Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (26/3/2019)

LIKE US ON FACEBOOK

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Κριός

Το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας λέει ότι η σημερινή ημέρα κάθε άλλο παρά αδιάφορη θα είναι για εσάς τους Κριούς . Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί ιδιαίτερα τις  παρασκηνιακές επαφές και τις οικονομικές συμφωνίες που γίνονται πίσω από κλειστές πόρτες, ταυτόχρονα όμως, είναι μια εξαιρετική  περίοδος για  να προχωρήσετε στο σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων. Ενώ, σε ότι αφορά την  ερωτική σας ζωή , είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση η οποία θα πρέπει να μείνει για λίγο καιρό μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ταύρος

Στο δρόμο των εσωτερικών αναζητήσεων θα βρεθείτε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Ωστόσο, αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ, γιατί, η είσοδος της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων  στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, έρχεται να δώσει αέρα ανανέωσης στην κοινωνική σας ζωή. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της, θα  διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, ενώ το σημαντικό είναι ότι θα  γνωρίσετε άτομα με τα οποία  μοιράζεστε τους ίδιους κοινωνικούς προβληματισμούς. Επίσης, μέσα από τον φιλικό σας κύκλο δεν θα λείψουν και οι  ερωτικοί πειρασμοί, οι οποίοι θα σας προκαλέσουν να πειραματιστείτε.

Δίδυμοι

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Διδύμους, αφού σας φέρνει εύνοια σε όλους τους τομείς. Συγκεκριμένα, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων  στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει ευχάριστα νέα γύρω από τα επαγγελματικά σας. Για όσους από εσάς ψάχνετε να βρείτε δουλειά, αυτό το χρονικό διάστημα είναι ιδανικό για να στείλετε το βιογραφικό σας, ενώ για όσους ήδη εργάζονται, θα τους βοηθήσει να μείνουν προσηλωμένοι στους επαγγελματικούς τους  στόχους. Ενώ, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να φλερτάρετε με έναν ή μια συνάδελφο σας.

Καρκίνος

Το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας λέει ότι εσείς οι Καρκίνοι θα πρέπει σήμερα να ασχοληθείτε με την οργάνωση της δουλειά σας. Επίσης, η  πλανητική μετακίνηση της  Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων  στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, μόνο θετική μπορεί να είναι για εσάς τους Καρκίνους . Αφού, κατά τη διάρκεια της παραμονής της θα έχετε την ευκαιρία  να συζητήσετε ένα νέο φιλόδοξο επαγγελματικό σας σχέδιο ή για τους νεότερους εκπροσώπους του ζωδίου σας να προωθήσουν θέματα που αφορούν τις  Ανώτερες Σπουδές τους, όχι μόνο στην  Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.  Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να πάρετε το ταίρι σας και να κάνετε εκείνο το ρομαντικό ταξίδι που του/της έχετε υποσχεθεί.

Λέων

Το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας λέει, ότι εσείς οι Λέοντες θα είστε χαρούμενοι και ευδιάθετοι. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει  η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων  στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, η οποία είναι ιδανική για να προχωρήσετε σε ρυθμίσεις ,όσοι από εσάς έχετε οφειλές, απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία, Ασφαλιστικά Ταμεία)  με ευνοϊκούς για εσάς όρους, ενώ όσοι από εσάς θέλετε να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία δεν έχετε παρά να εξετάσετε τις τελευταίες λεπτομέρειες. Από την άλλη πλευρά,  η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο των  Ιχθύων δεν θα αφήσει παραπονεμένη την ερωτική σας ζωή.

Παρθένος

Ορόσημο αποτελεί η σημερινή ημέρα για εσάς τους Παρθένους, αφού θα ανοίξει την πόρτα για μια από τις πιο  ευχάριστες περιόδους της χρονιάς. Αυτή η συγκυρία έχει να κάνει  με την  είσοδος της Αφροδίτης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων  στον 7ο Ηλιακό σας οίκο.  Κατά τη διάρκεια της παραμονής της θα έχετε την ευκαιρία να   αποκαταστήσετε την ισορροπία στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και να έρθετε πιο κοντά τόσο με τους συνεργάτες, όσο και με τον /την σύντροφο σας. Ενώ ιδιαίτερα για τους αδέσμευτους, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ξεκινήσουν μια νέα σχέση.

Ζυγός

Το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας λέει ότι η σημερινή ημέρα μόνο θετικά μηνύματα έχει για εσάς τους Ζυγούς. Το πιο σημαντικό όμως είναι, η είσοδος της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων  στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, η οποία θα σας βοηθήσει όχι μόνο να γλυκάνετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας, αλλά και να οργανώσετε την δουλειά σας με τέτοιο τρόπο ώστε να μην υπάρχουν διενέξεις. Από την άλλη πλευρά, αυτή  η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη να ασχοληθείτε ουσιαστικά με την διατροφή και την φυσική σας κατάσταση ή να κάνετε αλλαγές στην εμφάνιση σας, όπως για παράδειγμα να αλλάξετε τα μαλλιά σας ή να κάνετε μια αισθητική παρέμβαση η οποία θα σας ανανεώσει, χωρίς όμως να αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά σας.

Σκορπιός

Μια από της πιο ευχάριστες και δημιουργικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Σκορπιούς, αφού μαζί με τους Καρκίνους είστε οι ευνοούμενοι, και αυτοί που θα απολαύσετε περισσότερο από τα υπόλοιπα ζώδια,  την  πλανητική μετακίνηση της Αφροδίτης. Και αυτό γιατί η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων  στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα βοηθήσει αρκετούς τομείς , έτσι αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας , ενώ θα σας φέρει αρκετές ευκαιρίες για να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφα. Όσο για τον έρωτα, αυτό θα κάνει την εμφάνιση του με ιδιαίτερα εντυπωσιακό τρόπο.

Τοξότης

Το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας λέει ότι εσείς οι Τοξότες θα γίνετε πιο δραστήριοι σε ότι αφορά τις οικογενειακές σας υποθέσεις. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει η είσοδος της Αφροδίτης  στο ζώδιο των Ιχθύων  στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, η οποία δεν θα φέρει απλά στο επίκεντρο της προσοχής σας τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας, αλλά θα σας βοηθήσει να τα λύσετε. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με το χώρο του σπιτιού σας, είτε για να κάνετε μια ανακατασκευή, είτε για να ξεκινήσετε μια επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το χώρο του σπιτιού σας.

Αιγόκερως

Σε νέους ρυθμούς μπαίνετε από σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Και αυτό γιατί, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει για εσάς τους Αιγόκερους μια  περίοδο έντονης κινητικότητας, κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχετε πολλές συζητήσεις αλλά και μετακινήσεις. Ο λόγος σας, τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές συζητήσεις θα είναι ζεστός και εκφραστικός, ενώ πολλές φορές θα γίνει και αρκετά ποιητικός. Επίσης, αρκετοί από εσάς αυτή τη χρονική περίοδο θα κάνετε και αρκετές μετακινήσεις οι οποίες θα συνδυάζουν την δουλειά με την διασκέδαση.

Υδροχόος

Η σημερινή ημέρα είναι για εσάς τους Υδροχόους προάγγελος ευχάριστων εξελίξεων. Κυρίως , εξαιτίας της εισόδου της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων  στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, η οποία είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τις οικονομικές σας υποθέσεις, αφού θα στρώσει τον δρόμο για να προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συνεργασία, ενώ, είναι πιθανό να σας φέρει και μια απρόσμενη οικονομική επιβράβευση με την μορφή ενός bonus.  Προσοχή όμως, γιατί παράλληλα, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε αγορές προϊόντων που έχουν άμεση σχέση με την εμφάνιση σας, και οι οποίες θα τινάξουν τον προϋπολογισμό σας στον αέρα.

Ιχθείς

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού σήμερα θα είναι στραμμένα επάνω σας, αφού θα υποδεχθείτε στο ζώδιο σας με όλες τις τιμές τον πλανήτη του έρωτα και της ομορφιάς. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας, θα εγκαινιάσει μια από τις πιο όμορφες και ρομαντικές  περιόδους της χρονιάς, ενώ η παρουσία της στο ζώδιο σας,  θα σας κάνει γοητευτικούς και ακαταμάχητους,  ταυτόχρονα όμως , θα κάνει ακόμα πιο έντονο το αίσθημα αγάπης και προσφοράς που έχετε απέναντι σε όλους.  Επίσης, κατά τη διάρκεια της παραμονής της  η παρουσία σας κάθε άλλο παρά απαρατήρητη θα είναι, ενώ θα έχετε την ευκαιρία, εκμεταλλευόμενοι την γοητεία σας, να κάνετε πιο εύκολη τη ζωή σας. Αυτό που πρέπει μόνο να προσέχετε είναι να μην πέσετε στην πλάνη ενός φαντασιακού έρωτα.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved