Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (27/9/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (27/9/2019):

Κριός

Με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Κριοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε με ιδιαίτερη προσοχή την δουλειά σας ώστε να είστε άμεσοι και αποτελεσματικοί, και αυτό θα είναι η απάντηση σε όσους συναδέλφους σας αμφισβήτησαν τις ικανότητες σας στο παρελθόν.

Ταύρος

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ταύρους. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε με μεγάλη προσοχή τα βήματα που θα ακολουθήσετε για να πετύχετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους.

Δίδυμοι

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βρείτε πρακτικές λύσεις σε μια οικονομική υπόθεση που αφορά την οικογένεια σας και να νιώσετε πιο ασφαλείς και ήρεμοι.

Καρκίνος

Σε γρήγορους ρυθμούς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα κινηθείτε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο που βρίσκεται απέναντι από ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε με μεγαλύτερη ευκολία τις σκέψεις σας στους φίλους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ σε επαγγελματικό επίπεδο, κάτω από την επιρροή της όψης θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε μια πολύ καλή επαγγελματική συνεργασία.

Λέων

Ιδιαίτερα χαρούμενοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε, μετά από επιμονή και σκληρή δουλειά, μια νέα επαγγελματική συμφωνία η οποία θα σας βοηθήσει να εδραιώσετε την παρουσία σας στο χώρο της εργασίας σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να κάνετε έξοδα που αφορούν την εξωτερική σας εμφάνιση.

Παρθένος

Σε μεγάλα κέφια και έτοιμοι για δράση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης τα φιλόδοξα σχέδια σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα καταφέρετε να δείξετε στον ερωτικό σας σύντροφο ότι τα λόγια συνάδουν με τις πράξεις σας.

Ζυγός

Αρκετά κουρασμένοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι αισθάνεστε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε, ενώ αρκετοί από εσάς θα αναζητήσετε την θαλπωρή στην αγκαλιά της οικογένειας και των αγαπημένων σας προσώπων.

Σκορπιός

Ημέρα έντονης εξωστρέφειας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή για εσάς τους Σκορπιούς. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να κλέψετε τις εντυπώσεις σε μια φιλική ή κοινωνική συγκέντρωση με την σοβαρότητα και τις συγκροτημένες απόψεις και τον δομημένο σας λόγο. Αυτή η συγκέντρωση θα είναι για εσάς μια ευκαιρία για να μπείτε στο κλαμπ σημαντικών ανθρώπων.

Τοξότης

Πολύ σημαντικές συναντήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα σημαντική επαγγελματική συμφωνία, ενώ όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, θα τα πάτε πολύ καλά σε μια συνέντευξη.

Αιγόκερως

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Κρόνο ο οποίος συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να ατενίσετε με σιγουριά και αισιοδοξία το επαγγελματικό σας μέλλον, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις από φίλους που βρίσκονται μακριά.

Υδροχόος

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε μυστικές συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία, και δεν θα διστάσετε να κρατήσετε κρυφές αυτές τις συζητήσεις ακόμα και από τους δικούς σας ανθρώπους.

Ιχθείς

Νέες συνεργασίες προ των πυλών, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, για εσάς τους Ιχθύες. Η παρουσία της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο της Παρθένου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να προτείνετε μια νέα επαγγελματική συνεργασία σε ένα άτομο από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον, μέσα από την οποία θα καταφέρετε να ξεχωρίσετε.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv