Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (26/5/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (26/5/2020):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (26/5/2020), η εποχή αυτή, είναι κατάλληλη στο να προωθήσετε ταλέντα και δεξιότητες που διαθέτετε, να βρούνε ανταπόκριση και μάλιστα από εκεί να καταφέρετε να ενισχύσετε και το εισόδημά σας. Άνθρωποι θα σταθούν στο πλευρό σας και αν χρειαστείτε για ένα τέτοιο εγχείρημα οικονομική ενίσχυση θα σας δοθεί. Ψάξτε, μάθετε πληροφορίες, πάρετε ιδέες.

Ταύρος

Μπορεί να διάγουμε καιρούς οικονομικής ύφεσης αλλά δεν παύουν να υπάρχουν οι ευκαιρίες, που θα έκαναν το εισόδημά σας να ενισχυθεί. Ίσως μάλιστα τις ημέρες αυτές να σας γίνει μία πρόταση συνεργασίας, αρκετά ενδιαφέρουσα, που όμως καλό θα ήταν πριν προχωρήσετε σε καταληκτική συμφωνία καλό θα ήταν να πάρετε τις πληροφορίες πρώτα.

Δίδυμοι

Οι οικιακές δαπάνες και τα έξοδα που κάνετε για τη συντήρηση του σπιτιού, χρειάζονται καλύτερο προγραμματισμό και έλεγχο ως προς τα ποσά που δαπανάτε. Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, καλό θα ήταν να κάνετε ορισμένες περικοπές, που εμπεριέχουν και μια δόση άσκοπου καταναλωτισμού, προκειμένου να μην πετάξετε άσκοπα χρήματα τώρα.

Καρκίνος

Κανονικά θα πρέπει το διάστημα αυτό, το μυαλό σας να ονειρεύεται τους επόμενους στόχους σας. Κάντε όνειρα ενεργοποιείστε τις φιλοδοξίες σας, ακόμα και αν κάποιες από αυτές, έμειναν κάποτε στη μέση. Ένα άνθρωπος από το παρελθόν, ένας παιδικός σας φίλος ή συνεργάτης, επανέρχεται στη ζωή σας και θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε το όνειρό σας.

Λέων

Εάν στις επαγγελματικές σας βλέψεις, περιμένετε μία προαγωγή, ή μία ανώτερη θέση στο χώρο που εργάζεστε, τότε με τη μεσολάβηση κάποιου στενού συνεργάτη σας, ή ανθρώπου που έχει τον τρόπο να επηρεάζει το περιβάλλον, σίγουρα θα την κατακτήσετε. Σας περιμένει βέβαια πολλή δουλειά, αλλά η αξία σας αναγνωρίζεται και με το παραπάνω. Βάλτε λοιπόν τα δυνατά σας.

Παρθένος

Ένα πρόσωπο που σας έχει ξεχωρίσει για τις επαγγελματικές σας ικανότητες, ίσως τώρα να σας μιλήσει και για μία μελλοντική συνεργασία μαζί του. Σίγουρα θα χρειαστεί να αμοίβεστε κανονικά για τη δουλειά σας. Μέχρι σήμερα πολλές ήταν οι περιπτώσεις, που λέγατε εύκολα το “ναι” και δε σας εκτίμησαν όπως θα έπρεπε. Τώρα όμως διαπραγματευτείτε καλύτερα τον εαυτό σας.

Ζυγός

Μία απρόβλεπτη ευκαιρία, σας βγάζει από μια δύσκολη θέση, αφού κάποιος δικός σας άνθρωπος, θα αναλάβει να διεκπεραιώσει ή να καλύψει ένα τρέχον ζήτημα που σας άγχωνε, οικονομικό, ή στον τομέα που απασχολείστε. Ίσως τώρα αυτό να σας γίνει ένα μάθημα στο να βάζετε ένα καλύτερο πρόγραμμα στα της καθημερινότητας, για να μη σας κυνηγούν αργότερα.

Σκορπιός

Υποστήριξη θα πάρετε από ανθρώπους που σας νοιάζονται, είτε είναι οι γονείς σας, είτε κάποιοι στενοί συνεργάτες σας, που μπορεί να κατέχουν και θέση και κύρος στον εργασιακό σας χώρο, όταν και όποτε τη χρειαστείτε τις ημέρες αυτές. Εάν μάλιστα έχετε κάποια ιδέα βασισμένη επάνω στα ταλέντα σας, τώρα θα μπορέσετε να την προωθήσετε πολύ καλύτερα.

Τοξότης

Ο καιρός αυτός είναι κατάλληλος στο να βελτιώσετε τις συνθήκες διαβίωσης στο σπίτι, να κάνετε επισκευές να αλλάξετε τη διαρρύθμιση του προσωπικού σας χώρου, ή ακόμα θεωρήστε εξαιρετικό το διάστημα αυτό, να βρείτε μία νέα κατοικία, είτε για να τη νοικιάσετε, είτε ακόμα και να την αγοράσετε. Η ανανέωση ξεκινά από το σπίτι σας σίγουρα.

Αιγόκερως

Ότι και αν σας απασχολεί, ακόμα και αν σας γεμίζει με αγωνίες και ανασφάλειες, σήμερα θα σας συγκινήσει ένας δικός σας άνθρωπος, φίλος ή συγγενής σας, από τον τρόπο που θα σας συμπαρασταθεί, την πρόταση που θα σας κάνει και την προθυμία του να προωθήσει εκείνο που θα του ζητήσετε. Κοιτάξτε λοιπόν  γύρω σας, δεν υπάρχουν αδιέξοδα και δεν είστε μόνοι.

Υδροχόος

Η διεύρυνση των κοινωνικών σας οριζόντων θα σας βοηθήσει να έρθετε σε επαφή με κάποια άτομα αξιόπιστα που στο μέλλον μπορεί από τις γνωριμίες αυτές, να προκύψουν οι επόμενες συνεργασίες σας. Αν περιμένετε να ενισχυθείτε οικονομικά από τις υπάρχουσες πηγές του εισοδήματός σας, δε θα σας δώσουν την ίδια απόδοση. Ψαχτείτε σε άλλες οικονομικές πηγές.

Ιχθείς

Μαθαίνετε κάποια πράγματα αυτό το διάστημα που συνέβαιναν καιρό και που τα αγνοούσατε. Όποιες όμως κι αν είναι οι πληροφορίες που θα πάρετε, καλό θα ήταν να τις διαχειριστείτε με ψυχραιμία, γιατί κάποιες από αυτές μπορεί να σας ρίξουν από τα σύννεφα. Μην απογοητεύεστε από κάποιους ανθρώπους που δεν είναι τόσο τολμηροί στις αποφάσεις τους.

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Μάιο του 2020

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv
Photo: STOCKSY / KKGAS