Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (8/10/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (8/10/2019):

Κριός

Ημέρα έντονης εξωστρέφειας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή για εσάς τους Κριούς. Η είσοδος  της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε  Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία, Τράπεζες), να προχωρήσετε σε  νέες οικονομικές συνεργασίες, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ενισχύσει την σεξουαλικότητα σας και θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή.

Ταύρος

Ο βασικός σας στόχος, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, είναι να ξεχωρίσετε στο χώρο της εργασίας σας. Η είσοδος της κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Σκορπιού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχής σας τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της  θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε νέες συνεργασίες, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έρθετε πιο κοντά με τον / την σύντροφο σας, ενώ δεν θα διστάσετε να χρησιμοποιήσετε την σεξουαλικότητα σας για να επηρεάσετε τις αποφάσεις του.

Δίδυμοι

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Διδύμους. Η είσοδος  της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να κάνετε πιο όμορφη την καθημερινότητα σας. Έτσι κατά τη διάρκεια της παραμονής της  θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας, θα φλερτάρετε στο χώρο της εργασίας , ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με την υγεία και την διατροφή, και για να προχωρήσετε σε αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση.

Καρκίνος

Με το χαμόγελο στα χείλη, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα  για εσάς τους Καρκίνους. Η είσοδος  της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, επαναφέρει το χαμόγελο σας χείλη σας και την αισιοδοξία στην ζωή σας, θα ενισχύσει την δημιουργικότητα σας , ενώ κατά τη διάρκεια της παραμονής της θα έχετε την ευκαιρία να δείτε φίλους, να διασκεδάσετε, να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας γεμίζουν χαρά και να ερωτευτείτε.

Λέων

Ευχάριστες συζητήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα κάνετε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τις  οικογενειακές σας υποθέσεις. Κατά την διάρκεια της παραμονής της θα έρθετε πιο κοντά με την οικογένεια σας , με χαρά θα δείτε τα οικονομικά της οικογένειας σας να βελτιώνονται, θα βρείτε λύσεις στις υποθέσεις που αφορούν τα μέλη της οικογένειας σας ή την ακίνητη σας περιουσία. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε και με την ανακαίνιση του σπιτιού σας.

Παρθένος

Μια ευχάριστη ρουτίνα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι περιμένει σήμερα εσάς τους Παρθένους. Και αυτό γιατί η είσοδος  της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να εκφράσετε με ιδιαίτερη ευκολία τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας, θα κάνει τον λόγο πιο τρυφερό ενώ θα είστε ιδιαίτερα ενθαρρυντικοί με τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε και μικρές αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς με τους αγαπημένους σας.

Ζυγός

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ζυγούς. Η είσοδος  της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, μόνο θετική μπορεί να είναι για εσάς τους Ζυγούς, αφού  εγκαινιάζει μια πολύ από τις καλύτερες περιόδους για τα οικονομικά σας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε στην υπογραφή μιας νέας επαγγελματικής συμφωνίας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, το παιχνίδι του έρωτα θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή σας.

Σκορπιός

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι σήμερα στραμμένα επάνω σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας θα φέρει αέρα ανανέωσης στη ζωή σας, μιας και κατά τη διάρκεια της παραμονής της η γοητεία και ο μαγνητισμός σας θα είναι ιδιαίτερα τονισμένες, γεγονός που θα εκμεταλλευτείτε χωρίς δεύτερες σκέψεις για να πετύχετε τους προσωπικούς και επαγγελματικούς σας στόχους, ενώ σε προσωπικό επίπεδο,  το μόνο σίγουρο είναι ότι το αντικείμενο του πόθου σας δεν θα μπορέσει να σας αντισταθεί.

Τοξότης

Πολλές μετακινήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Επίσης, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο εγκαινιάζει μια περίοδο προετοιμασίας για εσάς τους Τοξότες, αφού κατά τη διάρκεια της θα προχωρήσετε στον σχεδιασμό των επόμενων επαγγελματικών σας κινήσεων, θα προχωρήσετε σε παρασκηνιακές επαφές και μυστικές οικονομικές συμφωνίες, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση η οποία θα πρέπει να μείνει μακριά από τα φώτα.

Αιγόκερως

Πολύ δοτικοί, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είστε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι.
Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 11ο  Ηλιακό σας οίκο θα εγκαινιάσει μια περίοδο έντονης εξωστρέφειας για εσάς τους Αιγόκερους.  Κατά την διάρκεια της παραμονής της θα έχετε ενδιαφέρουσες προσκλήσεις από φίλους όπου θα περάσετε όμορφα, ενώ μέσα από τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε να γνωρίσετε σημαντικά πρόσωπα με τα οποία είναι πιθανό να έρθετε πιο κοντά και σε προσωπικό επίπεδο

Υδροχόος

Μόνο θετική, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Υδροχόους. Η είσοδος  της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο θα εγκαινιάσει μια από τις πιο σημαντικές περιόδους της χρονιάς για εσάς τους Υδροχόους. Κατά την διάρκεια της παραμονής της με χαρά θα δείτε να πραγματοποιούνται οι νέοι επαγγελματικοί σας στόχοι, θα προχωρήσετε σε σημαντικές συνεργασίες οι οποίες θα δώσουν νέα ώθηση στην καριέρα σας, ενώ παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε και την δημόσια εικόνα σας.

Ιχθείς

Το μέλλον σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι ονειρεύεστε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να δείτε με μεγαλύτερη αισιοδοξία και χαρά το μέλλον σας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, να ξεκινήσετε μια ξένη γλώσσα ή ένα σεμινάριο, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό με τον / την ερωτική σας σύντροφο με σκοπό να αναθερμάνετε την σχέση σας.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv