Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (7/12/2019)

LIKE US ON FACEBOOK

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (7/12/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (7/12/2019):

Κριός

Μπορεί να απογοητεύεσαι γιατί τα πράγματα τόσο στο χώρο του σπιτιού, όσο και της δουλειάς δε λειτουργούν με τον επιθυμητό τρόπο, κάτι που σε κινητοποιεί και αναλαμβάνεις δράση, προκειμένου να διορθώσεις τα κακώς κείμενα. Θέτεις σήμερα αυστηρότατους κανόνες, από το φόβο μη χάσεις τα κεκτημένα σου.

Ταύρος

Αφιερώνεις τη μέρα εσωτερική αναζήτηση. Οι ζυμώσεις που γίνονται τώρα, τόσο οι εσωτερικές όσο και οι εξωτερικές θα σε βάλουν σε θέση έντονης σκέψης για τον καθορισμό των επόμενων βημάτων σου. Είναι μία καλή στιγμή, τώρα, να ανακαλύψεις την πραγματική σου δύναμη και να τη χρησιμοποιήσεις για την επίτευξη των στόχων σου. Πολύ σημαντική για την ανέλιξή σου θα αποδειχθεί και η δουλειά που θα κληθείς να κάνεις με τον εαυτό σου.

Δίδυμοι

Η οικονομική σου επέκταση θα σε απασχολήσει έντονα αυτό το διάστημα και ιδιαίτερα σήμερα. Υπάρχουν μάτια που παρακολουθούν και θα μπορούσαν να σου φανούν χρήσιμα, αλλά φρόντισε να μην το παρακάνεις γιατί θα κουραστείς σύντομα και δε θα είσαι όσο αποδοτικός/ή απαιτείται.

Καρκίνος

Παρουσιάζονται τριγμοί στον τομέα της καριέρας σου σήμερα, κυρίως λόγω κακής επικοινωνίας και άρνησης όλων των εμπλεκόμενων να συνεργαστούν. Κράτα αποστάσεις από τις εντάσεις που σημειώνονται και αν θέλεις να πάρεις θέση, περίμενε μέχρι αύριο όπου η μέρα σε ευνοεί περισσότερο.

Λέων

Υπάρχει μία αναστάτωση στον εργασιακό σου χώρο σήμερα που σου προκαλεί μία πνευματική σύγχυση. Νιώθεις να υπολειτουργείς μέσα στο εργασιακό περιβάλλον και γι’ αυτό ευθύνεται το κλίμα που επικρατεί. Μην προσπαθήσεις να διορθώσεις την κατάσταση, γιατί οι προσπάθειές σου θα πέσουν στο κενό.

Παρθένος

Έχεις μία απαισιόδοξη οπτική για ζητήματα αισθηματικά, κυρίως, η οποία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ίσως γι΄ αυτό να φταίει η προβληματική επικοινωνία των προηγούμενων ημερών, αλλά μην ανησυχείς, αφού τα πράγματα αλλάζουν άρδην προς το βράδυ.

Ζυγός

Η συνεργασία και η επικοινωνία μέσα στο σπίτι αγνοείται σήμερα, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα κλίμα πόλωσης. Χρειάζεσαι οργάνωση στην καθημερινότητά σου για να λειτουργήσεις και οι συνθήκες δε βοηθούν, όμως εσύ τείνεις να επιρρίπτεις ευθύνες στα μέλη της οικογένειάς σου. Μην οδηγείς καταστάσεις στα άκρα, μέρα είναι, θα περάσει.

Σκορπιός

Νιώθεις μία κόπωση από τη ρουτίνα σου και αυτό σε κάνει να μην “πατάς” πολύ σταθερά μέσα στην καθημερινότητά σου σήμερα. Παρ’ όλα αυτά, χάρη στην υψηλή αίσθηση καθήκοντος που σε χαρακτηρίζει σήμερα, βρίσκεις τη δύναμη να είσαι παρών/ούσα και να διεκπεραιώσεις όλες σου τις εκκρεμότητες.

Τοξότης

Οι ανατροπές σε οικονομικά ζητήματα διαδέχονται η μία την άλλη και ζητάς τη βοήθεια ή τη συμβουλή των αγαπημένων σου προσώπων. Η καθοδήγηση όμως που δέχεσαι τώρα είναι περισσότερο αποπροσανατολιστική, παρά χρήσιμη. Οι προθέσεις του περιβάλλοντός σου είναι αγνές, όμως δεν μπορούν να σε βοηθήσουν τώρα.

Αιγόκερως

Το μυαλό σου σήμερα σου παίζει διάφορα παιχνίδια που θα σε κρατούν πίσω. Μην το επιτρέψεις. Παράλληλα, για τις όποιες αλλαγές θέλεις να πραγματοποιήσεις, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και μεθοδικότητα. Βασίσου στους ανθρώπους γύρω σου, χωρίς να φοβάσαι αν αξίζουν την εμπιστοσύνη σου, αφού είναι εκεί για σένα και την πρόοδό σου.

Υδροχόος

Έχεις μία ροπή στην απομόνωση και την εσωστρέφεια σήμερα και αυτό σε κρατά μακριά από τις υποχρεώσεις σου. Ίσως είναι καλύτερα έτσι, καθώς δεν είσαι σε θέση να διαχειριστείς συναισθηματικά και διανοητικά καταστάσεις που θα σε πιέσουν ακόμα περισσότερο, όμως είναι απαραίτητο να κρατάς την επικοινωνία σου με τον “έξω κόσμο”, ακόμα κι αν αυτή χωλαίνει.

Ιχθείς

Κρίσιμα οικονομικά ζητήματα καταναλώνουν μεγάλο μέρος του χρόνου σου μέσα στη μέρα. Απόφυγε να αναμείξεις ή να συμβουλευτείς άτομα εμπιστοσύνης, γιατί είναι πολύ πιθανό να σου δείξουν λάθος”δρόμο”. Μπορείς να διαχειριστείς αυτή την κατάσταση πολύ καλύτερα μόνος/η σου και αυτό πρέπει να κάνεις.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved