Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (22/4/2019)

LIKE US ON FACEBOOK

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Κριός

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Κριοί. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα επόμενα επαγγελματικά σας σχέδια. Επίσης σήμερα, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος με Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο,  σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τα οικονομικά σας. Αυτό σημαίνει ότι επαγγελματικές συνεργασίες που μέχρι τώρα θεωρούσατε δεδομένες μπορεί να αλλάξουν, ενώ από την άλλη πλευρά, μπορεί να  γίνουν πραγματικότητα άλλες που μέχρι τώρα πιστεύατε ότι ήταν ένα άπιαστο όνειρο.

Ταύρος

Το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας λέει, ότι η περίοδος των ουσιαστικών αλλαγών στη ζωή σας ξεκινά με πολύ εντυπωσιακό τρόπο. Αρχικά η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους για να τακτοποιήσετε τις οικονομικές εκκρεμότητες. Το πιο σημαντικό όμως για εσάς είναι, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος με τον  Ουρανό στο ζώδιο σας, η οποία εγκαινιάζει μια περίοδο αλλαγών που θα σας βγάλουν από την πεπατημένη σας και θα σας ωθήσουν να αλλάξετε την ριζικά την οπτική σας σε όλους τους τομείς. Φυσικά ως εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού η λέξη αλλαγή σας τρομάζει, θα πρέπει όμως σιγά –σιγά να αρχίσετε να την συνηθίζετε.

Δίδυμοι

Αντιφατική, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Διδύμους. Η παρουσία της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Τοξότη στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή, θα σας βοηθήσουν να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας, με άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον με τα οποία είχατε απομακρυνθεί. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αλλάξετε μέσα σας αρκετές από τις πεποιθήσεις σας, μια διαδικασία που απαιτεί αρκετή εσωτερική δουλειά. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να αναζητήσετε νέους επαγγελματικούς δρόμους.

Καρκίνος

Η λέξη οργάνωση, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ηχήσει σήμερα πολύ έντονα σας αυτιά των περισσότερων Καρκίνων. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τις υποχρεώσεις σας στο χώρο της εργασίας και ταυτόχρονα να διαφημίσετε τα αποτελέσματα της δουλειάς σας. Ενώ, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος με τον  Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, υπόσχεται ότι θα σας φέρει απρόσμενες αλλαγές στην κοινωνική σας ζωή. Νέα πρόσωπα θα κάνουν ξαφνικά την είσοδο τους στη ζωή σας μέσα από τα οποία θα ανακαλύψετε νέα ενδιαφέροντα, ενώ άλλα πρόσωπα που μέχρι τώρα θεωρούσατε δεδομένα θα φύγουν καθώς θα διαπιστώσετε ότι πλέον δεν έχετε τους ίδιους κώδικες επικοινωνίας.

Λέων

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Λέοντες. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς  ζώδιο του Τοξότη στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού, θα σας ωθήσει να περάσετε όμορφες στιγμές και να διασκεδάσετε μαζί με τους φίλους σας. Ενώ από την άλλη πλευρά, όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας  Ήλιος με τον Ουρανόστο ζώδιο του Ταύρου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, υπόσχεται να φέρει ριζικές αλλαγές τόσο στα επαγγελματικά σας όσο και στην δημόσια εικόνα σας. Αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να κάνετε στροφή στην καριέρα σας, ενώ όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση εργασίας είναι πιθανό να βρείτε τη στιγμή που δεν το περιμένατε. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να αφήσετε το αυστηρό σας στυλ και να γίνετε πιο χαλαροί.

Παρθένος

Γεμάτη ενδιαφέρουσες στιγμές, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Παρθένους. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή, θα σας βοηθήσει να ασχοληθείτε με τις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας . Από την άλλη πλευρά, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος με τον  Ουρανό στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας δώσει πρωτότυπες ιδέες, ενώ για αρκετούς από εσάς φαίνεται ότι εντελώς ξαφνικά θα ανοίξει ο δρόμος για το εξωτερικό. Επίσης αρκετοί από εσάς, είναι πιθανό να κάνετε ένα ταξίδι.

Ζυγός

Σε έντονους ρυθμούς , λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα κινηθείτε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις σκέψεις σας στους φίλους και στους συνεργάτες σας. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος με τον  Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε μια πρωτότυπη και πιθανό λιγάκι ανορθόδοξη λύση σε μια οικονομική σας υπόθεση. Επίσης, η πρόταση για μια νέα οικονομική συνεργασία θα σας εκπλήξει ευχάριστα και τονίσει την αυτοπεποίθηση σας.

Σκορπιός

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή, θα ανοίξει το δρόμο για μια νέα οικονομική συνεργασία. Ενώ, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον  Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα προκαλέσει ανατροπές στις μέχρι τώρα προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Έτσι αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να εκδηλώσουν έντονες τάσεις ανεξαρτησίας, ενώ άλλοι, είναι πιθανό να προχωρήσουν στην δημιουργία μιας αντισυμβατικής σχέσης.

Τοξότης

Ημέρα έντονης δράσης, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή για εσάς τους Τοξότες. Η παρουσία της Σελήνης σας, και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή, θα σας ωθήσει να επικοινωνήσετε τα νέα δημιουργικά σας σχέδια, ενώ παράλληλα θα σας κάνει την ψυχή της παρέας. Από την άλλη πλευρά, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος με τον  Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει ξαφνικές αλλαγές στην καθημερινότητα σας. Για αρκετούς από εσάς είναι πιθανό να υπάρξουν αλλαγές στο χώρο της εργασίας τους, ενώ άλλοι, μπορεί να πάρουν την απόφαση να αλλάξουν ουσιαστικά τον τρόπο ζωής τους, υιοθετώντας ένα εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής και διατροφής.

Αιγόκερως

Ο χαρακτηρισμός που ταιριάζει στην σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είναι ιδιαίτερη. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή, θα σας ωθήσει να μοιραστείτε τις βαθύτερες σκέψεις και προβληματισμούς σας με την οικογένεια σας. Από την άλλη πλευρά, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον  Ουρανό στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, υπόσχεται ότι θα ενισχύσει την δημιουργικότητα σας με πρωτότυπες έως και προκλητικές ιδέες, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να φέρει ένα ξαφνικό έρωτα ο οποίος θα ταράξει τα λιμνάζοντα νερά.

Υδροχόος

Στο επίκεντρο της προσοχής σας, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα βρεθεί η κοινωνική σας ζωή. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή, ευνοούν τις ευχάριστες συζητήσεις με φίλους καθώς και με άτομα που μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Από την άλλη πλευρά, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος με τον  Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει απρόσμενες ανατροπές στην οικογένεια σας. Αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να δείτε τα νεότερα μέλη της οικογένειας σας να κάνουν την επανάσταση τους, ενώ άλλοι, είναι πιθανό να εκδηλώσουν τάσεις ανεξαρτησίας, οι οποίες θα έχουν ως αποτέλεσμα την δημιουργία εντάσεων και ρήξεων. Προσοχή!!!

Ιχθείς

Με την εξέλιξη της καριέρας σας, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε εσείς οι Ιχθύες . Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή, ευνοεί τις συζητήσεις που αφορούν τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ είναι ιδανική για να στείλετε το βιογραφικό σας όσοι από εσάς ψάχνετε δουλειά. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος με τον  Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει , κατά τη διάρκεια των φιλικών και επαγγελματικών συζητήσεων να εκφράσετε τις πρωτότυπες και εμπνευσμένες σκέψεις σας. Ωστόσο, καλό θα ήτανε να αποφύγετε την διανοητική υπεροψία και την προκλητική συμπεριφορά.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved