Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (21/3/2019)

LIKE US ON FACEBOOK

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Κριός

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού σήμερα θα είναι στραμμένα επάνω σας, και όχι τυχαία, αφού η είσοδος του Ήλιο στο ζώδιο σας, θα εγκαινιάζει τη φετινή γενέθλια χρονιά σας. Μια χρονιά  στην οποία δεν θα έχετε το φόβο των ανατροπών, έτοιμοι να κάνετε νέα ξεκινήματα, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, τα οποία όμως απαιτούν από εσάς σοβαρότητα και ωριμότητα, έχοντας πάνω από όλα την βοήθεια του Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη.  Ενώ, λίγες ώρες μετά την είσοδο τους Ήλιου στο ζώδιο σας, η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο Ζυγό, έρχεται να φωτίσει τον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Αυτό που καλείστε να κάνετε είναι, να ακούσετε τα βασικό της αίτημα που δεν είναι άλλο από τη μεταμόρφωση τους. Μέσα από αυτή την διαδικασία θα κρατήσετε όσες έχουν ουσιαστική ουσία για εσάς. Από την άλλη πλευρά, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη θα σας ωθήσει να είστε κτητικοί τόσο με τα αποκτήματα σας όσο και με τις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις.  Ενώ, η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία, θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τους νέους σας στόχους. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!

Ταύρος

Το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας λέει ότι ξεκινά η πιο εσωτερική περίοδος της χρονιάς για εσάς τους Ταύρους. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού  στον 12o Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αποτραβηχτείτε από το προσκήνιο για να ξεκουραστείτε και να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να προσπαθήσετε να βρείτε τις ισορροπίες σας. Ενώ, η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού  θα σας θυμίσει πριν πάρετε την απόφαση να θυσιαστείτε για κάποιον/α, πως είναι πολύ σημαντικό να σιγουρευτείτε ότι αξίζει αυτή την  θυσία. Θυμίζοντας σας ότι , άλλο είναι να υπηρετώ κάτι και άλλο να θυσιάζω τον εαυτό μου για αυτό. Από την άλλη πλευρά, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου  με τον Άρη , ο οποίος συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο σας, δείχνει ότι η ένταση και το πάθος θα κυριαρχήσουν τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις όσο και στις επαγγελματικές. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να αποφύγετε, όσο είναι δυνατόν, τις σκηνές ζήλιας. Ενώ, η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία, σας υπόσχεται όχι μόνο επαγγελματική αλλά και οικονομική επιβράβευση.

Δίδυμοι

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Διδύμους.
Η  είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας κάνει εξωστρεφείς και χαρούμενους. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε αισθητή την παρουσία σας σε κοινωνικές εκδηλώσεις, να πετύχετε προσωπικούς σας στόχους, και να έχετε ενεργή συμμετοχή σε διάφορες δραστηριότητες. Επίσης, η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού έρχεται να φωτίσει την πιο χαρούμενη ,δημιουργική και ερωτική σας πλευρά. Το θαυμασμό όμως θα τον εισπράξουμε μόνο όταν οι άλλοι δουν  ότι, στα δημιουργήματα μας αποτυπώνουμε την εξέλιξη μας. Από την άλλη πλευρά, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη που από το  ζώδιο του Ταύρου, θα ενισχύσει την ανυπομονησία σας σε ότι αφορά την επέκταση των νέων επαγγελματικών σας σχεδίων στο εξωτερικό. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ζήσετε στιγμές έρωτα και πάθους με ένα πρόσωπο το οποίο είναι από διαφορετική χώρα ή κουλτούρα και η σχέση αυτή, όσο κρατήσει, θα πρέπει να μείνει κρυφή. Και η μέρα κορυφώνεται με την όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία, η οποία σας υπόσχεται μια πετυχημένη σχέση ή συνεργασία.

Καρκίνος

Η προσοχή των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας θα στραφεί στην εξέλιξη της καριέρας σας. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με αυτή , και να  μεταμορφώσετε ουσιαστικά την  δημόσια εικόνα σας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, θα βάλετε νέους επαγγελματικούς στόχους οι οποίοι απαιτούν από εσάς συνέπεια και σοβαρότητα . Επίσης, η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού θα φέρει στο προσκήνιο και τις οικογενειακές σας σχέσεις. Αυτό που σας ζητάει είναι, αφού έχετε πάρει τα μαθήματα του Κρόνου και του Πλούτωνα, να δώσετε σε κάθε μέλος της οικογένειας σας την θέση που του αρμόζει, και πάνω από όλα να τις μετασχηματίσετε με αυστηρά κριτήρια. Από την άλλη πλευρά κάτω από επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου με τον  Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, πρέπει να προχωρήσετε σε μια οικονομική συνεργασία με ένα άτομο από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον, παρασυρόμενοι από την ερωτική έλξη που μπορεί να νιώθετε για αυτό. Ενώ, η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία υπόσχεται, να κάνει ακόμα πιο όμορφη την καθημερινότητα σας.

Λέων

Με τους καλύτερους οιωνούς θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Λέοντες. Και αυτό γιατί θα κάνει την  είσοδο του ο Ήλιος στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, αρκετοί από εσάς θα  προχωρήσετε στην οργάνωση ενός επαγγελματικού ταξιδιού ή θα κάνετε ένα ταξίδι για αναψυχή στο εξωτερικό. Ενώ άλλοι, θα έχετε την ευκαιρία  να τακτοποιήσετε Νομικές ή γραφειοκρατικές υποθέσεις που σας ταλανίζουν καιρό. Επίσης σήμερα, η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού , θα σας ωθήσει  να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας , έχοντας ως βασικό στόχο  να μεταμορφώσετε τις σχέσεις σας και να τους δώσετε σε κάθε μια από αυτές την πραγματική της αξία. Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, το πιθανότερο είναι να θα δημιουργηθούν εντάσεις στη σχέση σας με τον/ην  ερωτικό/ή σας σύντροφο, εξαιτίας των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων ή ενός ερωτικού πειρασμού ο οποίος βρίσκεται στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Ενώ, η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία, σας υπόσχεται επιτυχία τόσο στις επαγγελματικές σας συνεργασίες όσο και στις προσωπικές σας σχέσεις.

Παρθένος

Το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας λέει ότι ήρθε η στιγμή εσείς οι Παρθένοι να ασχοληθείτε με τις οικονομικές σας υποθέσεις . Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις  οικονομικές σας υποθέσεις που αφορούν Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία, Τράπεζες) και να ασχοληθείτε με τα οικονομικά του / της συντρόφου σας, ενώ είναι ιδανική για να ζητήσετε χρήματα από όσους σας οφείλουν. Επίσης, κατά τη διάρκεια της παραμονής του, θα δείτε την libido σας να ανεβαίνει. Από την άλλη πλευρά, η Πανσέληνος που θα  πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού, θα φωτίσει τον άξονα των αξιών σας. Το μήνυμα της είναι, να αφήσετε στην άκρη τους συναισθηματισμούς , μιας κα ι πίσω από αυτή κρύβεται η ανάγκη σας για έλεγχο, και να κρατήσετε μόνο όσες έχουν ουσιαστική αξία για εσάς. Θα πρέπει όμως να είστε ψύχραιμοι γιατί κάτω από την  όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα ανεβάσει τους τόνους στο χώρο της εργασίας σας και θα δημιουργήσει προβλήματα στην προώθηση των σχεδίων σας. Έχετε μήπως σκεφτεί ότι πίσω από τα εμπόδια που σας βάζουν ορισμένα άτομα μήπως κρύβεται ερωτικό πάθος. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία, θα σας φέρει ευχάριστες ειδήσεις σε ότι αφορά την υγεία ενός μέλους της οικογένειας σας.

Ζυγός

Ένας από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της ημέρας είναι δικός σας. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού  στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα στρέψει την  προσοχή σας  στον αγαπημένο σας τομέα, τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, θα  μπείτε στην διαδικασία να ξαναδείτε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και να προχωρήσετε, αν χρειαστεί, σε αρκετά ξεκαθαρίσματα. Επίσης, η Πανσέληνος  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας θα σας βάλει στην διαδικασία να δείτε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, στην πραγματική τους διάσταση, κάτω από το βλέμμα του αυστηρού Κρόνου και του απαιτητικού Πλούτωνα, οι οποίοι αυτό που θέλουν είναι δείτε την ουσία. Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς  ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να πυροδοτήσει εντάσεις σε μια οικονομική συνεργασία, εξαιτίας ενός φλερτ που αρχίζει να φαίνεται στον ορίζοντα. Ενώ, η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία, υπόσχεται ότι θα σας βοηθήσει να διαφημίσετε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας με τον καλύτερο τρόπο.

Σκορπιός

Ο μόνος χαρακτηρισμός που δεν ταιριάζει στην σημερινή ημέρα είναι βαρετή. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με  τον εαυτό σας , αλλά και με τα πρακτικά θέματα της  καθημερινότητας  σας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα δώσετε ιδιαίτερη προσοχή  στην  υγεία  σας, όπως στο να αλλάξετε κάποιες από τις  διατροφικές σας συνήθειες, να ασχοληθείτε με την  φυσική σας κατάσταση, να κάνετε αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση, και πάνω από όλα, να οργανώσετε με τέτοιο τρόπο την καθημερινότητα σας, ώστε να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα με τον λιγότερο κόπο. Επίσης , η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα ρίξει  φως στην πιο κρυφή πλευρά της ύπαρξης σας. Αυτό που θα καταφέρει να κάνει είναι να σας βάλει στην διαδικασία να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας, ενώ είναι πιθανό να σας ωθήσει να εκφράσετε τις πιο κρυφές σας σκέψεις. Από την άλλη πλευρά, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου, με τον συγκυβερνήτη του ζωδίου σας  τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, θα ανεβάσει τους τόνους τόσο στις οικογενειακές σας σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας. Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι πως ο θυμός είναι ο χειρότερος σύμβουλος. Ενώ, η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας.

Τοξότης

Το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας λέει ότι, μια από τις πιο ευχάριστες και ταυτόχρονα δημιουργικές περιόδους της χρονιάς θα εγκαινιάσει η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού  στον 5ο Ηλιακό σας οίκο. Η παρουσία του θα ενισχύσει την  δημιουργικότητα σας, ενώ θα σας ωθήσει να δώσετε στον εαυτό σας την ευκαιρία, και τον χρόνο να διασκεδάσει. Επίσης , οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα έχουν ενεργή συμμετοχή στο παιχνίδι του φλερτ. Από την άλλη πλευρά, σήμερα και η κοινωνική σας ζωή θα βρεθεί σε πρώτο πλάνο με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο. Αυτό που θα σας ζητηθεί είναι κρατήσετε δίπλα σας όχι μόνο όσα άτομα έχουν κοινά ενδιαφέροντα με εσάς, αλλά  θέλουν να σας δουν να εξελίσσεστε. Επίσης, η  όψη  τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου  με τον  Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, θα ανεβάσει τους τόνους στο χώρο της εργασίας σας. Πριν πείτε ότι οι συνάδελφοι σας, σας αδικούν καλό θα ήταν να δείτε μήπως πίσω από αυτή την συμπεριφορά υποβόσκει ένας κρυφός έρωτας. Ενώ, η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία, θα σας κάνουν ιδιαίτερα εκφραστικούς και θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας.

Αιγόκερως

Μια από τις πιο απαιτητικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Αιγόκερους.
Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού  στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τις υποθέσεις που απασχολούν  το σπίτι και την οικογένεια σας. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη χρονική περίοδο, για να κλείσετε εκκρεμότητες που αφορούν ένα ακίνητο. Επίσης, η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού, θα σας φωτίσει το νέο σας προφίλ, δείχνοντας σε όλους πως με υπομονή και σκληρή δουλειά μπορείς να αλλάξεις τα πάντα γύρω σου. Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη με τον  Άρη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, αυτό που θέλετε είναι να δώσετε πάθος όχι μόνο στα δημιουργήματα σας, αλλά και σε όλες σας τις σχέσεις. Η μέρα όμως ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο, αφού κάτω από την επιρροή της όψης εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία, ένα σχέδιο σας θα πάρει σάρκα και οστά με την μορφή μιας οικονομικής συνεργασίας.

Υδροχόος

Η λέξη ταχύτητα θα γίνει συνώνυμη της ύπαρξης σας. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, αρχικά  θα τονίσει τις επικοινωνιακές σας ικανότητες. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του , θα έχετε αρκετές συζητήσεις μέσα από τις οποίες θα διαφημίσετε όχι μόνο την δουλειά σας, αλλά θα προωθήσετε και τα σχέδια σας. Ενώ, θα έχετε και αρκετές μετακινήσεις, κυρίως, για επαγγελματικούς λόγους. Επίσης, η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού έρχεται να φωτίσει μια ιδιαίτερη στιγμή της ζωής σας Μιας και θα δείξει σε όλους πως αυτή τη χρονική στιγμή, ότι και να κάνετε είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, θα το κάνετε με πάθος. Από την άλλη πλευρά, δεν πρέπει να ξεχνάτε τον καθοριστικό ρόλο που παίζει η παρουσία του πλανήτη του έρωτα Αφροδίτη στο ζώδιο σας αυτή τη χρονική περίοδο, μιας και έχει ανεβάσει την ερωτική σας διάθεση σας ύψη. Όταν όμως αυτή συναντηθεί σε όψη τετραγώνου με τον  Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, το αποτέλεσμα είναι η ένταση και το πάθος να μεταφερθεί όχι μόνο στην ερωτική σας ζωή, αλλά και σε όλη την γκάμα των σχέσεων. Τέλος, η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία, υπόσχεται να φέρει επιτυχία στην κοινωνική σας ζωή.

Ιχθείς

Το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας λέει ότι ήρθε η στιγμή να γίνετε πιο αποτελεσματικοί. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο Κριού  στον 2ο Ηλιακό σας, θα σας δώσει την ευκαιρία  να προχωρήσετε σε νέες  οικονομικές συνεργασίες, αλλά ταυτόχρονα, να προστατεύσετε και τα κεκτημένα σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα μπείτε στην διαδικασία να επαναπροσδιορίσετε τις αξίες σας. Από την άλλη πλευρά, η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού, απαιτεί από εσάς τους Ιχθύες να δείτε τον τρόπο με τον οποίο έχετε δομήσει τις αξίες σας.. Αφήστε στην άκρη τους φόβους και τις ανασφάλειες σας, και απαλλαγείτε από ανθρώπους και καταστάσεις που σας φρενάρουν, ενώ παράλληλα, μην διστάσετε να ριχτείτε με ένταση και πάθος σε όσες το αξίζουν. Επίσης, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από ζώδιο του Υδροχόου με τον  Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, θα νιώσετε ότι δεν μπορείτε να εκφράσετε τον εσωτερικό σας κόσμο όπως ακριβώς θέλετε, με αποτέλεσμα ο λόγος σας να είναι έντονος και βιαστικός. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, το γεγονός ότι μια ερωτική σχέση δεν μπορείτε να τη βγάλετε στο φως σας γεμίζει θυμό. Ενώ, η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία σας υπόσχεται να σας φέρει επαγγελματική καταξίωση.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved