Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (23/8/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (23/8/2020):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (23/8/2020), προς το τέλος του μήνα ξεκινάει για τα καλά μια καθημερινότητα, που θα είναι ιδιαιτέρως απαιτητική, με έντονους ρυθμούς και πολλά πεδία που για να τα αντιμετωπίσετε, θα χρειαστεί να είστε οργανωτικοί, με σωστό προγραμματισμό και πειθαρχημένες κινήσεις. Για το λόγο αυτό, ξεκουραστείτε όσο μπορείτε, γεμίστε τις μπαταρίες σας με όμορφα πράγματα, συναναστραφείτε με ανθρώπους που πάντα χαίρεστε να είστε μαζί τους. Έτσι το μυαλό σας καθαρίζει, η ψυχολογία σας ανεβαίνει και η αισιοδοξία πως στο τέλος θα τα καταφέρετε, επιστρέφει με περισσότερους στόχους και φιλοδοξίες.

Ταύρος

Με επικοινωνιακή δεινότητα και έξυπνο λόγο, θα μπορέσετε να κερδίσετε το περιβάλλον, όπου και αν παρευρεθείτε. Τουλάχιστον εκμεταλλευτείτε το ταλέντο σας αυτό, όταν συνομιλείτε με κάποιους ανθρώπους, που έχουν τον τρόπο τη δύναμη το πόστο, να προωθήσουν τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα μέσα από μια κοινωνική συναναστροφή, να συναντήσετε ένα άτομο, που κάποτε είχατε περάσει ένα φεγγάρι της ζωής σας, ένα συμμαθητή, ένα φίλο ή έναν συνεργάτη σας, που τώρα λόγο της θέσης του, μπορεί να σας ανοίξει πόρτες και να σας γνωρίσει χρήσιμους ανθρώπους.

Δίδυμοι

Το σπίτι και η οικογένεια, θα κρατήσει το ενδιαφέρον σας σήμερα, αφού ακόμα και κάποιες τόσο στενές σχέσεις, που είχανε στο παρελθόν διαταραχτεί για οποιοδήποτε λόγο, καλό θα ήταν να εξομαλυνθούν. Από εδώ και στο εξής, οι ρυθμοί της καθημερινότητας αλλάζουν, που σημαίνει ότι πολλές φορές και για συναισθηματική υποστήριξη, οι δικοί σας άνθρωποι θα είναι απαραίτητοι να υπάρχουν στο πλευρό σας. Εάν σας απασχολούσε ένα κληρονομικό ζήτημα, τώρα φαίνεται πως αρχίζει να διορθώνεται, ενώ δεν αποκλείεται να λάβετε ένα έκτακτο οικονομικό επίδομα ή δώρο από κάποιο γονέα σας.

Καρκίνος

Η εβδομάδα που έρχεται, έχει για σας, πολλές συναντήσεις και επαφές, ενδιαφέρουσες γνωριμίες και ένας νέος κύκλος ανοίγματος κοινωνικού, αφού θα ξεκινήσετε να μπαίνετε σε χώρους που έχουν για σας ευκαιρίες, στο να ξεδιπλώσετε τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας. Το σημαντικό εδώ βρίσκεται, στο κατά πόσο είστε αποφασισμένοι, βασικούς τομείς τις ζωής να τους δώσετε ώθηση, ή να ασχοληθείτε πιο σοβαρά, με εκείνα που κατέχετε τη γνώση, ή την εμπειρία και κάνετε καλά. Η μαγική λέξη και διάθεση που πρέπει να υπηρετήσετε με προσήλωση, λέγεται εξωστρέφεια. Την έχετε τη διαθέτετε όταν χρειάζεται.

Λέων

Αν σκέφτεστε από που να αρχίσετε την εβδομάδα που έρχεται και ζητά από εσάς, τα μέγιστα των προσπαθειών σας, ξεκινήστε από τη διευθέτηση οικονομικών εκκρεμοτήτων και υποχρεώσεων, γιατί στην περίπτωση που δε μεριμνήσετε θα τις βρείτε μπροστά σας.  Κάθε σας βήμα για να φέρνει τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας και να είναι θετικά, θα χρειαστεί να γίνετε προσεκτικά, για να τελειώνετε και να μη σας κυνηγά το άγχος. Η αλήθεια είναι πως ακόμα διατηρείτε την καλοκαιρινή διάθεση και καλά κάνετε αλλά κάπως καλύτερα πρέπει να οργανώσετε την καθημερινότητά σας.

Παρθένος

Με επικοινωνιακή ικανότητα και με ξεχωριστό λόγο, προγραμματίστε την εβδομάδα αυτή, να κάνετε χρήσιμες επαφές που θα σας φέρουν κοντά σε ανθρώπους, ικανούς να προωθήσουν τους στόχους και τα σχέδιά σας. Η διάθεσή σας άλλωστε μέρα με την ημέρα, θα γίνεται όλο και πιο δημιουργική. Νέες ιδέες που δε θα ήταν άσχημο να εφαρμοστούν σε ένα χώρο που μπορεί να δραστηριοποιείστε σας κάνουν να ξεχωρίζετε και προάγουν τα ταλέντα και τις δεξιότητες, που ούτως ή άλλως διαθέτετε. Βάλτε συγκεκριμένες κινήσεις στο πρόγραμμά σας και μην αφήνετε τίποτα στην τύχη του.

Ζυγός

Δεν υπάρχει τίποτα που να μη μπορείτε να βάλετε στο μυαλό σας και να το κατακτήσετε, αφού δε σας λείπουν οι ικανότητες και η υπομονή να περιμένετε την κατάλληλη στιγμή, για να κινηθείτε κατάλληλα. Από την άλλη μεριά, το ταλέντο που έχετε να συνθέτετε τα ασύνθετα και να εξομαλύνετε με τις παρεμβάσεις σας καταστάσεις που εμπεριέχουν ένταση μεταξύ ανθρώπων, σας μετατρέπει σε ανθρώπους άριστων συνεργασιών. Αυτό αναδείξτε λοιπόν και μαζί με τις ικανότητές σας, θα καταφέρετε να αλλάξετε το άνυδρο εργασιακά και δημιουργικά τοπίο που υπάρχει γύρω σας.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (23/8/2020), όλα σας δείχνουν ότι τα καινούργια πεδία που θα φέρουν τις επόμενες επιτυχίες στη ζωή σας, βρίσκονται εκεί έξω από τους χώρους που κλείνεστε. Οι επαφές άλλωστε με τους άλλους, δείχνουν ότι είστε ένας άριστος συνομιλητής, που πάντα έχει κάτι ενδιαφέρον να προτείνει, που πάντα έχει κάτι σπουδαίο να πει. Κοινοποιήστε το λοιπόν και τραβήξτε την προσοχή των άλλων. Κάπου ανάμεσά τους, υπάρχει το πρόσωπο που μπορεί να σας ανοίξει δρόμους, που μπορεί να σας δείξει τον τρόπο, ώστε να παρουσιάσετε το έργο σας, τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας και αυτές, να βρουν εφαρμογή.

Τοξότης

Ξεκινάει από σήμερα να μπαίνει σε εφαρμογή η οργανωτικότητά σας και προγραμματίζετε τα επόμενα βήματα που πρέπει να κάνετε, στο να λύνονται εκκρεμότητες και θέματα που μέχρι τώρα σας άγχωναν. Ένα φιλικό πρόσωπο, ίσως χρειαστεί τη βοήθειά σας, που εάν του την προσφέρετε, θα σας το ανταποδώσει με τα μέγιστα, συν του ότι μπορεί να σας ανοίξει πόρτες, να σας φέρει σε επαφή με ανθρώπους που μπορούν να προωθήσουν τις ιδέες που έχετε και θέλετε να εφαρμόσετε, προκειμένου να αποκομίσετε, οποιασδήποτε μορφής κέρδος. Αυτό που σας βοηθά, είναι ότι φτιάχνει αρκετά η διάθεσή σας.

Αιγόκερως

Σήμερα η ημέρα σας φέρνει κοντά με πρόσωπα που έχετε να δείτε καιρό και να πάρετε νέα τους. Δεν αποκλείεται μάλιστα, να είναι κάποιοι συγγενείς σας, ή άνθρωποι που σχετιστήκατε μαζί τους μέσα από το ευρύτερο οικογενειακό σας περιβάλλον. Μια παλιά φιλία, ένα σπουδαίο δέσιμο με έναν άνθρωπο επανέρχεται πάλι στη ζωή σας ακόμα και με τρόπο καθαρά τυχαίο. Άλλωστε τις ημέρες αυτές θα έχετε πολλές μοιραίες συναντήσεις με ανθρώπους που κάποτε έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας και την εξέλιξή της. Η νοσταλγία χτυπάει κόκκινη και η συγκίνηση επίσης. Κάτι που είναι υπέροχο.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (23/8/2020), μερικές φορές πιθανόν να φαντάζεστε πράγματα από όσο συμβαίνουν στην πραγματικότητα και γίνεστε καχύποπτοι ή προκατειλημμένοι, απέναντι ακόμα και σε δικούς σας ανθρώπους, ή άτομα που τα εμπιστεύεστε. Μία είδηση λοιπόν σήμερα ένα μήνυμα ή ένα τηλεφώνημα, ίσως να σας φέρει κάποια νέα και να σας βάλει σε μια τέτοια διαδικασία. Πριν να βγάλετε οποιοδήποτε αυθαίρετο συμπέρασμα, ή να συμπεριφερθείτε ανάλογα με το συναίσθημα που θα σας προκαλέσει, καλό θα ήταν να το ψάξετε περισσότερο. Τελευταία αντιδράτε με τρόπους παρορμητικούς, παρ ότι δε σας χαρακτηρίζουν.

Ιχθύς

Πολλές αλλαγές και μετατροπές θέλετε να κάνετε στη ζωή σας και το σκέφτεστε πραγματικά, με βαθύ προβληματισμό. Κάποιοι από εσάς, ίσως προσπαθείτε να βρείτε ένα άλλο εργασιακό αντικείμενο. Κάποιοι άλλοι, αλλάζετε σπίτι ακόμα και πόλη και ορισμένοι δεν αποκλείεται να θέλετε να προχωρήσετε τη σχέση σας και να την επισημοποιήσετε. Όλα τα παραπάνω, είναι μεγάλα και σπουδαία βήματα και σίγουρα θα χρειαστείτε τη γνώμη των ανθρώπων που σας καταλαβαίνουν και ενστερνίζονται τις αγωνίες σας. Το σίγουρο είναι ότι θα έχετε βοήθειες, αρκεί να είστε συγκεκριμένοι για το τι ζητάτε.

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Αύγουστο του 2020;

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv
Photo: Freepik