Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (23/5/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (23/5/2020):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (23/5/2020), ημέρες σημαντικών επαφών συζητήσεων και συνεργασιών οι επόμενες. Τώρα θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να αναγνωριστεί η αξία σας και να προωθήσετε θέματα σημαντικών στόχων και φιλοδοξιών σας. Άνθρωποι θα σταθούν πρόθυμοι στο πλευρό σας για να σας βοηθήσουν ή να κάνουν τις παρεμβάσεις τους, όπου και όταν χρειαστεί. Κάντε πειθαρχημένο πρόγραμμα και στοχευμένο.

Ταύρος

Εάν περιμένατε κάποια χρήματα που σας οφείλουν, είτε από την εργασία σας, είτε από εκμετάλλευση κάποιων ακινήτων ή άλλων πόρων εσόδων, τότε σύντομα θα τα λάβετε. Ίσως μάλιστα εάν έχετε δανείσει κάποια χρήματα, θα σας δοθούν χωρίς να τα ζητήσετε. Αυτό θα σας ανακουφίσει και θα καλύψετε με μεγαλύτερη ευκολία υποχρεώσεις οι λογαριασμούς που τρέχουν.

Δίδυμοι

Εάν για να ανέλθετε επαγγελματικά, χρειάζονται σεμινάρια ή η απόκτηση μιας πιστοποίησης, προσπαθήστε να την εξασφαλίσετε ή να αφιερώσετε χρόνο να παρακολουθήσετε και να πάρετε μία τέτοια γνώση. Σίγουρα θα σας ενισχύσει τα προσόντα σας και θα σας εξαργυρώσει το χρόνο ή το χρήμα που απαιτείται να επενδύσετε. Ευνοούνται επαφές με ανθρώπους κυρίως από το εξωτερικό.

Καρκίνος

Ο δυναμισμός του χαρακτήρα σας και η αποφασιστικότητά σας προσελκύει άτομα να συνεργαστούν μαζί σας, να σας δείξουν έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους και να προωθήσουν τους στόχους και τις φιλοδοξίες που έχετε. Προσέξτε μόνο μήπως πίσω από αυτό, κρύβεται στις προθέσεις τους και ένα πιο ερωτικό υπόβαθρο, που μπορεί σύντομα να σας φέρει σε αμηχανία…

Λέων

Εξαιρετικά επικοινωνιακή η ημέρα αυτή. Ίσως μάλιστα να σκεφτείτε να προγραμματίσετε μια έξοδο με συναδέλφους ή φίλους που έχετε να βρεθείτε λόγω καραντίνας καιρό. Από την άλλη μεριά, μην αφήνετε πολλά περιθώρια σε ένα ανταγωνιστικό παρασκήνιο που δημιουργείται για λόγους ανταγωνισμών, κυρίως στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Εσείς να είστε πάντα τυπικοί.

Παρθένος

Θετικά σχόλια και η καλή έξωθεν μαρτυρία σας ακολουθεί, στους χώρους που έχετε επιδείξει συνέπεια, με αποτέλεσμα σε κάποιες των περιπτώσεων, να θεωρηθείτε και αναντικατάστατοι. Εκμεταλλευτείτε τη φήμη σας και σκεφτείτε να την προωθήσετε κάνοντας τις κατάλληλες επαφές με τα άτομα εκείνα που μπορούν να σας ανοίξουν πόρτες που μέχρι σήμερα δεν είχατε πρόσβαση.

Ζυγός

Κανονίστε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, να αλλάξετε περιβάλλον, να πάτε έναν ανανεωτικό περίπατο, μία εκδρομή ή έστω μια μικρή απόδραση. Χρειάζεστε συναισθηματικές ανάσες και λίγο αέρα να καθαρίσει το μυαλό σας από όλα όσα σας απασχολούν. Προσέξτε παράλληλα τη φυσική σας κατάσταση και για μικρά θεματάκια υγείας καλό είναι, να πάρετε τη γνώμη ενός ειδικοί γιατρού.

Σκορπιός

Ένα θέμα που σας απασχολούσε από την καθημερινότητά σας, επιλύεται και κάπου το άγχος σας αρχίζει να μετριάζεται. Ίσως τώρα να ξανά σκεφτείτε κάποιους ανθρώπους που σας είχαν προτείνει μία συνεργασία ή μία πρόταση στο παρελθόν που δεν είχε ευδοκιμήσει και να επιχειρήσετε να την διερευνήσετε εκ νέου. Μπορείτε να προγραμματίσετε επίσης και κάποιες συναντήσεις σήμερα.

Τοξότης

Τα έξοδα και οι υποχρεώσεις τρέχουν κι εσείς θα μπείτε στη διαδικασία, να ανακαλύψετε ποιες δυνατότητες σας δίνονται για να τα καλύψετε. Εάν λοιπόν υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που σας χρωστάνε χρήματα, ή ακόμα και από την εργασία σας εάν οι αποδοχές σας είναι μισές από αυτές που έχετε συμφωνήσει, σήμερα και αύριο, είναι δύο καλές ημέρες στο να ζητήσετε την κάλυψη τους.

Αιγόκερως

Περιορίστε όσο μπορείτε τον εσωτερικό εκνευρισμό που αισθάνεστε. Με αμφίθυμη διάθεση, δεν μπορείτε να διακρίνετε, ότι κάτι γύρω σας αλλάζει και αλλάζει προς το καλύτερο. Ένα κομμάτι του αφορά και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Συνεργάτες ή φίλοι, θέλουν να σταθούν κοντά σας και να σας κατανοήσουν, όμως εσείς έχετε μια στάση απωθητική απέναντί τους κι αυτό είναι άδικο.

Υδροχόος

Η εξωστρέφεια λειτουργεί πολύ θετικά στην ψυχολογία σας, ενώ το κλείσιμο στο σπίτι και στον εαυτό σας, να ξέρετε ότι θα σας ρίχνει ψυχολογικά. Βγείτε έξω λοιπόν με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και αν σας παίρνει, κανονίστε μία εκδρομή ή μια μικρή απόδραση. Χαμογελάστε. Μέσα από τα απλά καθημερινά, όμορφα πράγματα υπάρχει η αξία της ζωής. Ανακαλύψτε τα εκ νέου τώρα.

Ιχθείς

Τακτοποιείστε κάποια πράγματα που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια, που χρειάζονται ανανέωση και που θα κάνει καλό αν επιτευχθούν, τόσο σε εσάς όσο και στους ανθρώπους που ζείτε μαζί τους. Αλλάξτε λίγο την καθημερινότητά σας ως προς το πρόγραμμά της τουλάχιστον, ιδίως όταν από αυτό, επιβαρύνονται οι ζωές των όσων συμβιώνουν μαζί σας. Μην το αφήσετε το κομμάτι αυτό στην τύχη του.

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Μάιο του 2020

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv