Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (22/5/2019)

LIKE US ON FACEBOOK

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Κριός

Με τη δημόσια εικόνα σας , λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Κριοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βάλει στην διαδικασία  να αλλάξετε τον τρόπο που συμπεριφέρεστε και να γίνετε λιγάκι πιο σοβαροί. Θετική νότα της ημέρας είναι για εσάς, η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου,  θα σας βοηθήσει να βρείτε μια απρόσμενη και υψηλού ρίσκου λύση γύρω από μια οικονομική υπόθεση που απασχολεί πολύ έντονα την οικογένεια σας. Η θετική της εξέλιξη θα σας γεμίσει χαρά.

Ταύρος

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Ταύρους. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κλείσετε οριστικά μια υπόθεση Νομικής ή γραφειοκρατικής φύσης. Ενώ από την άλλη πλευρά,  η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο  Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον μόνιμο πλέον κάτοικο του ζωδίου σας τον  Ουρανό, θα σας ωθήσει να αλλάξετε τον τρόπο που επικοινωνείτε τις σκέψεις σας και προωθείτε τον εαυτό σας, με αποτέλεσμα να γίνετε πιο ευέλικτοι και παράτολμοι.

Δίδυμοι

Έτοιμοι να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει απέναντι στους φόβους και στις ανασφάλειες σας. Ενώ, η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο  Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον  Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα ενισχύσει τα αντανακλαστικά σας και θα σας δώσει πρωτότυπες ιδέες με τις οποίες θα αιφνιδιάσετε τους συνομιλητές σας. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό αρκετοί από εσάς να πάρετε την απόφαση και να σπάσετε τους δεσμούς με ανθρώπους και καταστάσεις που σας καταπιέζουν.

Καρκίνος

Με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα  εσείς οι Καρκίνοι.  Η παρουσία της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας κάνει ιδιαίτερα αυστηρούς με τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Επίσης, η  όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο  Άρης από το ζώδιο σας με τον  Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να πάρετε την απόφαση και να προχωρήσετε σε μια νέα συνεργασία με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον, έστω και αν όλοι γύρω σας έχουν αντίθετη από εσάς γνώμη. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό εντελώς ξαφνικά να προκύψει μια ερωτική σχέση με ένα άτομο που μέχρι τώρα θεωρούσατε απλά φίλο σας.

Λέων

Σε σωστή σειρά, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα προσπαθήσετε να βάλετε τις υποχρεώσεις σας εσείς οι Λέοντες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας σας και να γίνετε αποτελεσματικοί. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον  Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να πάρετε την απόφαση να κάνετε ριζικές αλλαγές στην καριέρα σας που μέχρι τώρα διστάζατε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η απόφαση σας θα τους αιφνιδιάσει όλους.

Παρθένος

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Παρθένους . Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή ένα μελλοντικό σας σχέδιο, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να αρχίσετε να βλέπετε με άλλα μάτια μια ερωτική περιπέτεια. Πολύ σημαντική όμως είναι για εσάς και η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει  στην δημιουργία ετερόκλητων σχέσεων και συνεργασιών οι οποίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο μελλοντικά στη ζωή σας.

Ζυγός

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα  εσείς οι Ζυγοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 4ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση σε μια υπόθεση που απασχολεί ένα μέλος της οικογένειας σας, παράλληλα όμως, θα σας κάνει και αρκετά αυστηρούς. Επίσης σήμερα, η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο  Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον  Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια ανέλπιστη επαγγελματική συμφωνία η οποία θα είναι πολύ σημαντική,  όχι μόνο για το πορτοφόλι σας,  αλλά, και για την αυτοπεποίθηση σας.

Σκορπιός

Σοβαρές συζητήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα  εσείς οι Σκορπιοί . Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 3ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας κάνει ιδιαίτερα αυστηρούς απέναντι στους φίλους και τους συνεργάτες σας οι οποίοι δεν αντιμετωπίζουν τις καταστάσεις με υπευθυνότητα. Από την άλλη πλευρά, η όψη εξαγώνου  που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου  με τον  Ουρανό που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει απρόσμενες ανατροπές σε μια προσωπική σχέση ή μια συνεργασία με το εξωτερικό. Το μόνο σίγουρο είναι,  πως έγινε για καλό σας.

Τοξότης

Αρκετά κτητικοί, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Τοξότες.
Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 2ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας κάνει αρκετά προστατευτικούς έως πιεστικούς με τους αγαπημένους σας, ενώ είναι πιθανό να προχωρήσετε και σε αγορές με σκοπό να τραβήξετε την προσοχή τους. Επίσης, η  όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο  Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον  Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα φέρει απρόσμενες ανατροπές στα δεδομένα της καθημερινότητας, αυτό μπορεί να έχει άμεση σχέση είτε με τις νέες ευθύνες που θα αναλάβετε στο χώρο της εργασίας σας, είτε με τις αλλαγές που θα κάνετε στην εμφάνιση σας οι οποίες θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση σας.

Αιγόκερως

Ημέρα έντονης δράσης, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είναι η σημερινή για εσάς τους  Αιγόκερους. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας, θα ενισχύσει την ανάγκη σας για δράση με αποτέλεσμα να σας κάνει αρκετά βιαστικούς και ανυπόμονους. Επικουρικό ρόλο σε αυτή σας την διάθεση θα παίξει και η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο  Άρης που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Καρκίνου με τον  Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή ένα σχέδιο υψηλού ρίσκου, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, μια ερωτική σχέση θα  πάρει μια απρόσμενη τροπή.

Υδροχόος

Αρκετά κουρασμένοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι νιώθετε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που απαιτούν χαμηλά επίπεδα ενέργειας .  Επίσης, η  όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον  Ουρανό ο οποίος για τα επόμενα 7 χρόνια θα σας πιέζει από το ζώδιο του Ταύρου,  θα σας βοηθήσει να αλλάξετε αρκετά πράγματα και να τρέξετε πιο γρήγορα τα ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα τόσο την δική σας όσο και της οικογένειας σας.

Ιχθείς

Χαρούμενοι και εξωστρεφείς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα δώσει νέα πνοή στην κοινωνική σας ζωή, γι’ αυτό εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποδεχθείτε την πρόσκληση ενός φιλικού σας προσώπου για μια κοινωνική εκδήλωση. Ιδιαίτερα σημαντική όμως, είναι για εσάς και η  όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να βρείτε πρωτότυπους τρόπους για να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια, να ρισκάρετε στον έρωτα, ενώ αρκετοί από εσάς θα αναζητήσουν την έκρηξη της αδρεναλίνης σε ριψοκίνδυνα σπορ.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved