθήσει να βγάλετε στην επιφάνεια την πιο ρομαντική σας πλευρά. Από την άλλη πλευρά, κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου  που θα σχηματίσει ο  Ερμής με τον  Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να ακολουθήσετε πρωτότυπους τρόπους για να κερδίσετε το ενδιαφέρον ενός μελλοντικού συνεργάτη σας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να αρχίσετε από τώρα να ξοδεύετε.

Ταύρος

Το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας λέει, ότι εσείς οι Ταύροι θα πρέπει να αρχίσετε να συνηθίζετε το ρόλο του πρωταγωνιστή. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας  με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να νιώσετε πιο χαλαρά και άνετα με τους φίλους σας και θα σας ωθήσει να τους εκφράσετε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό τα νέα σχέδια σας. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό για πρώτη φορά στο ζώδιο σας , θα ενισχύσει τις διανοητικές σας ικανότητες και θα σας βάλει στην διαδικασία να αλλάξετε τον τρόπο σκέψης σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η νέα συνθήκη θα σας ξαφνιάσει.

Δίδυμοι

Αρκετά κουρασμένοι και αγχωμένοι, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε εσείς οι Δίδυμοι. Η  όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου, με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα ενισχύσουν την ανάγκη σας για χαλάρωση και ξεκούραση. Αυτό όμως δεν είναι κακό, γιατί θα σας δώσει την ευκαιρία να ονειρευτείτε και να σχεδιάσετε το μέλλον σας. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας δώσει πρωτότυπες ιδέες, οι οποίες θέλετε να γίνουν πράξη εδώ και τώρα.

Καρκίνος

Εξωστρεφείς και  κοινωνικοί, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα  εσείς οι Καρκίνοι. Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα, από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να πρωταγωνιστήσετε στο φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, το πιο σημαντικό όμως είναι ότι μια νέα γνωριμία θα είναι για εσάς το διαβατήριο για να προχωρήσετε τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο  Ερμής με τον Ουρανό στο  ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να τραβήξετε το ενδιαφέρον σημαντικών ανθρώπων με την εφευρετικότητα σας και τις πρωτότυπες ιδέες σας. Επίσης , αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε να ασχολείστε με δραστηριότητες που μέχρι τώρα φαινόταν στα μάτια σας ασυνήθιστες.

Λέων

Το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας λέει ότι, αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες είστε αφοσιωμένοι στην εξέλιξη της καριέρας σας. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να πιστέψετε στον εαυτό σας, και να κυνηγήσετε με πείσμα τα επαγγελματικά σας όνειρα. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι έχετε νικήσει τους φόβους και τις ανασφάλειες σας. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό στο  ζώδιο του Ταύρου, θα σας δώσει μια έξυπνη ιδέα η οποία θα απογειώσει την καριέρα σας. Προσοχή όμως, γιατί είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε συμπεριφορές που μπορεί να βλάψουν την δημόσια εικόνα σας.

Παρθένος

Σε δημιουργικό οίστρο, λέει στο σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε εσείς οι Παρθένοι. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος  από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο των Ιχθύων, θα σας ωθήσει  να σχεδιάσετε τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα, ενώ πηγή της έμπνευσης σας θα είναι ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Από την άλλη πλευρά, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής με τον Ουρανό στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να βρείτε πρωτότυπους τρόπους για να προωθήσετε την δουλειά σας και εκτός χώρας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να γνωρίσετε τον έρωτα στο πρόσωπο ενός εκκεντρικού προσώπου.

Ζυγός

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα  ασχολείστε σήμερα εσείς  οι Ζυγοί. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η απόφασησας να ασχοληθείτε με την φυσική σας κατάσταση και την εμφάνιση σας θα σας βοηθήσει να ξαναβρείτε την αυτοπεποίθηση σας. Από την άλλη πλευρά, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο  Ερμής με τον  Ουρανό στο  ζώδιο του Ταύρου  θα σας δώσει ιδέες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους (Δάνεια, Εφορία) και θα δώσουν ανάσα στο πορτοφόλι σας.

Σκορπιός

Η διάθεση σας, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα περάσει από πολλά σκαμπανεβάσματα. Και αυτό γιατί, από την μια πλευρά η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου  με τον Ποσειδώνα, από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας παρασύρει να εκφράσετε στο ταίρι σας την ευαίσθητη και ρομαντική σας φύση. Ενώ από την άλλη πλευρά, κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου  που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον  Ουρανό απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να ανέβουν απότομα οι τόνοι ανάμεσα σε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή τους συνεργάτες σας καθώς νιώθετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν.

Τοξότης

Η λέξη οργάνωση, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, είναι αυτή που εκφράζει απόλυτα σήμερα εσάς τους Τοξότες. Η όψη εξαγώνου  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα σας δώσει έμπνευση ώστε να κάνετε πιο όμορφη την καθημερινότητα σας οργανώνοντας την με τέτοιο τρόπο, ώστε να έχετε χρόνο να ασχοληθείτε με την οικογένεια σας αλλά και με δραστηριότητες που σας γεμίζουν χαρά. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο  Ερμής με τον  Ουρανό στο  ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει σε νευρικά ξεσπάσματα στο χώρο της εργασίας σας, καθώς θα διαπιστώσετε, ότι οι συνάδελφοι σας δεν λειτουργούν σύμφωνα με τους δικούς σας ρυθμούς.

Αιγόκερως

Χαρούμενοι και  δημιουργικοί ,  λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε σήμερα  εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη εξαγώνου  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη  με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα  ενισχύσει τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες ενώ παράλληλα, θα σας βοηθήσει να βρείτε διαφορετικούς από τους συνηθισμένους τρόπους για να τις προωθήσετε. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον  Ουρανό στο φιλικό για εσάς  ζώδιο του Ταύρου, θα ενισχύσει την δημιουργικότητα και εφευρετικότητα σας όχι μόνο στην δουλειά σας αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Γι’ αυτό άλλωστε και κανένα αντικείμενο του πόθου σας δεν θα μπορέσει να σας αντισταθεί.

Υδροχόος

Η προσοχή των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι στραμμένη στην οικογένεια σας. Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θέλει να σας πει ότι,  η οικογένεια σας θα σας δώσει την δύναμη και την έμπνευση που χρειάζεστε για να βγείτε νικητές στον επαγγελματικό σας στίβο. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ουρανό στο  ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να ανεβάσει τους τόνους ανάμεσα σε εσάς και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σας, τα οποία δεν μπορούν να ακολουθήσουν τον διαφορετικό, και ίσως περίεργο για αυτούς,  τρόπο σκέψης σας.

Ιχθείς

Γεμάτη ευχάριστες στιγμές, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ιχθύες . Η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου  με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα, θα σας ωθήσει να εκφράσετε την καλλιτεχνική σας φύση μέσω της τέχνης. Ακόμα και ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεστε κρύβει μια μαγεία. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον  Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, όμως θα σας αποζημιώσει, μιας και θα σας φέρει ξαφνικές ειδήσεις για μια επαγγελματική σας υπόθεση που θα σας εκπλήξει ευχάριστα, αλλά και απρόσμενες συναντήσεις.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved