Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (29/5/2020)

LIKE US ON FACEBOOK

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (29/5/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (29/5/2020):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (29/5/2020), υποστήριξη θα πάρετε από ανθρώπους που σας νοιάζονται, είτε είναι οι γονείς σας, είτε κάποιοι στενοί συνεργάτες σας, που μπορεί να κατέχουν και θέση και κύρος στον εργασιακό σας χώρο, όταν και όποτε τη χρειαστείτε τις ημέρες αυτές. Εάν μάλιστα έχετε κάποια ιδέα βασισμένη επάνω στα ταλέντα σας, τώρα θα μπορέσετε να την προωθήσετε πολύ καλύτερα.

Ταύρος

Μία νέα γνωριμία, ή ένα άτομο έξω από το στενό σας φιλικό κύκλο, ή τον κύκλο των συνεργατών σας, θα σας ανοίξει πόρτες, θα σας δώσει ιδέες και θα σας σταθεί με τον τρόπο του σε όποιο στόχο ή φιλόδοξο δρόμο θέλετε να ακολουθήσετε. Μην ψάχνετε λύσεις, από το περιβάλλον που κινείστε. Δοκιμάστε την τύχη σας σε μέρη κοινωνικών επαφών. Δείτε το λοιπόν.

Δίδυμοι

Τη βοήθεια ενός προσώπου πιο ψηλά ιεραρχικά από εσάς θα δεχτείτε τις ημέρες αυτές, σε ένα θέμα που σας προβληματίζει. Ίσως μάλιστα να κάνετε τη συμφωνία αυτό να μείνει μεταξύ σας γι αυτό και κρατήστε τη μόνο για σας. Στο εργασιακό σας περιβάλλον ή στους χώρους που δραστηριοποιείστε θα κάνετε μία σπουδαία γνωριμία με αρκετές προοπτικές εξέλιξης.

Καρκίνος

Προτάσεις για συνεργασίες ετοιμαστείτε να δεχτείτε τις ημέρες αυτές. Όμως πριν να πείτε το “ναι” καλό θα ήταν να σας δώσουν την συνολική εποπτεία του έργου που θα αναλάβετε, γιατί μπορεί να σας έχουν μόνο για τις αβαρίες τις εργασιακές, εκμεταλλευόμενοι τις εργασιακές σας ικανότητες. Δεχτείτε λοιπόν εφόσον γίνουν αποδεκτοί οι δικοί σας όροι.

Λέων

Μυστικές συμφωνίες και επαφές με σκοπό τη διερεύνηση διαφορετικού επαγγελματικού πεδίου, θα σας βάλει αυτή η προοπτική να ψαχτείτε αρκετά το διάστημα αυτό. Εάν μάλιστα ψάχνετε για δουλειά, στείλτε τώρα βιογραφικά, στοχεύοντας πρώτα, στους τομείς που είναι πιο κοντά στο εργασιακό αντικείμενο που θέλετε να εργαστείτε, χωρίς να αποθαρρύνεστε.

Παρθένος

Ένας συνεργάτης σας στέκεται στο πλευρό σας, ή σας φέρνει σε επαφή με το κατάλληλο πρόσωπο στην κατάλληλη θέση, προκειμένου να προωθήσετε ένα στόχο ή μια φιλοδοξία σας. Εάν πάλι ψάχνετε για δουλειά, τότε στείλτε βιογραφικά αλλά εάν έχετε γνωριμίες, εκμεταλλευτείτε πρώτα αυτές. Τίποτα πλέον δεν μπορεί να ανακόψει την ανοδική σας πορεία.

Ζυγός

Παρ’ ότι δε φημίζεστε για την εκκεντρική σας συμπεριφορά, σήμερα όμως θα έχετε την τάση ακόμα και από αντίδραση, να λέτε πράγματα που αφενός δεν θα τα εννοείτε, αφετέρου θα το κάνετε μόνο και μόνο για να δείτε την αντίδραση κάποιων ανθρώπων που δε σας είναι ιδιαίτερα συμπαθείς. Όμως επειδή καλό θα ήταν να μη δημιουργείται παρασκήνιο, σωπάστε.

Σκορπιός

Οι εξελίξεις στον χώρο που εργάζεστε μπορεί να σας έχουν προβληματίσει, όμως θα έχετε τις πρώτες τρεις ημέρες της εβδομάδας, την υποστήριξη ενός ατόμου μέσα από κει, αφού θα φροντίσει να προωθήσει εσάς και το έργο που προσφέρετε εκεί. Από την άλλη μεριά, μπορεί να δεχτείτε και οικονομική υποστήριξη από κάποιο δικό σας άνθρωπο μεγαλύτερο.

Τοξότης

Ότι και αν σας απασχολεί, ακόμα και αν σας γεμίζει με αγωνίες και ανασφάλειες, σήμερα θα σας συγκινήσει ένας δικός σας άνθρωπος, φίλος ή συγγενής σας, από τον τρόπο που θα σας συμπαρασταθεί, την πρόταση που θα σας κάνει και την προθυμία του να προωθήσει εκείνο που θα του ζητήσετε. Κοιτάξτε λοιπόν  γύρω σας, δεν υπάρχουν αδιέξοδα και δεν είστε μόνοι.

Αιγόκερως

Ο χώρος του σπιτιού σας γίνεται εστία συγκέντρωσης προσώπων αυτές τις ημέρες. Δεν αποκλείεται εκτός από φίλους συγγενείς ή αγαπημένα πρόσωπα, να δεχτείτε και την επίσκεψη ενός συνεργάτη σας, ή κάποιου που θα έχει να σας προτείνει μια συνεργασία, αρκετά προσοδοφόρα και συμφέρουσα, βασισμένη στα ταλέντα και στις δεξιότητές σας.

Υδροχόος

Οι φιλοδοξίες σας χτυπούν κόκκινο και θα ψαχτείτε πολύ τις ημέρες αυτές ψάχνοντας ευκαιρίες προκειμένου να εξελιχθείτε επαγγελματικά και να ενισχυθείτε οικονομικά. με τις κατάλληλες διασυνδέσεις αλλά και τις ανάλογες γνωριμίες σας ανοίγονται δρόμοι. Εσείς δεν έχετε παρά να εκφράσετε στο περιβάλλον σας τις προθέσεις που έχετε. Σίγουρα θα έχετε προτάσεις.

Ιχθείς

Δεν είστε άνθρωποι ευθυνόφοβοι και ούτε φοβάστε να εργαστείτε όσο και αν κουραστείτε ή χρειαστεί να σηκώσετε στους ώμους σας παραπάνω ευθύνες. Όμως αυτό που θα σας κουράσει περισσότερο, θα είναι είτε οι απαιτήσεις που θα έχουν οι άλλοι από εσάς, είτε γιατί εσείς θα απαιτήσετε παραπάνω καθήκοντα από τους άλλους. Μην τραβάτε τα άκρα.

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Μάιο του 2020

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved