Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (7/5/2019)

LIKE US ON FACEBOOK

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Κριός

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι στραμμένα επάνω σε εσάς τους Κριούς. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τον Κρόνο στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σας ωθήσει να βάλετε νέους επαγγελματικούς στόχους, τους οποίους για να τους πετύχετε θα πρέπει όχι μόνο να δουλέψετε σκληρά και πειθαρχημένα, αλλά παράλληλα, θα πρέπει να είστε και ιδιαίτερα προσεχτικοί με την δημόσια εικόνα σας, με αποτέλεσμα να υπάρξουν στιγμές όπου θα νιώσετε εγκλωβισμένοι σε ένα ρόλο.

Ταύρος

Την επιθυμία σας να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα εκφράσετε με όποιον τρόπο μπορείτε εσείς οι Ταύροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει την ανασφάλεια σας αν αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να προχωρήσετε τα νέα ξεκινήματα ή αν πρέπει να μείνετε στη συνήθεια σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση από απόσταση, με αποτέλεσμα να υπάρξουν στιγμές όπου θα νιώσετε ότι δεν είναι αρκετή.

Δίδυμοι

Έτοιμοι για δράση, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας, θα ενισχύσει την επιθυμία σας να γίνουν όλα γρήγορα, με αποτέλεσμα να είστε λιγάκι ανυπόμονοι. Επίσης σήμερα, η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε στην δημιουργία σχέσεων μέσα από το φιλικό σας κύκλο από συμφέρον, στις οποίες θα νιώθετε ότι δεν μπορείτε να εκφραστείτε ελεύθερα.

Καρκίνος

Το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, λέει ότι  εσείς οι Καρκίνοι νιώθετε ότι τα ενεργειακά σας αποθέματα έχουν μειωθεί. Σε αυτό θα παίξει κομβικό ρόλο και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, η οποία θα σας φέρει απέναντι στο δίλλημα καριέρα ή προσωπική ζωή. Γι’ αυτό θα πρέπει να προετοιμάσετε τον εαυτό σας ότι, για να προχωρήσετε επαγγελματικά είναι πιθανό να χρειαστεί να λειτουργήσετε σε βάρος της προσωπικής σας ζωής. Μην ανησυχείτε όμως, γιατί οι  άνθρωποι που σας αγαπάνε πραγματικά θα είναι δίπλα σας να σας στηρίξουν.

Λέων

Έντονα εξωστρεφείς, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα αφήσετε πίσω και την δουλειά σας, αυτό τον ρόλο θα αναλάβει η  όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο στο ζώδιο του Αιγόκερω, η οποία θα σας πιέσει  να οργανώσετε και να σχεδιάσετε με προσοχή τα νέα επαγγελματικά σας βήματα πριν αρχίσετε να τα διαφημίζετε. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για όσους από εσάς θέλετε να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους το οποίο θα ακολουθήσετε με πειθαρχία.

Παρθένος

Αρκετά φορτωμένο, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, είναι το πρόγραμμα των περισσότερων Παρθένων σήμερα. Και αυτό γιατί, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη  από το ζώδιο του Κριού με τον  Κρόνο στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω,  από την μια πλευρά θα σας πιέσει  να δώσετε μορφή σε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας , από την άλλη πλευρά όμως θα σας αναγκάσει να λειτουργήσετε με βάση την λογική και όχι το συναίσθημα.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό εξαιτίας της ανασφάλειας σας να γίνετε επικριτικοί με τον/την ερωτικό/ή σας σύντροφο.

Ζυγός

Με ψυχραιμία  και όχι συναισθηματικά , λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της σημερινής ημέρας  εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Κριού με τον  Κρόνο από το  ζώδιο του Αιγόκερω, δεν θα σας επιτρέψει να εκφράσετε τα συναισθήματα σας με τον τρόπο που εσείς θέλετε στον /στην σύντροφο σας, καθώς επάνω σας θα νιώθετε το αυστηρό βλέμμα της οικογένεια σας. Ενώ σε επαγγελματικό επίπεδο, είναι πιθανό να αναγκαστείτε να κάνετε υποχωρήσεις με σκοπό να προχωρήσει μια συνεργασία.

Σκορπιός

Αρκετά απόμακροι, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είστε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το ζώδιο του  Αιγόκερω,  θα σας ωθήσει να κινηθείτε με βάση τη λογική και όχι το συναίσθημα. Γι’ αυτό και κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε στο χώρο της εργασίας σας δεν θα διστάσετε να είστε αυστηροί με τους συναδέλφους σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι  πιθανό να πάρετε την απόφαση να κάνετε μια ουσιαστική αλλαγή στην εμφάνιση σας.

Τοξότης

Το βλέμμα σας στραμμένο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι έχετε εσείς οι Τοξότες. Γι’ αυτό και η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας αναγκάσει να βάλετε λίγους περιορισμούς στις απολαύσεις, είτε γιατί πρέπει να μειώσετε τα έξοδα σας, είτε γιατί οι απολαύσεις θα έχουν ως αποτέλεσμα να πρέπει να αναλάβετε νέες ευθύνες. Για παράδειγμα, μια τέτοια περίπτωση είναι η απόκτηση ενός παιδιού.

Αιγόκερως

Πολλές ευθύνες, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, έχετε αναλάβει στο χώρο της εργασίας σας εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας  Κρόνος από το ζώδιο σας με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, θα σας αναγκάσει να λειτουργήσετε με βάση την λογική και όχι το συναίσθημα στις αποφάσεις που θα πάρετε για το μέλλον της οικογένειας σας. Ίσως αναγκαστείτε να βάλετε νέα όρια στις οικογενειακές σας σχέσεις, από φόβο μην χαλάσει η ατσαλάκωτη εικόνα σας.

Υδροχόος

Ιδιαίτερα δημιουργικοί και παραγωγικοί, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε σήμερα  εσείς οι Υδροχόοι. Ωστόσο, όλο αυτό μπορεί σκοντάφτει εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, η οποία θα σας κάνει να εκφράζεστε στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις με ψυχρό και απότομο τρόπο. Πίσω όμως από την επικριτική σας στάση κρύβεται ο φόβος της απόρριψης και της μοναξιάς.

Ιχθείς

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού  με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, από τη μια πλευρά θα λειτουργήσει προστατευτικά για το πορτοφόλι σας καθώς δεν θα σας αφήσει να προχωρήσετε σε άσκοπες σπατάλες, με την προϋπόθεση ότι δεν θα πάτε στο άλλο άκρο και γίνετε τσιγκούνηδες. Ενώ από την άλλη πλευρά, θα σας ωθήσει να είστε κοντά σε ισχυρά πρόσωπα, γιατί με αυτό τον τρόπο θεωρείτε ότι θα ανέβετε και εσείς κοινωνικά.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved