Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (22/5/2020)

LIKE US ON FACEBOOK

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (22/5/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (22/5/2020):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (22/5/2020), η αποφασιστικότητα αλλά και η γενναιότητα που από φύση σας χαρακτηρίζει, ίσως να γίνει τις ημέρες αυτές η αιτία, που θα σας αναθέσουν ένα νέο ηγετικό ρόλο, είτε στο εργασιακό σας περιβάλλον, είτε σε κάποιο χώρο που δραστηριοποιείστε. Παίξτε το ρόλο σας και κερδίστε τη θέση που πραγματικά σας αξίζει, με όσες δυσκολίες κι αν εμπεριέχει η ανάθεση νέου έργου προς εσάς.

Ταύρος

Από σήμερα και μέχρι το Σάββατο θα είστε πολύ τυχεροί στα οικονομικά, αφού θα προκύψουν έσοδα από το πουθενά κι από κει που δεν το περιμένατε. Ίσως μάλιστα και υπό μορφήν λαχείου. Όμως δεν αποκλείεται να κλείσετε και μία έκτακτη συνεργασία, μικρής διάρκειας, καλής απόδοσης, όπου θα βγάλετε από κει κάποια έσοδα που δεν τα περιμένατε. Δοκιμάστε την τύχη σας.

Δίδυμοι

Εάν σκέφτεστε να διευρύνετε το γνωστικό σας πεδίο, ή να ασχοληθείτε με μία ιδέα ή πρόταση που θα έχει οικονομικά οφέλη, καλύτερα να πάρετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε να ενημερωθείτε για το ποιες άλλες δυνατότητες σας ανοίγονται και να προχωρήσετε σ αυτό, από την επόμενη εβδομάδα που ξεκινάει για εσάς μια πιο βοηθητική περίοδο ως προς τους στόχους και φιλοδοξίες σας.

Καρκίνος

Παιχνίδια θα παίζει η καθημερινότητα που θα δοκιμάσουν τις συναισθηματικές σας ευελιξίες. Έτσι λοιπόν παίζει δυνατά το σενάριο, να ξεκινήσετε μία μη κοινοποιήσιμη συζήτηση που θα αφορά το επαγγελματικό σας πεδίο και εξέλιξη και να καταλήξει σε κάτι πιο ερωτικό, ανεξάρτητα από τον αν το θέλετε, ή είστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση. Οι ισορροπίες κάπου εδώ θα χρειαστούν διαχείριση.

Λέων

Μία νέα γνωριμία, ή μια συνεργασία θα σας ανοίξει δρόμους αγαπητοί φίλοι. Θα σας φέρει σε επαφή με άτομα που έχουν τον τρόπο και τη δύναμη να προωθήσουν κάποιους στόχους ή φιλοδοξίες σας. Δεν αποκλείεται τώρα, να ξεκινήσετε μία νέα δραστηριότητα, τόσο για λόγους επαγγελματικούς αλλά και για ψυχαγωγικούς και να σας βγει μια πρόταση αρκετά καλή οικονομικά.

Παρθένος

Κινητοποιηθείτε, στείλτε βιογραφικά και αναζητήστε ένα νέο εργασιακό περιβάλλον, εάν την εποχή αυτή, ψάχνετε για δουλειά. Οι προϋποθέσεις να βρείτε κάτι ανάλογο με εκείνο που θα σας ικανοποιούσε είναι εξαιρετικές. Μη μένετε με σταυρωμένα τα χέρια στην περίπτωση που βασίζεστε στις προσπάθειες ή τις υποσχέσεις που σας δίνουν οι άλλοι μόνο. Τώρα θα σας δοθούν οι ευκαιρίες.

Ζυγός

Ότι και αν είναι αυτό που σας πιέζει ή που σας καταπιέζει τον καιρό αυτό, να ξέρετε ότι με τη σιωπή σας και μακριά από το διάλογο, λύσεις δε θα μπορέσετε να βρείτε. Μπορεί να αποφεύγετε να μιλάτε για δύσκολα θέματα προκειμένου να μη δημιουργούνται εντάσεις στο περιβάλλον, τώρα όμως κάποια πράγματα χρειάζεται να τα βάλετε στη θέση τους, όσο δύσκολο και αν σας φαίνεται.

Σκορπιός

Μπορεί να πάσχετε από συναισθηματικές υπερχειλίσεις αλλά να ξέρετε ότι για όσα θέματα αφήσετε στη μέση θα καταφέρετε να τα διεκπεραιώσετε την επόμενη εβδομάδα, που η σκέψη σας θα είναι λιγότερο φορτισμένη συναισθηματικά. Είναι ένα στάδιο ωριμότητας που πρέπει να το περάσετε για να το ξεπεράσετε. Δώστε το χρόνο στον εαυτό σας που χρειάζεται για να ισορροπήσει.

Τοξότης

Τις ημέρες αυτές, θα έχετε την ευκαιρία, να κάνετε μία πολύ σημαντική συμφωνία που θα σας αποφέρει σημαντική οικονομική ή επαγγελματική άνοδο. Το σημαντικότερο είναι, ότι εάν ψάχνετε για μια νέα δουλειά, τώρα θα μπορέσετε να βρείτε κάτι βασισμένο στα ταλέντα και στις δεξιότητές σας. Γίνεστε πιο δημιουργικοί και ξεπερνάτε τα κολλήματα του προηγούμενου διαστήματος πλέον.

Αιγόκερως

Επιστροφές ανθρώπων από το μακρινό παρελθόν, θα έχετε τις ημέρες αυτές. Φίλοι συμμαθητές παλιοί συνάδελφοι όλα παίζουν. Το εντυπωσιακό είναι ότι κάποιοι άνθρωποι στη ζωή σας έρχονται για να παραμείνουν. Το παλιό γίνεται νέο. Σχέσεις από φιλικές μπορεί να μεταμορφωθούν σε νέες συνεργασίες, και γιατί όχι, σε μεγάλους και συναρπαστικούς έρωτες. Είστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο;

Υδροχόος

Από σήμερα και μέχρι το τέλος της εβδομάδας αυτής, θα σας συμβούν εξαιρετικές εξελίξεις, στον τομέα της οικογένειας, όπου κάποια πράγματα που εκκρεμούσαν καλύπτονται. Εάν είστε γονείς ένα ζήτημα του παιδιού σας επιλύεται και σας απελευθερώνει από το άγχος που αισθανόσασταν, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε μία σπουδαία γνωριμία, που η επαφή σας με αυτή να σας επιφέρει οφέλη.

Ιχθείς

Επαφές συζητήσεις μηνύματα και τηλεφωνήματα, επισκέψεις, όλα τα έχει η σημερινή ημέρα για σας κι αυτό ίσως κάπου να σας κουράσει και να αισθανθείτε την ενεργητικότητά σας να σας εγκαταλείπει. Κάποιες όμως επαφές έστω και κοινωνικές, μπορεί να αποδειχτούν πολύ ωφέλιμες στο μέλλον ιδίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Προσπαθήστε λοιπόν να μην τις αποφύγετε σήμερα.

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Μάιο του 2020

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved