Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (21/5/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (21/5/2020):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (21/5/2020), οι οικονομικές σχέσεις και οι συνεργασίες σας το τελευταίο διάστημα, αποτελούν σε μερικές των περιπτώσεων πονοκέφαλο για εσάς. Κάποια πράγματα που ακόμα δεν έχουν έρθει σε φυσιολογική ροή, τώρα καθυστερούν και αυτό σας εκνευρίζει. Προσέξτε όμως τους τρόπους που προβάλλετε το δίκιο σας. Μπορεί από λάθος χειρισμούς να εκφράζονται με ένταση που να μη σας ωφελεί τελικά.

Ταύρος

Ανεξάρτητα από το πόσο βιάζεστε να κλείσετε μια συμφωνία για κάποια επενδυτική κίνηση που έχει τις προοπτικές να σας επιφέρει έσοδα,καλό θα ήταν να το προχωρήσετε από την επόμενη εβδομάδα. Αυτό γιατί θα έχετε καλύτερη εικόνα αποκτήσει, θα ανακαλύψετε λεπτομέρειες που βελτιώνουν μια συμφωνία και τα χρήματα που θα επενδύσετε θα τα πάρετε πίσω συντομότερα.

Δίδυμοι

Μπορεί για κάποιο θέμα που θέλετε να προχωρήσετε, να έχει σήμερα αντιρρήσεις είτε ο σύντροφός σας, ή ένας συνεργάτης σας και αυτό να σας εκνευρίσει. Πριν αντιδράσετε έχετε υπόψιν σας, ότι για τις ενστάσεις που διατηρεί μπορεί να έχει και δίκιο, ή να γνωρίζει λεπτομέρειες, που εσείς στην παρούσα φάση που βρίσκεστε, να τις αγνοείτε. Δώστε του χρόνο και βήμα να σας τις εκφράσει.

Καρκίνος

Αφήστε την εβδομάδα αυτή να φύγει και προτιμήστε την επόμενη, αν χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις που εμπεριέχουν δικές σας δεσμεύσεις σε βάθος χρόνου. Δεσμεύσεις επαγγελματικές, αισθηματικές ή την ανάληψη κάποιας σημαντικής θέσης και ευθύνης. Όσο και αν σας αγχώνει ή σας πιέζει μία τέτοια κατάσταση κερδίστε το χρόνο με το μέρος σας. Μπορούν να σας περιμένουν.

Λέων

Μία συνεργασία, ή μία κοινή προσπάθεια που έχετε κάνει με έναν άνθρωπο, από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες θα αρχίσει να αποδίδει καρπούς. Ασφαλώς και θα υπάρξει ενθουσιασμός, όμως τα επόμενα βήματά σας χρειάζονται να βασιστούν σε αυστηρό σχεδιασμό με χαμηλό ρίσκο. Να έχετε επίσης ανοιχτά τα μάτια σας, ως προς την έντιμη στάση κάποιων  ανθρώπων κυρίως απέναντί σας.

Παρθένος

Θετικές επαγγελματικές εξελίξεις να αναμένετε τις ημέρες αυτές, αφού δεν αποκλείονται οι προαγωγές ή συμφωνίες με ικανοποιητικές απολαβές, ή η ανάληψη μίας θέσης ευθύνης που θα αναδεικνύει τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας. Κρατήστε όμως λιγάκι τη αναπνοή σας, όσο και αν δικαιολογημένος ενθουσιασμός θα σας παρασύρει. Η επόμενη εβδομάδα είναι από τις καλύτερες.

Ζυγός

Μία επιτυχία ενός ανθρώπου σημαντικού για τη ζωή σας, ίσως και η εξέλιξη ενός παιδιού σας εάν έχετε, θα σας χαροποιήσει σήμερα ιδιαίτερα, ενώ θα σας απαλλάξει και από το άγχος της αναμονής, καθώς περιμένατε να δείτε καιρό, πως θα προχωρήσει. Από σήμερα και για το επόμενο διάστημα μπορείτε να θέσετε τους επόμενους επαγγελματικούς,  οικονομικούς, ή, άλλους σημαντικούς στόχους.

Σκορπιός

Δεν είναι δύσκολο το να αλλάξετε την οπτική στον τρόπο που αντιμετωπίζεται τα θέματα που σας απασχολούν, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων.  Αρκεί πραγματικά να το θελήσετε. Να βάλετε στην άκρη την αμετακίνητη άποψή σας, ίσως να κατεβάσετε και τον εγωισμό σας και να αναθεωρήσετε τη στάση σας γενικότερα σε όλους και όλα.

Τοξότης

Εποχή σημαντικών συμφωνιών, ιδίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Ίσως από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, να δεχτείτε και να δεσμευτείτε εγγράφως με μία επαγγελματική συνεργασία, που μπορεί να έχει ανεβασμένες οικονομικές απολαβές, θα σας φορτώσει όμως με διπλάσια καθήκοντα και υποχρεώσεις. Σκεφτείτε καλά πριν προχωρήσετε και δεσμευτείτε ενυπόγραφα σε κάτι τέτοιο.

Αιγόκερως

Με εξωστρέφεια και περισσότερο δυναμισμό, θα προσπαθήσετε από τώρα και στο εξής να κερδίσετε το χαμένο έδαφος, που έφεραν οι περιορισμοί και η απομόνωση του διαστήματος που πέρασε. Θα αναζητήσετε και θα κάνετε επαφές ακόμα κι από απόσταση, με κάποιους συνεργάτες σας που θεωρείτε σημαντικούς μα & με ανθρώπους που σας τονώνουν συναισθηματικά.

Υδροχόος

Εάν είστε επιχειρηματίες μπορεί μια πρόταση σήμερα να σας φανεί τόσο δελεαστική, που να μην υπολογίσετε πόσο θα σας κοστίσει το χρήμα που θα δαπανήσετε. Μπορεί αν εργάζεστε, να σας προταθεί μια συνεργασία, που ίσως δε σας ωφελήσει στο τέλος όπως θα το υπολογίσετε. Αλλά ακόμα και για ψώνια να βγείτε, ίσως σας γυαλίσει κάτι που τελικά δεν αξίζει τα χρήματά του. Προσέξτε το.

Ιχθείς

Ένα ζήτημα επαγγελματικό ή μη, που το τελευταίο διάστημα σας δημιουργούσε θέματα, επιλύεται επιτέλους και μετριάζονται τα άγχη σας. Θα επιλυθεί με τη μεσολάβηση ενός φίλου και συνεργάτη σας και αυτό θα σας φέρει πιο κοντά σαν ανθρώπους και σα διαπροσωπική σχέση. Κάποια χρήματα που σας οφείλουν θα σας επιστραφούν κι έτσι θα ανακουφιστείτε, καλύπτοντας κάποιες υποχρεώσεις.

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Μάιο του 2020

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv