Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (20/5/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (20/5/2020):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (20/5/2020), το πως θα διαχειριστείτε ή διαχειρίζεστε τα θέματα της καθημερινότητάς σας, θα δεχτείτε κριτική που θα σας ενοχλήσει σήμερα. Και μάλιστα μπορεί να σας ασκηθεί, είτε από ένα δικό σας πρόσωπο, είτε από ένα συνεργάτη σας σε επαγγελματικό επίπεδο. Πριν αντιδράσετε να γνωρίζεστε ότι η πρόθεση να σας μιλήσει δεν είναι αβάσιμη. Προσέξτε τις αιτίες που τονίζουν να κοιτάξετε.

Ταύρος

Προσέξτε λιγάκι περισσότερο τις επενδυτικές σας κινήσεις και οικονομικές σας δαπάνες τις ημέρες αυτές. Εάν υπάρχει μία πρόταση επαγγελματική που απαιτεί από εσάς να δαπανήσετε χρήματα, μπορεί να είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα αλλά χρειάζεται για να προχωρήσετε, να ενημερωθείτε περισσότερο, να κοιτάξετε προσεκτικά αυτό που λέμε τα ψιλά γράμματα να πάρετε πληροφορίες.

Δίδυμοι

Η διαχείριση της καθημερινότητας, με όσες δυσκολίες και αν έχει, θα μπορούσε να γίνεται καλύτερη, εάν καταφέρνατε να ελέγξετε τις συναισθηματικές σας εμπλοκές, που μερικές φορές, καθώς ψάχνετε να βρείτε λύσεις και τους τρόπους να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας, σας μπλοκάρουν. Τα πράγματα είναι πιο απλά από το βαθμό σοβαρότητας που πιστεύετε ότι έχουν.

Καρκίνος

Σχέδια ζωής, ή με προοπτικές δεσμεύσεων σε βάθος χρόνου θα σας προβληματίσουν τις ημέρες αυτές. Είτε αφορούν το χτίσιμο μιας επαγγελματικής συμφωνίας, ενός γάμου, ή την ανάληψη μιας πολύ σημαντικής θέσης και τις ευθύνες αυτής. Προς το παρόν προσπαθήστε να μην άγχεστε και να μη μπλοκάρετε συναισθηματικά. Πάρτε το χρόνο με το μέρος σας και σκεφτείτε πριν απαντήσετε.

Λέων

Για να προωθήσετε οτιδήποτε αφορά την καριέρα και τα οικονομικά σας, ζητήστε τη βοήθεια από πρόσωπα που σας έχουν αποδείξει ότι πάντα στέκονται και υποστηρίζουν τις προθέσεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Αυτό γιατί, δεν αποκλείεται να σας ξεσηκώσουν τα μυαλά με ιδέες ή προτάσεις δελεαστικές, άνθρωποι που δεν έχετε δοκιμάσει εάν τελικά όντως είναι αξιόπιστοι.

Παρθένος

Παιδιά για όλες τις δουλειές, έτσι σας ερμηνεύουν τόσο μερικοί συνεργάτες σας, όσο και ορισμένοι δικοί σας άνθρωποι. Αυτό καλό θα ήταν να τους το κόψετε, γιατί τις ημέρες αυτές, θα έχουν την πρόθεση να σας χρεώσουν λογαριασμούς καθήκοντα ή υποχρεώσεις, που να πετάξουν έξω το πρόγραμμά σας και ότι είχατε σκοπό να κάνετε για σας και την προσωπική σας κατάσταση. Δείτε το.

Ζυγός

Προσπαθήστε να είστε περισσότερο συγκεντρωμένοι στο εργασιακό σας περιβάλλον, γιατί τις ημέρες αυτές, τα λάθη δε θα επιτρέπονται, ή μπορεί εξαιτίας μία δικής σας παράληψης, να χαρακτηριστείτε αναξιόπιστοι απέναντι στις ευθύνες ή το πόστο που έχετε αναλάβει. Οι απαιτήσεις κάποιου προσώπου από το οικογενειακό σας περιβάλλον, ίσως σας θέσουν εκτός εαυτού σήμερα.

Σκορπιός

Δεν είναι εποχή για σας να κάνετε κάποιου είδους επένδυση, όχι γιατί μπορεί να μη σας αποδώσει αλλά συναισθηματικά θα σας επηρεάσει και δεν είστε σε θέση να πιέζεστε κι άλλο. Άλλωστε για κάποιο λόγο δεν εμπιστεύεστε τους άλλους, είτε αυτοί είναι συνεργάτες σας, είτε άνθρωποι δικοί σας που θα μπορούσατε να στηριχτείτε. Όλα τα φταίει το μυαλό σας και ο τρόπος που τα ερμηνεύει.

Τοξότης

Ένας προϊστάμενος ή ένας σημαντικός συνεργάτης από τον εργασιακό σας χώρο, ίσως να απαιτήσει από εσάς, κάποια αβαρία που κάτω από κανονικές συνθήκες δε θα σας αναλογούσε. Πριν αντιλογήσετε, ίσως προς στιγμήν καλό θα ήταν να μη φέρετε αντιρρήσεις για να μη διακινδυνεύσετε τη θέση σας. Προσέξτε επίσης να μην τσακωθείτε με ένα άτομο της οικογενείας σας.

Αιγόκερως

Για να προχωρήσετε είτε επαγγελματικά είτε σε οποιοδήποτε άλλο επίπεδο, θα χρειαστεί να επανεξετάσετε ορισμένες διαπροσωπικές σας σχέσεις, όπως κάποιες συνεργασίες σας, ή ακόμα και σε επίπεδο ερωτικό, τις συντροφικές σας σχέσεις, τα φλερτ που προκύπτουν κτλ. Θα τραβήξετε γραμμή και θα κρίνετε ανθρώπους. Ποιοι σας ωφελούν με την παρουσία τους και ποιοι τελικά όχι.

Υδροχόος

Με εξωστρεφή ψυχολογία και αισιόδοξη διάθεση, ίσως σήμερα να κάνετε κάποιες οικονομικές σπατάλες, προκειμένου να φτιάξει το κέφι σας που όμως υπάρχει ο κίνδυνος, να πετάξετε έξω τον προϋπολογισμό σας. Υπάρχει μάλιστα και το ενδεχόμενο να αγοράσετε πράγματα που επί της ουσίας δεν τα έχετε ανάγκη, ή δεν θα τα χρησιμοποιήσετε ποτέ. Προσέξτε το λιγάκι παραπάνω αυτό.

Ιχθείς

Θα προσπαθήσετε πάρε πολύ, ώστε να καταφέρετε κάποια πράγματα που στηρίζουν την καθημερινότητά σας, να υπάρχουν στη ζωή σας σε κατάσταση μονιμότητας. Όμως εάν στοχεύετε επαγγελματικά κάπου ψηλότερα, ή σε μια δουλειά που θα έχει περισσότερες ευκαιρίες εξέλιξης, μη θυσιάσετε την ευκαιρία να την ανακαλύψετε, με ότι σας προσφέρετε σα μέση λύση σήμερα.

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Μάιο του 2020

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv