Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (30/12/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (30/12/2019):

Κριός

Λαμβάνεις τη μέγιστη δυνατή ικανοποίηση που θα μπορούσε να σου προσφέρει η εργασία σου και αυτό είναι ένα συναίσθημα που είχες να νιώσεις αρκετό καιρό. Σε αυτήν την ικανοποίηση θα πρέπει να συνυπολογίσεις και αμοιβές που ίσως να μην περίμενες, δεν αποκλείεται ακόμα να γίνει λόγος για κάποια αύξηση που δεν είχες κατά νου. Μη σταματήσεις να προσπαθείς, πρέπει να αποδείξεις ότι την αξίζεις.

Ταύρος

Οι επαφές που πραγματοποιείς σήμερα, ιδιαίτερα αν πρόκειται για κάποια συνεργασία, στέφονται από απόλυτη επιτυχία. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να κάνεις κάποια μετακίνηση, η οποία θα σχετίζεται άμεσα με τον οικονομικό σου τομέα. Οι ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται τώρα, αν τις εκμεταλλευθείς σωστά, μπορούν να σου προσφέρουν μεσοπρόθεσμα σημαντικά οφέλη.

Δίδυμοι

Ενδέχεται σήμερα να έχεις μία θετική οικονομική εξέλιξη. Μπορεί να λάβεις κάποιο νέο για την είσπραξη ενός ποσού ή να συμβεί κάτι άμεσα που θα σου εξασφαλίσει μια οικονομική απολαβή που περίμενες, αλλά φαίνεται ότι θα σε βρει ανέτοιμο/η να το διαχειριστείς. Η καθημερινότητά σου έχει τόσο τρελούς ρυθμούς που μπορεί να χάσεις την μπάλα.

Καρκίνος

Έρχεσαι αντιμέτωπος/η με αποκαλύψεις σχετικά με τους ανθρώπους που αξίζουν να μένουν δίπλα σου. Αρκετές φορές αυτήν την περίοδο θα χρειαστεί να στραφείς προς εκείνους που έχεις επιλέξει να σε συντροφεύουν στη ζωή σου, είτε για ψυχολογική στήριξη, είτε για συμβουλές. Η στάση τους απέναντί σου σε περιόδους κρίσεων θα φέρουν στην επιφάνεια τις πραγματικές τους προθέσεις σε σχέση με σένα.

Λέων

Έχεις επικεντρώσει την προσοχή σου στην καριέρα σου, με αποτέλεσμα να παραμελείς την οικογένειά σου και τις ανάγκες του σπιτιού σου. Έτσι, το οικιακό περιβάλλον απαιτεί εντονότερα την προσοχή και το χρόνο σου, γεγονός που σε φέρνει σε σύγχυση, αλλά και σε προκαλεί να επαναφέρεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε αυτούς τους δύο τομείς, με στόχο την αρμονική συνύπαρξή τους.

Παρθένος

Αποκτάς στον επαγγελματικό τομέα μία δυναμική, με την οποία κερδίζεις έδαφος στη διεκδίκηση μιας καλύτερης θέσης ή ενός σημαντικότερου ρόλου. Έχεις την ευκαιρία ξεκινώντας από σήμερα να κυνηγήσεις τους στόχους σου και να τους εκπληρώσεις, ενώ δεν αποκλείεται να θέσεις και  νέους. Παράλληλα, δέχεσαι ισχυρή εύνοια και στον οικονομικό τομέα, χάρη στην προσήλωσή σου στη δουλειά.

Ζυγός

Η σημερινή ημέρα θα έχει στο επίκεντρό της θέματα σπιτιού και κληρονομικά ζητήματα, με τα οποία ασχολείσαι σχεδόν αποκλειστικά. Μπορεί κάποιο έγγραφο ή κάποιο νέο που θα λάβεις να σου αναπτερώσει το ηθικό, όμως θα ήταν λάθος να θεωρήσεις ότι το ζήτημα που σε απασχολεί έχει επιλυθεί δια παντός.

Σκορπιός

Σε απασχολεί ιδιαίτερα αυτό το μήνα και ξεκινώντας από σήμερα, το πόσο υγιείς είναι οι σχέσεις σου με τους συνεργάτες/συναδέλφους σου. Μπορεί το περασμένο διάστημα οι σχέσεις σου στη δουλειά να μην ήταν οι καλύτερες δυνατές, έτσι αφοσιώνεσαι στο να γεφυρώσεις χάσματα και να τις κάνεις ουσιαστικά ισχυρές, ξεκινώντας από τα άτομα που έχουν κάποια ισχύ μέσα στο χώρο εργασίας.

Τοξότης

Παρά τις απώλειες που έχεις υποστεί στον οικονομικό τομέα, σήμερα δεν αποκλείεται να μάθεις νέα για μια έξτρα οικονομική προσθήκη, η οποία θα σχετίζεται με την εργασία σου. Μεγάλη προσοχή στους οικονομικούς σου χειρισμούς για να μη χρειαστεί να δώσεις αυτό το «δωράκι» αμέσως μόλις το πάρεις στα χέρια σου. Έκτακτα έξοδα μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους και είναι στο χέρι σου το πώς θα τα κρατήσεις όλα υπό έλεγχο.

Αιγόκερως

Η αισθηματική σου ζωή παίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σήμερα, όχι τόσο σε πρακτικό, όσο σε διανοητικό επίπεδο. Νιώθεις ερωτευμένος/η, κάτι που τροφοδοτεί τη φαντασία σου και τον ερωτισμό σου με…υλικό. Αυτός είναι και ο λόγος που υποπίπτεις σε λάθη που σχετίζονται με την καθημερινότητα, ως επί τον πλείστον οικονομικής φύσης.

Υδροχόος

Μπορεί σήμερα να νιώθεις κάπως εσωστρεφής και δεν αποκλείεται να θελήσεις να απομονωθείς τόσο σε φυσικό, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Το πιθανότερο είναι ότι σήμερα θα αφιερώσεις τη μέρα σε μία ενδοσκόπηση, προκειμένου να αντιμετωπίσεις τις πνευματικές ζυμώσεις και διεργασίες της περιόδου αυτής με τη δέουσα προσοχή.

Ιχθείς

Παρ’ όλο που έχεις περάσει πιο ενεργητικές μέρες και με καλύτερη ψυχολογία, καταφέρνεις να βρεις διέξοδο απ’ όσα σε προβληματίζουν στα πρόσωπα των φίλων σου, του/της συντρόφου και γενικότερα δικών σου ανθρώπων. Οι ιδέες που μοιράζεσαι σήμερα με τα άτομα του περιβάλλοντός σου καθώς και τα όνειρα που κάνετε μαζί, σε ανεβάζουν ψυχολογικά και η μέρα κλείνει πολύ καλύτερα απ’ ό, τι ξεκίνησε.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv