Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (22/10/2019)

LIKE US ON FACEBOOK

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (22/10/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (22/10/2019):

Κριός

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Κριούς. Η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας θυμίσει ότι για να μπορείτε να είστε δημιουργικοί, είναι απαραίτητο να δίνετε στον εαυτό σας την δυνατότητα να διασκεδάζει και να περνάει όμορφα. Γι’ αυτό αφήστε στην άκρη τους δισταγμούς και κανονίστε με φίλους μια συγκέντρωση όπου θα περάσετε όμορφα και θα διασκεδάσετε.

Ταύρος

Με το χώρο του σπιτιού σας, λέει το ημερήσιο σας ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με την τακτοποίηση του χώρου του σπιτιού σας και να προχωρήσετε και σε μερικές αλλαγές στην εσωτερική του διακόσμηση. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να κάνετε τον χώρο σας ακόμα πιο όμορφο και ζεστό για εσάς και την οικογένεια σας.

Δίδυμοι

Σε έντονους ρυθμούς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα κινηθείτε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι.  Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται μια ημέρα όπου κατά τη διάρκεια της θα έχετε πολλές συζητήσεις τόσο στο χώρο της εργασίας σας όσο και με φίλους, καθώς και ευχάριστες συναντήσεις. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να χρειαστεί να κάνετε και ένα ταξίδι αυθημερόν για επαγγελματικούς λόγους.

Καρκίνος

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εσάς τους Καρκίνους. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα επαγγελματική συνεργασία η οποία θα ανεβάσει τις μετοχές σας στο χώρο της εργασίας σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να κάνετε μερικά γλυκά έξοδα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Λέων

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι σήμερα στραμμένα επάνω σας. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας, θα σας γεμίσει με ενέργεια και θα ενισχύσει την ανάγκη σας για δράση. Αυτό σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας θα προσπαθήσετε να ολοκληρώσετε όλες τις υποθέσεις σας που είχατε αναβάλει τις προηγούμενες ημέρες, ενώ η επιθυμία σας να γίνουν όλα γρήγορα είναι πιθανό να σας κάνει ιδιαίτερα πιεστικούς.

Παρθένος

Με μειωμένα αποθέματα ενέργειας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσετε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας θυμίσει ότι πρέπει να δώσετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί. Όσοι από εσάς δεν έχετε αυτή την δυνατότητα, προσπαθήστε να αναβάλετε τις απαιτητικές δραστηριότητες και να ασχοληθείτε μόνο με όσες δεν απαιτούν μεγάλα ενεργειακά φορτία.

Ζυγός

Ημέρα έντονης εξωστρέφειας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή για εσάς τους Ζυγούς. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει μια πρόσκληση από ένα φιλικό σας πρόσωπο για μια εκδήλωση, την οποία και δεν πρέπει να αρνηθείτε. Και αυτό γιατί, θα περάσετε όμορφα και θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε και σημαντικά πρόσωπα, τα οποία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας.

Σκορπιός

Με την εξέλιξη της καριέρας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Ενώ, όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να στείλετε το βιογραφικό σας ή να περάσετε από μια συνέντευξη από την οποία πολύ σύντομα θα έχετε θετικές ειδήσεις.

Τοξότης

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να αναπτύξετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια στους φίλους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία σας θα είναι τα δυνατά σας όπλα, τα οποία θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τα εμπόδια που θα βρεθούν στον δρόμο σας.

Αιγόκερως

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τις οικονομικές σας υποθέσεις και να βρείτε λύσεις για να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες που μπορεί να έχετε (π.χ. Δάνεια, Εφορία). Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα καταφέρετε να ανακτήσετε το χαμόγελο και την αυτοπεποίθηση σας.

Υδροχόος

Με τις προσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Λέοντα στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να πείτε στον / στην ερωτικό /ή σας σύντροφο ή στους συνεργάτες σας ποια πράγματα σας ενοχλούν στην συμπεριφορά τους. Αυτό θα σας βοηθήσει να λύσετε τις παρεξηγήσεις που μπορεί να υπάρχουν και να έρθετε και πάλι κοντά.

Ιχθείς

Με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βάλετε σε τάξη την καθημερινότητα σας, οργανώνοντας με προσοχή τις προσωπικές και επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, ώστε να είστε αποτελεσματικοί και να μην σπαταλάτε άσκοπα το χρόνο και την ενέργεια σας. Επίσης, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να περάσετε την πόρτα του γυμναστηρίου.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved