Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (6/12/2019)

LIKE US ON FACEBOOK

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (6/12/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (6/12/2019):

Κριός

Με ατσάλινη αυτοπεποίθηση και ξεκάθαρη πρόθεση να διεκδικήσεις ό, τι έχεις θέσει ως στόχο στον επαγγελματικό τομέα, προχωράς σήμερα αποφασιστικά. Τα κίνητρά σου είναι ως επί το πλείστον οικονομικά και δεν αποκλείεται να δεις αποτελέσματα σε μεσοπρόθεσμο επίπεδο.

Ταύρος

Έχεις μια τάση να μείνεις μέσα και να αναδιοργανώσεις διάφορα θέματα τόσο στο χώρο του σπιτιού, όσο και στην οικογένεια. Αυτό σε μεγάλο βαθμό θα ολοκληρωθεί σήμερα, αν και εφόσον τηρήσεις μία πιο διπλωματική προσέγγιση στα οικεία σου πρόσωπα.

Δίδυμοι

Οι φίλοι σου σήμερα θα αναλάβουν τα ηνία, αφού οι συμβουλές τους θα είναι καίριες. Η πρόσκληση έρχεται απευθείας από σένα, αφού νιώθεις ότι πρέπει να οργανώσεις πράγματα και δεν έχεις την απαραίτητη υπομονή να το κάνεις. Ζήτα και θα λάβεις.

Καρκίνος

Αισθάνεσαι πιο δημιουργικός/ή και παραγωγικός/ή από ποτέ και το αξιοποιείς στο μέγιστο. Είναι τόσο η μέρα, όσο και το διάστημα γενικότερα, κατάλληλα για να επεκταθείς και να αναρριχηθείς μέσα στο χώρο εργασίας σου και αρπάζεις κάθε ευκαιρία που σου παρουσιάζεται. Η αποδοτικότητα και η προσήλωσή σου κινούν το ενδιαφέρον σημαντικών προσώπων.

Λέων

Σήμερα τα οικονομικά σου ή τα νέα που σχετίζονται με αυτά, έρχονται αρκετά βολικά και αυτό σε παρακινεί να διευθετήσεις εκκρεμότητες που σχετίζονται με το σπίτι, παλιότερες υποχρεώσεις κ.ο.κ. Βλέπεις αυτή την ανάσα σαν ένα διάλειμμα από τις δυσκολίες των προηγούμενων ημερών και η αλήθεια είναι πως η πρακτική προσέγγισή σου είναι η καλύτερη δυνατή.

Παρθένος

Κληρονομικά, οικονομικά και γενικότερες υποχρεώσεις θα σε απασχολήσουν έντονα μέσα στη μέρα, αλλά ταυτόχρονα σήμερα το σύμπαν σού κλείνει το μάτι να κινηθείς προς αυτή την κατεύθυνση για να βρεις τις κατάλληλες λύσεις. Μην πνιγείς σε μια κουταλιά νερό, η λύση μπορεί να μην έρθει σήμερα, αλλά θα έρθει σύντομα.

Ζυγός

Παρ’ όλο που στο ξεκίνημα της ημέρας θα σε ανησυχήσουν οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου, θα διαπιστώσεις (προς τα μέσα της ημέρας), πως οι ανησυχίες σου δεν βασίζονται στην πραγματικότητα και μάλιστα θα βρεις τρόπους, μέσω της ομαδικότητας, να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, είτε μιλάμε για προσωπικά, είτε για επαγγελματικά ζητήματα.

Σκορπιός

Βρίσκεσαι σε διαρκή κίνηση και το απολαμβάνεις. Δραστηριοποιείσαι έντονα, κυρίως για επαγγελματικά ζητήματα μέσα στη μέρα, κάτι που λειτουργεί για σένα, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, και σου δίνει ζωτική ενέργεια. Δεν αποκλείεται μάλιστα, η συνεχής κίνηση να σου “γεννήσει” την επιθυμία να κάνεις και το βράδυ σου πιο δραστήριο. Μια χαλαρή έξοδος με φιλικά πρόσωπα θα είναι το κερασάκι στην τούρτα.

Τοξότης

Ο αισθηματικός τομέας πρωταγωνιστεί μέσα στη μέρα σου. Αν είσαι δεσμευμένος/η αποφασίζεις να αφιερώσεις μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητάς σου στο ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος/η μία τυχαία και αναπάντεχη συνάντηση θα σε αποδιοργανώσει. Έχε στο μυαλό σου ότι για την ώρα, μπορείς να ασχοληθείς με αυτή, αλλά δε θα έχει μακροπρόθεσμη προοπτική.

Αιγόκερως

Μπορεί να απογοητεύεσαι γιατί τα πράγματα τόσο στο χώρο του σπιτιού, όσο και της δουλειάς δε λειτουργούν με τον επιθυμητό τρόπο, κάτι που σε κινητοποιεί και αναλαμβάνεις δράση, προκειμένου να διορθώσεις τα κακώς κείμενα. Θέτεις σήμερα αυστηρότατους κανόνες, από το φόβο μη χάσεις τα κεκτημένα σου.

Υδροχόος

Τρομερή κινητικότητα αναμένεται μέσα στη μέρα και αυτό σε προδιαθέτει να συναντήσεις φίλους, να βγεις και να διασκεδάσεις. Χρειάζεσαι τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά αυτή την απόδραση και μάλιστα οι συγκυρίες σήμερα σε ευνοούν για κάτι τέτοιο, αφού οι συναντήσεις που τελικά θα γίνουν θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις.

Ιχθείς

Η οικονομική σου επέκταση θα σε απασχολήσει έντονα αυτό το διάστημα και ιδιαίτερα σήμερα. Υπάρχουν μάτια που παρακολουθούν και θα μπορούσαν να σου φανούν χρήσιμα, αλλά φρόντισε να μην το παρακάνεις γιατί θα κουραστείς σύντομα και δε θα είσαι όσο αποδοτικός/ή απαιτείται.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved