Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (21/9/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (21/9/2020):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (21/9/2020), η εβδομάδα αυτή ξεκινά, με το να ψάχνετε τρόπους να ενισχύσετε τα οικονομικά σας, αφού κάποιες υποχρεώσεις τρέχουν και χρειάζεται να καλυφθούν και ο μήνας για να βγει, έχει αρκετές ημέρες ακόμα. Κατά τα άλλα, η είδηση είναι ότι εάν αποφασίσετε να προβάλλετε τα “θέλω” και τις επιθυμίες σας με πιο διπλωματικό τρόπο, τότε θα κερδίσετε και τις εντυπώσεις και την πρόσβαση από ορισμένους ανθρώπους, σε χώρους που ξέρετε ότι είναι ιδανικοί στο να προβάλλετε τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας.  Μία πρόταση που θα σας γίνει για μερική απασχόληση, ή για μια δουλειά, περιστασιακή, μην την υποτιμήσετε.

Ταύρος

Μία ιδέα, μια συνεργασία ή μια υπόθεση που σας απασχόλησε στις αρχές του καλοκαιριού, επανέρχεται και εξετάζεται εκ νέου, προκειμένου να δείτε ποιες προοπτικές εξέλιξης θα έχει, εάν την υπηρετήσετε. Πιο συνειδητοποιημένοι για το τι ζητάτε, από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, θα κάνετε συγκεκριμένες κινήσεις και επαφές με ανθρώπους, που ξέρετε ότι μπορούν εάν θέλουν, να ενισχύσουν τις προσπάθειές σας. Όπως και να έχει το πράγμα, χρειάζεται να κάνετε καινούργιους σύμμαχους και αυτό για να το επιτύχετε, θα χρειαστεί να είστε ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες και διεύρυνση του κύκλου σας.

Δίδυμοι

Ναι θα γίνουν όπως τα θέλετε τα πράγματα και οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν μπορεί να διέπονται από καθυστερήσεις, δε σημαίνει όμως, ότι θα έχουν αρνητική έκβαση. Προσπαθήστε να ελέγξετε την ανυπομονησία σας, αφού όλα έχουν την ώρα τους για να πραγματοποιηθούν. Αν συνεχίσετε να βάζετε τον εαυτό σας σε μία ατέρμονη αναμονή, ο χρόνος θα σας φανεί ατελείωτος και κάποια όνειρα ή φιλοδοξίες σας ματαιωμένες. Ελέγξτε λοιπόν το υπέρμετρο άγχος σας και να ξέρετε ότι όλα θα πάνε καλύτερα από ότι περιμένατε. Απλά κάντε λιγάκι υπομονή ακόμα. Τέλος, με εκνευρισμό δε θα μπορέσετε να συνεννοηθείτε με κανέναν.

Καρκίνος

Λίγο παραπάνω πιεσμένοι μπορεί να αισθανθείτε τις επόμενες ημέρες, με θέματα που σχετίζονται με τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, με κάποιο κληρονομικό ή περιουσιακό ζήτημα, με την συνεννόηση που πρέπει να κάνετε με ορισμένους συγγενείς σας, ή με μια εκκρεμότητα που αφήσατε πίσω και που τώρα σας αγχώνει μέχρι να καλυφθεί. Στο τέλος βέβαια θα καταφέρετε να ρυθμίσετε όλα τα παραπάνω, αφού πρώτα το άγχος θα σας δημιουργήσει στιγμές ανασφάλειας. Δεν μπορεί λοιπόν όλο αυτό, να μη σας πιέσει, που σημαίνει ότι θα φανεί και στη συμπεριφορά σας, απέναντι σε δικούς σας ανθρώπους.

Λέων

Η εβδομάδα ξεκινά με πολύ τρέξιμο και με απαιτήσεις τέτοιες που δεν χωρούν αναβολές. Στη διάρκειά της, πιθανόν να προβληματιστείτε με τη συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων πιο πάνω από εσάς, είτε αυτοί είναι κάποιοι προϊστάμενοί σας που σα φορτώνουν ένα ήδη επιβαρυμένο χρονικά πρόγραμμα, είτε ένα θέμα ενός γονέα σας, που δεν χωράει ρίσκο και πρέπει να αντιμετωπιστεί. Σε μια άλλη περίπτωση εάν είστε σπουδαστές, ένας δάσκαλος ή καθηγητής σας, έχει περισσότερες απαιτήσεις από εσάς, ή δεν αναγνωρίζει όσο θα έπρεπε τις προσπάθειές σας.

Παρθένος

Με πολλές ενστάσεις, ίσως τελικά να πείτε το ναι σε ένα πρότζεκτ που ξεκινάει τώρα και σας ζητούν να συνεργαστείτε σε αυτό. Με μειωμένο ενθουσιασμό από τον αρχικό, ίσως να περιμένετε την πολυπόθητη απάντηση για μια δουλειά που εδώ και καιρό, επιθυμούσατε να κάνετε. Καθυστερήσεις αναβολές και ματαιώσεις, σας αποθαρρύνουν να ακολουθήσετε κάποιους στόχους σας. Σίγουρα χρειάζεται να εξακολουθήσετε να κυνηγάτε τα όνειρά σας, αφού πρώτα ξανά σκεφτείτε τις στρατηγικές σας. Να ξέρετε πως μπορεί κάποια πράγματα να δείχνουν προς το παρόν στάσιμα, θα εξελιχθούν όμως θετικά για εσάς.

Ζυγός

Στην προσπάθειά σας να οργανώσετε την καθημερινότητα στα πλαίσια που θα γίνει περισσότερο βατή, ίσως να κινηθείτε την εβδομάδα αυτή σε οικονομικούς άξονες. Χρήματα που πιθανόν να σας οφείλουν, ήρθε ο καιρός να τα διεκδικήσετε ή να δώσετε κάποιες προθεσμίες που θα πρέπει να καλυφθούν. Ίσως μάλιστα κάποια άτομα που επιθυμούν να συνεργαστούν μαζί σας, να πρέπει να σας εγγυηθούν εκείνα που σας υπόσχονται για να μπορέσετε στη συνέχεια να αποδεχτείτε μια συνεργασία. Όλο και πιο συχνά, θα χάνετε την εμπιστοσύνη σας σε κάποιους ανθρώπους που πιστεύατε ότι θα σας στηρίξουν. Αποδεχτείτε ότι ανήκει στην ανθρώπινη φύση.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (21/9/2020), σημαντικές σχέσεις για την ζωή σας, επανέρχονται και θα επανεξεταστούν από μέρους σας το διάστημα αυτό. Πριν για παράδειγμα να προχωρήσετε σε μια πρόταση για μια νέα συνεργασία, θα ελέγξετε το κατά πόσο αξιόπιστο είναι το άτομο που θα σας την προτείνει. Σε μια άλλη περίπτωση, μία σκέψη μια ιδέα ή μια πρόταση που είχατε πριν από τις αρχές του καλοκαιριού, ίσως σας δείχνουν ότι υπάρχουν τώρα η προϋποθέσεις να ακολουθήσετε τις προοπτικές τους. Η δυσκολία είναι ότι δεν εμπιστεύεστε εύκολα τους ανθρώπους που χρειάζεται να είναι οι συνεργάτες σας, ή πάντα βρίσκετε κάτι μεμπτό εις βάρος τους.

Τοξότης

Την εβδομάδα αυτή, θα σας απασχολήσουν θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά τα οικονομικά την προσωπική σας υγεία και φυσική σας κατάσταση. Εκείνο που θα πρέπει να προσπαθήσετε να μειώσετε, είναι ο υπερβολικός τρόπος που αντιλαμβάνεστε την σοβαρότητα των θεμάτων που προκύπτουν στην καθημερινότητά σας. Θα έχετε την τάση, κάποια θέματα να τα παίρνετε πολύ στα σοβαρά ενώ κάποια άλλα σοβαρότερα, να τα υποτιμάτε με αποτέλεσμα, να μην τα βάζετε στις προτεραιότητές σας προς επίλυση. Παράλληλα, μην εξιδανικεύετε ανθρώπους που σας αρέσουν τα λόγια που σας λένε.

Αιγόκερως

Με ένα παραπάνω άγχος θα ξεκινήσετε να οργανώνετε το πρόγραμμά σας την εβδομάδα αυτή, αφού χρειάζεται να τακτοποιήσετε υποχρεώσεις που τρέχουν, να δείτε ένα θέμα που σχετίζεται με έναν δικό σας άνθρωπο, να ακολουθήσετε με συνέπεια το επαγγελματικό σας πρόγραμμα και να αναζητήσετε λύσεις που έχουν να κάνουν με τα πρακτικά ζητήματα μιας κατά τα άλλα εξαιρετικής καθημερινότητας. Ίσως σήμερα να σας πιάσει και ένα παράπονο, ότι δικοί σας άνθρωποι, έχουν αφήσει τα πάντα πάνω σας και δε σας βοηθούν να τα διεκπεραιώσετε. Ηρεμήστε καταρχάς, γιατί τα αντιλαμβάνεστε όλα με υπερβολή.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (21/9/2020), πιθανόν να το είχατε διαισθανθεί, πως θα σας απασχολούσε ένα θέμα με το σπίτι και την οικογένεια, ή ένα μέλος της οικογενείας σας, που οι σχέσεις σας στο παρελθόν είχαν διαταραχτεί. Ένα μήνυμα μία είδηση ή ένα τηλεφώνημα που σχετίζεται με την περίπτωσή του, πιθανόν να σας αναστατώσει, ή να σας βάλει εκ νέου στη διαδικασία, να ρίξετε γέφυρες και να τα ξανά βρείτε μεταξύ σας, εάν έχετε αποστασιοποιηθεί. Σε μια πολύ προβληματική εποχή για εσάς, χρειάζεται να ψάξετε και να βρείτε τους “φυσικούς” σας σύμμαχους και οι δικοί σας άνθρωποι, ανήκουν σε αυτούς. Σκεφτείτε το λοιπόν.

Ιχθύς

Ειδήσεις πληροφορίες, προτάσεις και ιδέες, λύσεις σε ότι σας απασχολεί, έρχονται σχεδόν ως δια μαγείας τις ημέρες που ακολουθούν κι αυτό σας βγάζει από μια περίοδο που το άγχος περίσσευε σε επίπεδο καθημερινότητας. Θα έρθουν επίσης και οι ευκαιρίες να προωθήσετε ένα στόχο ή ένα όνειρο που είχατε βάλει στον πάγο για αρκετό διάστημα τώρα και για το λόγο αυτό να έχετε έτοιμα τα αντανακλαστικά σας, για να τις αρπάξετε. Κατά τα άλλα, είναι η περίοδος που μπορείτε να κάνετε μια καινούργια αρχή σε επίπεδο συνεργασιών αλλά και σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή. Να βάλετε επίσης και μια νέα δραστηριότητα στο χρόνο σας.

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Σεπτέμβριο του 2020;

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv
Photo: Freepik