Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (25/5/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (25/5/2020):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (25/5/2020), μπορεί να υπάρχει ασάφεια και αβεβαιότητα στον εργασιακό σας χώρο, παρ’ όλα αυτά θα έχετε την εβδομάδα αυτή κάποια έκτακτα έσοδα, ή καθυστερούμενα χρήματα που σας οφείλουν και θα καταφέρετε να καλύψετε, τρέχουσες ανάγκες και υποχρεώσεις. Εάν ψάχνετε εργασία, τώρα μπορείτε να κάνετε τις επαφές σας με τα κατάλληλα άτομα που θα βοηθήσουν.

Ταύρος

Με δυναμισμό και αποφασιστικότητα θα τρέξετε τους επαγγελματικούς σας στόχους και φιλοδοξίες τις ημέρες αυτές. θα κάνετε επαφές και συνεργασίες, θα πάρετε πληροφορίες ή θα προσπαθήσετε να ενισχύσετε τις γνώσεις σας σε κάποιο εργασιακό αντικείμενο. Προσέξτε όμως τις ιδέες που σας προτείνουν κάποιοι “ειδικοί”, μπορεί να ακούγονται καλές αλλά ίσως δεν είναι.

Δίδυμοι

Αυτό που δεν ταιριάζει καθόλου με το χαρακτήρα σας, είναι η αναποφασιστικότητα. Εάν λοιπόν θέλετε να ακολουθήσετε στόχους και φιλοδοξίες, να κάνετε την ανατροπή σε οποιοδήποτε σημαντικό τομέα της ζωής σας, που όλα σας δείχνουν ότι πρέπει να κάνετε τις παρεμβάσεις σας για να αλλάξει, κάντε το άμεσα και θα έχετε και την υποστήριξη που θέλετε.

Καρκίνος

Το παρελθόν θα επισκεφτεί την καθημερινότητά σας τις ημέρες αυτές, ειδικά τις πρώτες τρεις της εβδομάδας που ξεκινά. Ένα πρόσωπο από το χτες, που έπαιξε κάποτε σημαντικό ρόλο για τη ζωή σας επανέρχεται, σε μία περίοδο πολλών ανακατατάξεων και θα σας βοηθήσει. Τώρα αν είχατε κάποια όνειρα ή προσδοκίες και είχαν μείνει στη μέση δρομολογούνται.

Λέων

Οι πρώτες τρεις ημέρες της εβδομάδας αυτής, κρύβουν για σας μία επαγγελματική ευκαιρία, ικανή να ανατρέψει τη σκέψη σας σχετικά με το πως είχατε σκεφτεί να πορευτείτε επαγγελματικά. Ένα άνθρωπος που εμπιστεύεστε, συνεργάτης ή σύντροφός σας, σας δίνει την ιδέα να δοκιμάσετε σε ένα διαφορετικό εργασιακό πεδίο, πιο κοντά στις δεξιότητές σας.

Παρθένος

Ταξίδια βγαίνουν στο δρόμο σας αγαπητοί φίλοι, όχι απαραίτητα αναψυχής αλλά μπορεί ακόμα και για επαγγελματικούς λόγους. Επαγγελματικά, ίσως να χρειαστεί να μετακινηθείτε, ή να κάνετε έστω και διαδικτυακά μία επαφή, όπου μπορεί να σας κάνει μία πρόταση συμφέρουσα, από οικονομικής άποψης. Οι μετακινήσεις όσο περνάει ο καιρός πληθαίνουν.

Ζυγός

Οι εξελίξεις στον χώρο που εργάζεστε μπορεί να σας έχουν προβληματίσει, όμως θα έχετε τις πρώτες τρεις ημέρες της εβδομάδας, την υποστήριξη ενός ατόμου μέσα από κει, αφού θα φροντίσει να προωθήσει εσάς και το έργο που προσφέρετε εκεί. Από την άλλη μεριά, μπορεί να δεχτείτε και οικονομική υποστήριξη από κάποιο δικό σας άνθρωπο μεγαλύτερο.

Σκορπιός

Μερικές φορές αποκτάει κανείς ερωτική διπλωματία ή στρατηγική, παρακολουθώντας τους τρόπους των ερωτικών του ανταγωνιστών. Παράξενη θεωρία αλλά ισχύει κι εσείς που για χρόνια στον έρωτα κρατούσα μία μη εξελίξιμη στάση, ίσως τώρα να χρειάζεται να την αναθεωρήσετε. Άλλωστε ένα από τα ζητήματα που πρέπει να αλλάξετε τακτική, είναι ο εφησυχασμός σας όταν βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση. Τη έχετε ως δεδομένη.

Τοξότης

Τώρα θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να γνωρίσετε κόσμο και ανοιχτείτε κοινωνικά διευρύνοντας τον κύκλο σας, κάτι που εκτός από το γεγονός ότι θα σας ανοίξει πόρτες, ίσως σας προσφέρει και το έδαφος να καλλιεργήσετε τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας. Έκτακτα έσοδα θα έχετε τις επόμενες ημέρες, φροντίστε να καλύψετε με αυτά, υποχρεώσεις που έπρεπε να ρυθμιστούν.

Αιγόκερως

Αντί όσα συμβαίνουν στην καθημερινότητά σας, είτε στο σπίτι, είτε στο εργασιακό σας περιβάλλον, να σας παίρνουν από κάτω και να σας επηρεάζουν αρνητικά συναισθηματικά κάντε τις παρεμβάσεις σας και μην αφήνετε τίποτα να εξελίσσεται μακριά από τον έλεγχό σας. Είναι μια περίοδος που θα χρειαστεί να πάρετε γρήγορες και σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σας.

Υδροχόος

Σε μια περισσότερο χαλαρή ημέρα, βρείτε τον τρόπο να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε, κάνοντας μόνο εκείνα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν. Προς το βραδάκι επανέρχονται στο μυαλό σας διάφορες σκέψεις για τη βδομάδα που ακολουθεί. Ίσως μάλιστα να σκεφτείτε για μία συνεργασία σας ότι δεν προχωρά όπως ελπίζατε μέχρι σήμερα και να τη διακόψετε.

Ιχθείς

Εντάξει μπορεί μερικά πράγματα να μην μπόρεσαν να γίνουν όπως θα τα επιθυμούσατε, δε σημαίνει όμως, ούτε αναβλήθηκαν, ούτε ότι κάπου φταίξατε και δε θα πραγματοποιηθούν ποτέ. Να θυμάστε ότι απλά, δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα και η κατάλληλη στιγμή, ώστε να δείτε τις προσπάθειές σας να φέρνουν καρπούς. Μην απογοητεύεστε δεν είναι καλός σύμβουλος.

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Μάιο του 2020

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv