Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (24/5/2019)

LIKE US ON FACEBOOK

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Κριός

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε  σήμερα εσείς οι Κριοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο θα δώσει νέα πνοή στην κοινωνική σας ζωή. Κατά τη διάρκεια μιας κοινωνικής εκδήλωσης, και κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ερμή, θα έχετε ευχάριστες συζητήσεις με τα άτομα από τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, ενώ θα γνωρίσετε και ένα πρόσωπο που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ζωή σας.

Ταύρος

Με το επαγγελματικό σας μέλλον, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε εσείς οι Ταύροι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε στον σχεδιασμό των επόμενων επαγγελματικών σας κινήσεων, ενώ, με τη βοήθεια της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ερμή, θα έχετε την ευκαιρία να ολοκληρώσετε μια πολύ σημαντική επαγγελματική συμφωνία η οποία θα σας δώσει νέα πνοή στα οικονομικά σας.

Δίδυμοι

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Διδύμους. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε μια υπόθεση γραφειοκρατικής φύσεως, η οποία σας ταλαιπωρεί καιρό. Σημαντικός σας σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια σας θα είναι η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον Ερμή, θα σας βοηθήσει να βρείτε έξυπνες λύσεις.

Καρκίνος

Η προσοχή των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι στραμμένη στα οικονομικά σας. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Εφορία, Ασφαλιστικά Ταμεία) και να προχωρήσετε, εάν χρειασθεί , στις ανάλογες ρυθμίσεις. Ενώ, κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ερμή είναι πιθανό να ξεκινήσετε τις συζητήσεις  για μια νέα οικονομική συνεργασία.

Λέων

Σχέσεις και συνεργασίες, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα βρεθούν σήμερα σε πρώτο πλάνο για εσάς τους Λέοντες. Η παρουσία της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να συζητήσετε με τους φίλους και τους συνεργάτες σας πράγματα που σας προβληματίζουν. Ιδιαίτερα βοηθητική σε αυτή σας την προσπάθεια, είναι η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ερμή, η οποία θα κάνει πιο εύκολη την επικοινωνία.

Παρθένος

Το οργανωτικό σας ταλέντο, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα αναδείξετε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε με αποτελεσματικό τρόπο τις υποχρεώσεις σας στο χώρο της εργασίας σας. Ενώ, η θετική επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ερμή, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις σε μια επαγγελματική συζήτηση, παράλληλα όμως, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε και την επικοινωνία με τους συναδέλφους σας.

Ζυγός

Ιδιαίτερα χαρούμενοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είστε σήμερα εσείς οι Ζυγοί.
Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα φιλόδοξα σχέδια σας στους φίλους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Με τη βοήθεια της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ερμή, το κλίμα που θα δημιουργηθεί θα είναι πολύ ευχάριστο , ενώ αρκετοί από εσάς θα δείξετε ότι είστε διαθέσιμοι στο παιχνίδι του φλερτ.

Σκορπιός

Με το χώρο του σπιτιού σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας δημιουργήσει την διάθεση να ασχοληθείτε με την τακτοποίηση του χώρου σας και την αλλαγή στην εσωτερική του διακόσμηση. Επίσης, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ερμή, θα είναι η αφορμή για να καλέσετε φίλους στο σπίτι και να περάσετε όμορφες στιγμές με χαλαρή κουβεντούλα.

Τοξότης

Σε έντονους και γρήγορους ρυθμούς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα κινηθείτε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται μια μέρα όπου δεν θα βαρεθείτε καθόλου καθώς θα έχετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις και αρκετές μετακινήσεις. Όμως, με τη βοήθεια της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ερμή, θα έχετε την ευκαιρία την δουλειά να την συνδυάσετε με την διασκέδαση.

Αιγόκερως

Μια μεγάλη αγκαλιά, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είστε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας κάνει ιδιαίτερα προστατευτικούς απέναντι σε ότι και όποιον θεωρείτε είτε πιο αδύναμο είτε δικό σας. Ενώ με την στάση σας , και την βοήθεια της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ερμή, θα καταφέρετε να ανεβάσετε την υπεραξία σας στο χώρο της εργασίας σας.

Υδροχόος

Ο ρόλος του πρωταγωνιστή, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι σήμερα αποκλειστικά και μόνο δικός σας. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας θα τονίσει την γοητεία σας, παράλληλα όμως θα σας κάνει βιαστικούς και ανυπόμονους. Το θετικό όμως για εσάς είναι ότι, κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ερμή, η στάση σας όχι μόνο δεν θα δυσαρεστήσει τους φίλους και τους συνεργάτες σας, αντίθετα, θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να σας βοηθήσουν.

Ιχθείς

Ημέρα χαμηλής ενέργειας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή για εσάς τους Ιχθύες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα μειώσει αρκετά τα ενεργειακά σας αποθέματα, γι’ αυτό το λόγο καλό θα ήταν να μην πιέσετε τον εαυτό σας και να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητικές. Ενώ, κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ερμή, θα απολαύσετε ευχάριστες συζητήσεις με την οικογένεια σας.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved