Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (21/4/2019)

LIKE US ON FACEBOOK

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Κριός

Σε πιο ήρεμους και ευχάριστους ρυθμούς, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα κινηθείτε σήμερα εσείς οι Κριοί. Μέχρι το απόγευμα, η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αγγίξετε μερικές ευαίσθητες πτυχές της ψυχής σας. Ενώ το απόγευμα, η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα ωθήσει αρκετούς από εσάς να προχωρήσουν στην οργάνωση ενός ταξιδιού.

Ταύρος

Με τις προσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Μέχρι το απόγευμα η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να συζητήσετε μαζί τους ότι σας προβληματίζει. Ενώ μετά το απόγευμα, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δείτε με μεγαλύτερη αισιοδοξία την οικονομική σας κατάσταση.

Δίδυμοι

Με τον εαυτό σας, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Μέχρι το απόγευμα η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να οργανώσετε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής σας, ώστε να βοηθήσετε τον εαυτό σας να αποτοξινωθεί. Ενώ μετά το απόγευμα, η είσοδος της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Τοξότη στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες που αφορούν τόσο τις προσωπικές και φιλικές σας σχέσεις, όσο και τις συνεργασίες σας.

Καρκίνος

Με το χαμόγελο στα χείλη, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Καρκίνους. Μέχρι το απόγευμα η  παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσετε όμορφες στιγμές και να διασκεδάσετε μαζίμε τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ενώ το απόγευμα, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να οργανώσετε τις υποχρεώσεις της εβδομάδας.

Λέων

Ιδιαίτερα απαιτητική στο ξεκίνημα της, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Λέοντες. Μέχρι το απόγευμα η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με το χώρο του σπιτιού σας, την τακτοποίηση του, και γιατί όχι, να προχωρήσετε σε μερικές αλλαγές στην εσωτερική του διακόσμηση.  Η διάθεση σας θα αλλάξει μετά το απόγευμα, όπου η Σελήνη θα κάνει την είσοδο της στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, γι’ αυτό και εσείς εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να δείτε φίλους.

Παρθένος

Κάθε άλλο παρά βαρετή, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Παρθένους. Μέχρι το απόγευμα, και με την βοήθεια της παρουσίας της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα έχετε ευχάριστες συζητήσεις με φίλους που έχετε να δείτε καιρό. Ενώ μετά το απόγευμα, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αναζητήσετε την θαλπωρή του σπιτιού σας.

Ζυγός

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Μέχρι το απόγευμα, και με την παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα προχωρήσετε σε γλυκές αγορές τόσο για τον εαυτό σας όσο και για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ενώ μετά το απόγευμα, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη, υπόσχεται ότι θα σας φέρει ευχάριστα νέα για καλούς σας φίλους.

Σκορπιός

Ένας από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι μέχρι το απόγευμα δικός σας. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας, στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, θα ενισχύσει την γοητεία σας, παράλληλα όμως, θα σας κάνει βιαστικούς και ανυπόμονους. Ενώ μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε έξοδα που αφορούν την διασκέδαση σας.

Τοξότης

Ημέρα δύο ταχυτήτων, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή για εσάς τους Τοξότες. Μέχρι το απόγευμα, η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να μείνετε σπίτι και να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να διώξετε την ένταση των προηγούμενων ημερών. Ενώ μετά το απόγευμα, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας, θα τονίσει την ανάγκη σας για δράση.

Αιγόκερως

Γεμάτη ευχάριστες στιγμές, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Αιγόκερους. Μέχρι το απόγευμα, η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί τις κοινωνικές επαφές και τις φιλικές συναντήσεις, όπου θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε τις σκέψεις και τα σχέδια σας. Ενώ μετά το απόγευμα, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας θυμίσει ότι πρέπει που και που να ξεκουράζεστε.

Υδροχόος

Με την δημόσια εικόνα σας, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας εσείς οι Υδροχόοι. Μέχρι το απόγευμα, που η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα ασχοληθείτε με τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε ώστε να προβάλλετε με καλύτερο τρόπο τον εαυτό σας. Ενώ μετά το απόγευμα, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα δώσει νέα πνοή στην κοινωνική σας ζωή.

Ιχθείς

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ιχθύες. Μέχρι το απόγευμα, η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε στην οργάνωση ενός ταξιδιού. Ενώ μετά το απόγευμα, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας παροτρύνει να ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά με το επαγγελματικό σας προφίλ.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved