Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Κριός

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Κριούς. Η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα επαναφέρει και πάλι το κέφι και το χαμόγελο στα χείλη σας, γι’ αυτό το λόγο και η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να βγείτε έξω, να δείτε φίλους, να διασκεδάσετε και πάνω από όλα να περάσετε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας.

Ταύρος

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, και η συνάντηση της με τον Άρη και τον Ερμή θα  σας ωθήσουν να βρείτε άμεσες και γρήγορες λύσεις, γεγονός που θα σας βγάλει από τα νερά σας και μπορεί να σας αναστατώσει, μιας και είστε από τους ανθρώπους που δεν θέλετε να παίρνετε βιαστικές αποφάσεις.

Δίδυμοι

Σε έντονους και γρήγορους ρυθμούς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα κινηθείτε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται μια ημέρα με ενδιαφέρουσες και ευχάριστες συζητήσεις, τόσο σε φιλικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ενώ κατά τη διάρκεια της, θα έχετε και αρκετές μετακινήσεις για τη δουλειά σας. Άλλωστε, είστε από τους ανθρώπους που οι μετακινήσεις όχι μόνο δεν σας κουράζουν αλλά σας αναζωογονούν.

Καρκίνος

Ευχάριστα έξοδα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα κάνετε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα είναι η αιτία να παρασυρθείτε σε αγορές και έξοδα, τόσο για εσάς όσο και για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε λιγάκι προσεχτικοί με το πορτοφόλι σας, γιατί στην προσπάθεια σας να τους ευχαριστήσετε και παράλληλα να τους εντυπωσιάσετε είναι πιθανό να βγείτε εκτός προϋπολογισμού.

Λέων

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι σήμερα στραμμένα επάνω σε εσάς τους Λέοντες. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας θα τονίσει την γοητεία σας, ενώ η συνάντηση της διαδοχικά με τον Άρη και τον Ερμή, από την μια πλευρά θα σας γεμίσει με ενέργεια, από την άλλη πλευρά όμως, θα σας κάνει βιαστικούς και ανυπόμονους, με αποτέλεσμα να παρασυρθείτε σε λάθη εξαιτίας της βιασύνης σας.

Παρθένος

Αρκετά κουρασμένοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα νιώθετε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, και η συνάντηση που θα έχει διαδοχικά με τον Άρη αλλά και τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον Ερμή, θα ενισχύσουν το άγχος και την ανασφάλεια σας για το μέλλον. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί και πάνω από όλα, να μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.

Ζυγός

Ημέρα έντονης εξωστρέφειας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή για εσάς τους Ζυγούς. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα καθώς θα δώσει νέα πνοή στην κοινωνική σας ζωή. Αυτό που απομένει από εσάς να κάνετε είναι να αποδεχτείτε την πρόσκληση ενός φιλικού σας προσώπου για μια κοινωνική εκδήλωση, και να είστε σίγουροι ότι θα περάσετε πολύ όμορφα.

Σκορπιός

Με το επαγγελματικό σας μέλλον, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα στον 10οΗλιακό σας οίκο, και η συνάντηση που θα έχει διαδοχικά με τον συγκυβερνήτη του ζωδίου σας τον Άρη και τον Ερμή, ευνοούν τις συζητήσεις που αφορούν ένα νέο επαγγελματικό σας σχέδιο ή για μια νέα δουλειά, ωστόσο, καλό θα ήταν κατά τη διάρκεια τους, να μην είστε πολύ ορμητικοί.

Τοξότης

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι πολύ ευχάριστη για εσάς τους Τοξότες. Η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα στον 9οΗλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει τις τάσεις φυγής που έχετε αυτές τις ημέρες και θα αφυπνίσει την επιθυμία σας για ένα ταξίδι. Αυτό που μένει να κάνετε είναι απλά να διαλέξετε τον προορισμό που θέλετε να πάτε, και να αρχίσετε να το οργανώνεται.

Αιγόκερως

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα στον 8οΗλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία, Τράπεζες), και να προχωρήσετε στις καλύτερες για εσάς ρυθμίσεις. Άλλωστε, είστε από τους ανθρώπους που ότι στόχο και να βάλετε θα καταφέρετε να τον πετύχετε.

Υδροχόος

Στο επίκεντρο της προσοχής σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα βρεθούν οι διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η είσοδος της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Λέοντα στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, και η συνάντηση της διαδοχικά τόσο με τον Άρη όσο και με τον Ερμή, είναι πιθανό να ανεβάσουν τους τόνους κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε τόσο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα όσο και με τους συνεργάτες σας. Ψυχραιμία!!!

Ιχθείς

Με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να οργανώσετε με μεγάλη προσοχή τις υποχρεώσεις σας, ώστε να είστε αποτελεσματικοί και συνεπείς στα χρονοδιαγράμματα που σας έχουν δοθεί από τους προϊσταμένους σας. Επίσης, εάν χρειαστεί, μην διστάσετε να ζητήσετε την βοήθεια των συναδέλφων σας ή αντίστοιχα να την προσφέρετε.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv