Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (26/11/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (26/11/2019):

Κριός

Ξεκινά από σήμερα ένα διάστημα που σου προσφέρει απλόχερα σημαντικές ευκαιρίες τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Προσπάθησε να κάνεις σωστή διαχείριση των ευκαιριών που σου παρουσιάζονται, διότι αν κάτι “στραβώσει” θα είναι αποτέλεσμα των κακών επιλογών ή/και χειρισμών σου.

Ταύρος

Η Αφροδίτη, κυβερνήτης του ζωδίου σου, εισέρχεται στο φιλικό για σένα Αιγόκερω. Ξεκινά λοιπόν από σήμερα για σένα ένα διάστημα ιδεολογικών ζυμώσεων. Η ανάγκη για ανανέωση, κυρίως πνευματική, γίνεται τώρα πολύ ισχυρή, με αποτέλεσμα να σε απασχολούν ζητήματα που αφορούν βασικά τη μόρφωση, την εξειδίκευση και γενικότερα την εξέλιξή σου.

Δίδυμοι

Έρχεσαι αντιμέτωπος/η με αποκαλύψεις σχετικά με τους ανθρώπους που αξίζουν να μένουν δίπλα σου. Αρκετές φορές αυτήν την περίοδο θα χρειαστεί να στραφείς προς εκείνους που έχεις επιλέξει να σε συντροφεύουν στη ζωή σου, είτε για ψυχολογική στήριξη, είτε για συμβουλές. Η στάση τους απέναντί σου σε περιόδους κρίσεων θα φέρουν στην επιφάνεια τις πραγματικές τους προθέσεις σε σχέση με σένα.

Καρκίνος

Σε απασχολεί ιδιαίτερα αυτό το μήνα και ξεκινώντας από σήμερα, το πόσο υγιείς είναι οι σχέσεις σου με τους συνεργάτες/συναδέλφους σου. Μπορεί το περασμένο διάστημα οι σχέσεις σου στη δουλειά να μην ήταν οι καλύτερες δυνατές, έτσι αφοσιώνεσαι στο να γεφυρώσεις χάσματα και να τις κάνεις ουσιαστικά ισχυρές, ξεκινώντας από τα άτομα που έχουν κάποια ισχύ μέσα στο χώρο εργασίας.

Λέων

Αποκτάς στον επαγγελματικό τομέα μία δυναμική, με την οποία κερδίζεις έδαφος στη διεκδίκηση μιας καλύτερης θέσης ή ενός σημαντικότερου ρόλου. Έχεις την ευκαιρία ξεκινώντας από σήμερα να κυνηγήσεις τους στόχους σου και να τους εκπληρώσεις, ενώ δεν αποκλείεται να θέσεις και  νέους. Παράλληλα, δέχεσαι ισχυρή εύνοια και στον οικονομικό τομέα, χάρη στην προσήλωσή σου στη δουλειά.

Παρθένος

Έχεις την ανάγκη να κινείσαι συνεχώς και να είσαι μόνιμα απασχολημένος/η με κάτι, ό, τι κι αν είναι αυτό. Το περιβάλλον σου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σου σήμερα, καθώς παίζει καθοριστικό ρόλο σε αποφάσεις που είναι να ληφθούν. Αυτό σε γεμίζει δύναμη, κυρίως πνευματική και αυτοπεποίθηση. Είσαι γεμάτος/η όρεξη και νέες ιδέες και αυτό το οφείλεις σε πολύ μεγάλο βαθμό στου οικείους σου.

Ζυγός

Σημαντικές αποφάσεις που αφορούν στα οικονομικά του σπιτιού φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν σήμερα. Ταυτόχρονα, η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα με την οποία αντιμετωπίζεις τα ζητήματα του σπιτιού θα κάνουν τα αγαπημένα σου πρόσωπα να νιώσουν ασφάλεια και σιγουριά για τις υποθέσεις που διαχειρίζεσαι.

Σκορπιός

Οι ανθρώπινες σχέσεις στη ζωή σου είναι στο επίκεντρο της προσοχής σου, κυρίως εκείνων που μπορούν να επηρεάσουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο την καθημερινότητά σου. Γι’ αυτό το λόγο κρατάς κοντά σου τους πιο έμπιστους για σένα ανθρώπους, παντού και για κάθε θέμα. Η αλήθεια είναι ότι θα λειτουργήσουν αρκετά βοηθητικά στα διάφορα θέματα που σε απασχολούν, οπότε συνέχισε κατά πώς σου ορίζει το ένστικτό σου.

Τοξότης

Ο δυναμισμός σου σήμερα χτυπάει κόκκινο. Τα επίπεδα ενέργειάς σου είναι ανεξάντλητα, γεγονός που σου επιτρέπει να ασχοληθείς με πολλά πράγματα ταυτόχρονα και να τα φέρεις σε πέρας εξίσου καλά. Οικογενειακά ζητήματα, ενδέχεται να σε κρατήσουν για λίγο πίσω, όμως πολύ σύντομα βρίσκεις τις λύσεις που απαιτούνται και αφοσιώνεσαι στους υπόλοιπους τομείς.

Αιγόκερως

Απολαμβάνεις την ηρεμία που επικρατεί στη μέρα σου και ανασυγκροτείς τις δυνάμεις σου. Όλα πηγαίνουν όπως τα προγραμματίζεις και οι μόνες εκπλήξεις που σε περιμένουν σήμερα και αυτό το διάστημα γενικότερα, είναι μόνο ευχάριστες. Διανύεις ένα διάστημα αρκετά εποικοδομητικό, το οποίο μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα ευνοϊκό, αν κι εσύ κινητοποιηθείς.

Υδροχόος

Συμβαίνουν πράγματα στον επαγγελματικό σου τομέα που σε γεμίζουν ελπίδες και σε κάνουν να ονειρεύεσαι. Ξέρεις πως τα όνειρά σου δεν είναι άμεσα υλοποιήσιμα, αυτό όμως δε σε εμποδίζει να οργανωθείς όσο καλύτερα μπορείς, προκειμένου να είσαι έτοιμος/η όταν θα έρθει η δική σου ευκαιρία και να μη σου κόψει τη φόρα τίποτα και κανείς.

Ιχθείς

Μπορεί το ξεκίνημα της μέρας να μην είναι ιδανικό όταν μιλάμε για τα επαγγελματικά σου, όμως σύντομα το κλίμα αλλάζει. Έρχονται αλλαγές στον εργασιακό σου χώρο, οι οποίες υπόσχονται πολλά για μέλλον σου εκεί. Είτε αφορά στην αναβάθμιση του ρόλου σου, είτε ακόμα και την αναβάθμιση της θέσης σου, το σίγουρο είναι πως αυτές οι αλλαγές θα σου φέρουν χαρά τη σωστή στιγμή.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv