Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Κριός

Η ψυχραιμία και η υπομονή, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα δοκιμαστεί ιδιαίτερα σήμερα. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, και οι όψεις συνόδου που θα σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, θα σας κάνουν να νιώσετε ότι δεν μπορείτε να εκφράσετε ελεύθερα τις σκέψεις σας στο χώρο της εργασίας σας. Αντί να δυσανασχετείτε, δείτε την θετική του πλευρά, δηλαδή ότι με αυτό τον τρόπο προστατεύεστε από τις κακοτοπιές.

Ταύρος

Πιο σίγουροι για τον εαυτό σας, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα νιώσετε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, και οι όψεις συνόδου που θα σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ ταυτόχρονα θα σας βοηθήσει να δείτε τις καταστάσεις γύρω σας με μεγαλύτερη ψυχραιμία.

Δίδυμοι

Αρκετά προβληματισμένοι, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα νιώσετε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, και οι όψεις συνόδου που θα σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, θα ενισχύσουν τους φόβους και τις ανασφάλειες σας. Ένας εύκολος τρόπος για να νιώσετε καλύτερα είναι, να μοιραστείτε αυτά τα συναισθήματα με τον/ την σύντροφο σας. Να είστε σίγουροι ότι αυτή η εξομολόγηση θα λειτουργήσει λυτρωτικά.

Καρκίνος

Ημέρα για γερούς λύτες, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή για εσάς τους Καρκίνους. Η παρουσία της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Αιγόκερου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, και οι όψεις συνόδου που θα σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, θα σας κάνει ιδιαίτερα επιφυλακτικούς τόσο απέναντι στους φίλους όσο και στους συνεργάτες σας. Μην ανησυχείτε όμως, γιατί αυτή σας η συστολή μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε ξεκάθαρα  τις σχέσεις σας.

Λέων

Νέα όρια, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα κληθείτε να βάλετε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, και οι όψεις συνόδου που θα σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, θέλουν να σας πουν ότι ο μόνος τρόπος για να μπορέσετε να ανταποκριθείτε απερίσπαστοι στις νέες επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, είναι, να βάλετε και εσείς τα όρια σας στους συναδέλφους σας. Τα νέα δεδομένα μπορεί να μην τους αρέσουν, αλλά αυτό εσάς δεν πρέπει να σας απασχολεί.

Παρθένος

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Παρθένους. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, και οι όψεις συνόδου που θα σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, θα λειτουργήσει θετικά για εσάς αφού θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε τα σχέδια σας, ενώ παράλληλα, θα σας ωθήσει να δείτε το μέλλον σας με συγκρατημένη αισιοδοξία.

Ζυγός

Έντονα συναισθηματικά φορτισμένοι, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, και οι όψεις συνόδου που θα σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, είναι πιθανό να σας κάνουν να νιώσετε ενοχικά απέναντι στην οικογένεια σας, καθώς αισθάνεστε ότι εξαιτίας των υποχρεώσεων σας, δεν τους αφιερώνετε τον  χρόνο που εσείς θέλετε. Γι’ αυτό που πρέπει να είστε σίγουροι είναι, ότι η οικογένεια σας ξέρει πόσο πολύ τους αγαπάτε.

Σκορπιός

Τις τελευταίες σας εκκρεμότητες, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι τρέχετε να κλείσετε εσείς οι Σκορπιοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, και οι όψεις συνόδου που θα σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη με τον Κρόνο και τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον Πλούτωνα, θα σας κάνει ιδιαίτερα προσεχτικούς τόσο στις φιλικές όσο και στις επαγγελματικές συζητήσεις. Αυτή σας η στάση, είναι πιθανό από ορισμένους να μεταφραστεί ως καχυποψία.

Τοξότης

Το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας λέει, ότι το βλέμμα σας θα είναι στραμμένο στις οικονομικές σας υποθέσεις. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, και οι όψεις συνόδου που θα σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, θα σας κάνει ιδιαίτερα προσεχτικούς με την διαχείριση των οικονομικών σας. Ενώ, το βαθύτερο μήνυμα της ημέρας είναι ότι, δεν πρέπει να σπαταλάτε άσκοπα τους πόρους σας (υλικούς και συναισθηματικούς).

Αιγόκερως

Για άλλη μια μέρα, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι εσείς οι Αιγόκεροι πρωταγωνιστείτε στα πλανητικά δρώμενα. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας, και οι όψεις συνόδου που θα σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη με τον κυβερνήτη σας Κρόνο και τον Πλούτωνα, είναι πιθανό να σας κάνει να φαίνεστε ψυχροί και επιφυλακτικοί, τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας συναναστροφές. Αν όμως κάποιος ψάξει πιο βαθιά στην ψυχή σας, τα βαθύτερα αίτια αυτής της συμπεριφοράς είναι η επιθυμία σας να είστε τέλειοι.

Υδροχόος

Ημέρα έντονης εσωστρέφειας, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή για εσάς τους Υδροχόους. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, και οι όψεις συνόδου που θα σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, θα σας σπρώξουν να κάνετε τον απολογισμό και την αυτοκριτική σας. Μέσα από αυτή την ειλικρινή συνομιλία με τον εσωτερικό σας εαυτό, θα εντοπίσετε τα λάθη και τα ελλείμματα σας και για το μόνο που πρέπει είστε σίγουροι, είναι πως μέσα από αυτή τη διαδικασία θα βγείτε σοφότεροι και πιο δυνατοί.

Ιχθείς

Έτοιμοι να βάλετε αυστηρά κριτήρια, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, και οι όψεις συνόδου που θα σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, θα σας ωθήσουν να είστε πιο επιφυλακτικοί με τα άτομα που βρίσκονται στο φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον, και να τους αξιολογείτε με πιο αυστηρά κριτήρια.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv