Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (22/8/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (22/8/2020):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (22/8/2020), πολλά είναι εκείνα που θέλετε να κάνετε, ή να αλλάξετε γιατί η πορεία που έχει πάρει η καθημερινότητά σας, δείχνει δυσλειτουργική, αλλά οι συνθήκες οι άνθρωποι και οι καταστάσεις, φαίνεται ότι δε σας το επιτρέπουν τη δεδομένη στιγμή. Δεν είναι όμως καιρός να κάνετε την επανάστασή σας, αντίθετα χρειάζεται σε πολλές των περιπτώσεων, να δείξετε συγκατάβαση και συμμόρφωση σε εκείνα που σας ζητάνε. Να θυμάστε ότι εάν δεν ελέγξετε την παρορμητική σας έκφρασε και τον τρόπο που μιλάτε στους άλλους καθώς απευθύνετε τα αιτήματά σας, μάλλον θα φέρετε αρνητικά αποτελέσματα.

Ταύρος

Πριν ξεκινήσετε να δρομολογείτε τα επόμενα σχέδιά σας, καλό θα ήταν να δείτε σε ποιους ανθρώπους μπορείτε να στηρίζεστε. Να κάνετε δηλαδή τις κατάλληλες επαφές με τα κατάλληλα πρόσωπα, που θεωρείτε φυσικούς σας συμμάχους. Παρ ότι είστε από τα άτομα που δε θα δεχτείτε ιδιαίτερες πιέσεις καθημερινότητας το διάστημα αυτό, χρειάζεται να έχετε στόχους ξεκάθαρους για το πως θα πορευθείτε από εδώ και στο εξής. Παράλληλα, μην αφήνετε το χρόνο να πάει χαμένος τώρα που ακόμα οι ρυθμοί της καθημερινότητας είναι πιο χαλαροί. Προγραμματίστε τα επόμενα βήματά σας.

Δίδυμοι

Μία ευχάριστη είδηση οικονομικής φύσεως παίρνετε σήμερα. Πιθανόν να σχετίζεται, με ένα έκτακτο εισόδημα, κάποιο μπόνους που σας οφείλουν από τη δουλειά σας, κάποια χρήματα που μπορεί να σας τα δώσει για ενίσχυση ως δώρο κάποιος γονέας σας, ή εάν είχατε δανείσει κάποτε κάποιον άνθρωπο σας τα επιστρέφει την κατάλληλα στιγμή. Καλό θα ήταν να τα χρησιμοποιήσετε για να καλύψετε ορισμένες οικονομικές εκκρεμότητες που τρέχουν και σας αγχώνουν, αντί να τα σκορπίσετε σε αγορές που δεν είναι για να σας καλύψουν βασικές σας ανάγκες, αλλά είναι καταναλωτικές.

Καρκίνος

Μια καινούργια φιλία γεννιέται τις ημέρες αυτές, που μπορεί να δημιουργηθεί μέσα από ένα επαγγελματικό περιβάλλον. Ένας άνθρωπος που θα κερδίσετε εξαρχής τις καλύτερες εντυπώσεις και θα προθυμοποιηθεί να ενισχύσει τις προσπάθειες που κάνετε για να κατακτήσετε ένα καινούργιο επαγγελματικό στόχο. Το παν είναι να καλλιεργήσετε την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό σας, δείχνοντας συνέπεια σε ότι χρειαστεί, ή απαιτήσει αρχικά από τη συνεργασία σας. Δρόμοι σας ανοίγονται με προοπτικές ανάπτυξης. Θα έχουν κόπο κούραση και σπατάλη φαιάς ουσίας, αλλά αξίζουν.

Λέων

Ένας άνθρωπος θα σας υποστηρίξει τις ημέρες αυτές και θα προθυμοποιηθεί να προωθήσει τους στόχους σας, φέρνοντάς σας σε επαφή με τα κατάλληλα πρόσωπα στις κατάλληλες θέσεις. Επειδή το διάστημα αυτό, κυρίως στους χώρους που δραστηριοποιείστε ή εργάζεστε, υπάρχουν πολλά άτομα που σας αντιμετωπίζουν ανταγωνιστικά, καλό θα ήταν να μη μιλήσετε για τον άνθρωπο που σας βοηθά. Ίσως να προΐσταται στους χώρους αυτούς και η θέση του να είναι λεπτή. Άλλωστε την εποχή αυτή, χρειάζεται να κάνετε νέες συμμαχίες με άτομα ισχυρά και να τις κρατήσετε κρυφές. Δείτε το.

Παρθένος

Ευχάριστα νέα θα έχετε τις ημέρες αυτές, σχετικά με μια εξέλιξη που σχίζεται με την πορεία της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας, αφού δεν αποκλείεται, να αναλάβετε μεν μία καινούργια ευθύνη, ίσως και εργασιακό πόστο αλλά οι αποδοχές σας και η βελτίωση της θέσης σας θα είναι δεδομένη. Για το λόγο αυτό, πιθανόν να χρειαστεί να αναζητήσετε νέους συνεργάτες, ή ανθρώπους που βασίζεστε στη δουλειά τους και το λόγο τους. Με περισσότερη δημιουργικότητα φρέσκο πνεύμα και όρεξη, τώρα ξεκινά κάτι καινούργιο, για αυτό και πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας για να το κατακτήσετε.

Ζυγός

Μπορεί να έρχεται η άλλη βδομάδα φορτωμένη με ένα σωρό έννοιες, καθήκοντα και διεκπεραιώσεις που θέλετε να κάνετε, όμως σήμερα, κλείστε το διακόπτη της καθημερινής σας ρουτίνας και περάστε όσο πιο όμορφα μπορείτε, με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Φαίνεται πως μέσα από μια γνωριμία, θα πάρετε ιδέες για το πως μπορείτε να ασχοληθείτε με κάτι διαφορετικό επαγγελματικά, που πιθανόν να βασίζεται σε ένα ταλέντο ή μία δεξιότητά σας και που μέχρι σήμερα δεν το είχατε βάλει σε εφαρμογή. Οι καλύτερες και πιο δημιουργικές σκέψεις, γίνονται κοιτώντας τη θάλασσα, ή μιλώντας με ανθρώπους ξεχωριστούς.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (22/8/2020), το σπίτι και ο χώρος που ζείτε με την οικογένειά σας, θα σας απασχολήσει τις ημέρες αυτές. Πιθανόν να χρειάζεται να κάνετε ορισμένες παρεμβάσεις ή διορθώσεις αποκατάστασης κάποιων ζημιών, όπως για παράδειγμα στον οικιακό εξοπλισμό, ή να φτιάξετε κάτι που δυσλειτουργεί κάνοντας δύσκολη την καθημερινή συμβίωση εκεί. Από σήμερα και μέχρι το τέλος του μήνα, θα σας δοθούν οι δυνατότητες να παρέμβετε όπου χρειάζεται και να επιμεληθείτε ότι πρέπει να φτιαχτεί. Ο προσωπικός σας χώρος επίσης, πρέπει να γίνει τέτοιος που πραγματικά να σας χαλαρώνει.

Τοξότης

Σε μια πιο χαλαρή ημέρα, θα χρειαστεί να σκεφτείτε και να πάρετε αποφάσεις, σχετικά με το πως θα διαχειριστείτε τις εξελίξεις, που αφορούν, τόσο το σπίτι και τα άτομα της οικογενείας σας, όσο και το πως θα πορευθείτε επαγγελματικά, από δω και στο εξής. Ο Σεπτέμβριος βρίσκεται σχεδόν προ των πυλών και είναι μια εποχή όπου θα δρομολογήσετε στόχους σχέδια και φιλοδοξίες, που αφορούν το μέλλον σας. Γράψτε σε ένα χαρτί τις σκέψεις σας, βάλτε στον εαυτό σας χρονοδιαγράμματα, προγραμματίστε τις επόμενες κινήσεις σας και κάνετε τις κατάλληλες επαφές. Οι κινήσεις σας να είναι πειθαρχημένες.

Αιγόκερως

Ανεξάρτητα με το αντικείμενο που ασχολείστε τώρα και δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας, τις ημέρες αυτές, θα σας γίνει μία άκρως δελεαστική πρόταση, πιθανόν και επαγγελματικής φύσεως, που δεν πρέπει να σας αφήσει αδιάφορους. Ίσως μάλιστα η τύχη να απαιτήσει από εσάς να ρισκάρετε μια σταθερότητα που ίσως να έχετε εξασφαλίσει μέχρι στιγμής, για να κάνετε κάτι πιο φιλόδοξο, με σαφώς καλύτερες προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης και μάλιστα, στον τομέα που βρίσκονται τα ταλέντα και οι δεξιότητές σας. Αφουγκραστείτε τους καιρούς, γιατί κρύβουν για εσάς, μοναδικές ευκαιρίες.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (22/8/2020), μεριμνήστε για την καλύτερη φυσική σας κατάσταση, την υγεία και την εξωτερική σας εμφάνιση, γιατί έχετε απορροφηθεί για αρκετά μεγάλο διάστημα με τα καθήκοντα της καθημερινότητας και της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας, που κάπου έχετε αφήσει, τον εαυτό σας να πάει πίσω. Δώστε σημασία σε μικρές ενοχλήσεις στην υγεία σας, γιατί είναι κρίμα, ένα μικρό θεματάκι αν το παραμελήσετε, να σας χαλάσει τη διάθεση. Άνθρωποι βρίσκονται στο πλευρό σας και σας συμπαραστέκονται βοηθώντας σας, όπου και όταν του χρειαστείτε, ενώ φαίνεται πως θα κάνετε μία νέα συμμαχία.

Ιχθύς

Η επαγγελματική σας πορεία και η φάση που βρίσκεται η εξέλιξη της εργασιακής σας ζωής, θα επανεξεταστεί τις ημέρες αυτές, όχι μονάχα από εσάς αλλά και από τους ανθρώπους που συνεργάζεστε. Για το λόγο αυτό, καλό θα ήταν να είστε πολύ τυπικοί στις υποχρεώσεις σας, να μη δίνετε δικαιώματα για αρνητικά σχόλια και να είστε συγκαταβατικοί, ακόμα κι αν έχετε αντίθετη άποψη στους χώρους αυτούς. Ένα ευχάριστο νέο από το σπίτι και την οικογένεια, μία εξέλιξη που περιμένατε ευδοκιμεί και αυτό σας φτιάχνει τη διάθεση. Κάνετε νέα σχέδια και ίσως επιμεληθείτε το χώρο που ζείτε.

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Αύγουστο του 2020;

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv
Photo: Freepik