Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (4/5/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (4/5/2020):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (4/5/2020), δεν ξέρετε από που να το πιάσετε και από που να το αφήσετε, από που να βρείτε την αρχή και με ποια υποχρέωση να ασχοληθείτε πρώτα, αφού έχουν μείνει πίσω τόσες εκκρεμότητες. Με εκείνο που θα έπρεπε να ασχοληθείτε περισσότερο, είναι να βρείτε τρόπους που θα ενισχυθούν τα οικονομικά σας. Να δείτε τι παίζει στα επαγγελματικά σας, τι προοπτικές υπάρχουν και πόσες τώρα.

Ταύρος

Σήμερα ενστικτωδώς, το πρώτο που θα σκεφτείτε για να δείτε που βαδίζετε οικονομικά, είναι το να ελέγξετε τις πηγές εσόδων που έχετε στο να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας και αν υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, να σας βοηθήσουν να καλύψετε τα κενά. Επειδή ενδέχεται να σας γίνει μία άκρως δελεαστική πρόταση, πριν παρασυρθείτε, ελέγξετε ενδελεχώς  λεπτομέρειες που υπάρχουν.

Δίδυμοι

Μπορεί να έχετε τόσα πολλά να κάνετε και να ρυθμίσετε, που να αφορούν θέματα της καθημερινότητας που τρέχουν, θα έχετε όμως την τάση σήμερα όταν πιέζεστε, να διώχνετε το μυαλό σας, σε πράγματα ευχάριστα ή να φαίνεστε στους άλλους ελαφρώς αφηρημένοι. Δεν είναι κακό, αρκεί εκεί που στέλνετε το μυαλό σας να καταφέρνει να σας δίνει πραγματική έμπνευση.

Καρκίνος

Για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, προσπαθήσατε να προχωρήσετε και να ανακαλύψετε χώρους, που άλλοτε δεν επιχειρούσατε να βρείτε άκρες, ώστε να ανακαλύψετε ότι με κάποιες δραστηριότητες, μπορούσατε να λειτουργήσετε τα ταλέντα σας. Από τώρα και στο εξής, μπαίνετε πιο δυναμικά, κερδίζετε τις εντυπώσεις και τους συμμάχους, που προωθούν φιλοδοξίες και στόχους.

Λέων

Με δυσκολότερους τρόπους σε επίπεδο συνεννόησης, θα προσπαθήσετε να κάνετε κάποιες επαφές, προκειμένου να δείτε σε τι φάση βρίσκονται τα πράγματα στο εργασιακό σας περιβάλλον, που την εποχή αυτή εκ των πραγμάτων θα συμβούν πολλές ανακατατάξεις. Αυτό θα σας φορτώσει εκνευρισμό και ανασφάλεια,  όμως φροντίστε να μη τη κουβαλήσετε στον οικογενειακό σας χώρο.

Παρθένος

Στην έναρξη μια νέας πραγματικότητας, εργασιακά ζητήματα, ή ζητήματα καριέρας και οικονομικών, θα σας απασχολήσουν τις μέρες αυτές, ενώ δεν αποκλείεται να σας προταθεί μία ευκαιρία που ενώ θα έχει όλες τις προϋποθέσεις και τις προοπτικές να εξελιχθεί, θα χρειαστεί να δείτε τους όρους και τις δεσμεύσεις που θα πρέπει να τηρήσετε. Ενημερωθείτε στις λεπτομέρειες.

Ζυγός

Με περισσότερη επιμονή και φαινομενικά στάση απόλυτη στάση, ίσως χρειαστεί σήμερα, να θέσετε κάποια όρια, τόσο σε κάποιους συνεργάτες σας, όσο και σε ορισμένα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Η υποχωρητικότητά σας, να ξέρετε ότι έχει εξαντληθεί, όπως και το ταλέντο σας, να είστε εκείνοι που θα σιωπήσετε & δε θα μιλήσετε  να μη γίνονται εντάσεις.

Σκορπιός

Προσπαθήστε να διαχειριστείτε το θυμό σας, γιατί τον απευθύνετε όχι μόνο σε εκείνους που σας έχουν δώσεις αιτίες και αφορμές, αλλά και σε ανθρώπους που κινούνται στο περιβάλλον σας και δε φταίνε σε τίποτα να εισπράξουν την εσωτερική σας ένταση. Τίποτα δε θα καταφέρετε να περάσετε από τα θέλω σας, με τον τρόπο που τα διαπραγματεύεστε, γιατί κανείς δεν κέρδισε φωνάζοντας.

Τοξότης

Η επικοινωνιακή σας δεινότητα και η έντονη ανάγκη σας να κοινωνικοποιηθείτε ξανά, θα σας οδηγήσει σε κάποιους ανθρώπους, που σίγουρα θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν όταν χρειαστεί, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό. Κάντε λοιπόν τις απαραίτητες επαφές, στους τομείς που πιστεύεται ότι νοσούν και βγάλτε από κει τις λύσεις σε ότι σας απασχολεί τώρα.

Αιγόκερως

Μπορεί οι καιροί που διάγουμε να είναι φτωχοί σε ευκαιρίες εξέλιξης, τουλάχιστον επάνω στις προοπτικές που βαδίζατε μέχρι σήμερα, όμως σίγουρα και ιδέες θα έχετε για το πως θα ανταπεξέλθετε σε όσα σας βάζει καθήκοντα η καθημερινότητά σας, αλλά και ανθρώπους που θα είναι πρόθυμοι, να σας βοηθήσουν και να σας συμπαρασταθούν στις δυσκολίες. Σας εμπιστεύονται.

Υδροχόος

Επειδή χρειάζεται να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα της εποχής που ανατέλλει σταματήστε να αισθάνεστε εσωστρέφεια και απογοήτευση για όσα έχουν έρθει και κοιτάξτε με περισσότερο θάρρος μπροστά, στις προοπτικές που σας ανοίγονται, γιατί ευκαιρίες θα υπάρξουν και για σας, που θα αφορούν την επαγγελματική σας εξέλιξη και ανθρώπους που σίγουρα θα λειτουργήσουν θετικά.

Ιχθείς

Μπορεί να υπάρξουν δυσκολίες στο να επαναφέρετε τη ζωή σας στα προηγούμενα φυσιολογικά επίπεδα, όμως για εσάς ξεκινάει μία περίοδος, εξαιρετικά δημιουργική. Ιδέες, όνειρα, κάποιες λύσεις σε ότι σας πιέζει θα βρίσκονται από το πουθενά και θα σας λύνουν τα χέρια, μετριάζοντας τις αγωνίες σας. Πρέπει όμως να κινηθείτε στοχευμένα και αποτελεσματικά, ιεραρχώντας τα θέλω σας.

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Μάιο του 2020

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv