Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Κριός

Όταν θέλετε εσείς οι Κριοί μπορείτε να κάνετε θαύματα. Αρχικά, την ισχυρή σας θέληση θα τονίσει η  θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Άρης με τον Πλούτωνα. Έτσι, με τη  βοήθεια του θα καταφέρετε να ξεπεράσετε όλα τα εξωτερικά εμπόδια και να προχωρήσετε σε μια σημαντική συμφωνία η οποία θα δώσει νέα πνοή στα οικονομικά σας.  Ενώ  παράλληλα, θα καταφέρετε να προστατεύσετε και τα κεκτημένα σας. Από την άλλη πλευρά, και κάτω από την επιρροή της  θετικής όψης εξαγώνου ανάδρομου Ερμή – Κρόνου, θα βρείτε νέους τρόπους με τους οποίους θα έχετε στη δουλειά σας τα καλύτερα αποτελέσματα με την μικρότερη απώλεια ενέργειας.

Ταύρος

Το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας λέει, ότι εσάς τους Ταύρους αυτή τη χρονική περίοδο τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σας. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο σας  με τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας δώσει την δύναμη που χρειάζεστε για να προωθήσετε τα σχέδια σας στο εξωτερικό. Ενώ αντίστοιχα, η  επίσης θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο  ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων με τον  Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις και να βρείτε τρόπους, ώστε να τις κάνετε πιο δυνατές.

Δίδυμοι

Ο μόνος χαρακτηρισμός που δεν ταιριάζει στην σημερινή ημέρα είναι βαρετή. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα ευνοεί τις κινήσεις από το παρασκήνιο, οι οποίες ως στόχο έχουν να μεταμορφώσουν την επαγγελματική σας ζωή. Ενώ, η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και να κρατήσετε μόνο όσες βρίσκονται πάνω σε γερά θεμέλια, και έχουν αποδείξει την αξία τους στο χρόνο.

Καρκίνος

Σε έντονους αλλά ευχάριστους ρυθμούς θα κινηθείτε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να γίνετε μέλος ενός κύκλου ισχυρών προσώπων, ενώ, μέσα από αυτών θα προκύψουν πολύ σημαντικές συνεργασίες. Επίσης σήμερα, κάτω από την επιρροή της θετικής όψης εξαγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων με τον  Κρόνο, θα σας δώσει την ευκαιρία να επανεξετάσετε τα σχέδια σας που αφορούν μια νέα συνεργασία στο εξωτερικό, και να βρείτε πρακτικούς τρόπους με τους οποίους θα επισπεύσετε τις διαδικασίες.

Λέων

Το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας λέει ότι εσείς οι Λέοντες θα είστε ιδιαίτερα μαχητικοί. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα, θα σας δώσει την δύναμη και το πείσμα που χρειάζεστε για να πετύχετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους, μέσα από τους οποίους θα έρθει και η οικονομική σας μεταμόρφωση. Ενώ, κάτω από την επιρροή της θετικής όψης εξαγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον  Κρόνο θα καταφέρετε θα αλλάξετε τους τρόπους με τους οποίους κινείστε στην καθημερινότητα σας, ενώ θα καταφέρετε να ξεμπλοκάρετε μια οικονομική σας υπόθεση.

Παρθένος

Την τύχη με το μέρος σας έχετε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, αποτελεί για εσάς πηγή δύναμης και ανθεκτικότητας, με τη βοήθεια της οποίας είστε έτοιμοι να αλλάξετε την ζωή σας. Ενώ, η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Ερμής ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνει να ξανασκεφτείτε και γιατί όχι, να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο εξωτερικεύετε τις σκέψεις σας στους φίλους και στους συνεργάτες σας.

Ζυγός

Αποφασισμένοι να βάλετε τη ζωή σας σε νέες βάσεις είστε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Σημαντική βοήθεια θα  προσφέρει  η θετική όψη τριγώνου Άρη – Πλούτωνα σε  εσάς τους Ζυγούς. Κάτω από την επιρροή της θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε τις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία), ενώ ταυτόχρονα, θα νιώσετε έτοιμοι να νικήσετε τους φόβους και τις ανασφάλειες σας και να αναγεννηθείτε συναισθηματικά. Ενώ από την άλλη πλευρά, η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Κρόνο  θα σας βοηθήσει να οργανώσετε με πιο αποτελεσματικό τρόπο τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας σας, τόσο απέναντι στη δουλειά σας όσο και απέναντι στην οικογένεια σας.

Σκορπιός

Μια ευχάριστη, αλλά έντονη μέρα ξεκινά για εσάς τους Σκορπιούς. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο συγκυβερνήτης του ζωδίου Άρης από το ζώδιο του Ταύρου, με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να μεταμορφωθείτε αλλά και να μεταμορφώσετε συναισθηματικά τους ανθρώπους που βρίσκονται στο φιλικό και επαγγελματικό σας περιβάλλον. Ενώ, η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο  ανάδρομος Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων  με τον Κρόνο θα δώσει δομή στην σκέψη σας και θα σας βοηθήσει  να βρείτε τρόπους με τους οποίους ένα φιλόδοξο σχέδιο σας μπορεί να μπει άμεσα σε πρακτική εφαρμογή.

Τοξότης

Το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας λέει, ότι εσείς οι Τοξότες σήμερα θα δείξετε στους άλλους πόσο αποφασιστικοί μπορείτε να γίνετε. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσουν να προστατεύσετε όχι μόνο με τον καλύτερο τρόπο την δουλειά σας, αλλά, να ισχυροποιήσετε τη θέση σας στο χώρο της εργασίας σας. Επίσης, η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος  Ερμής με τον Κρόνο θα σας φέρει επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μια πρόταση για την οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου, την οποία αυτή τη φορά θα εξετάσετε με μεγαλύτερη σοβαρότητα .

Αιγόκερως

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Αιγόκερους. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα που συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο σας, θα ενισχύσει την δημιουργικότητα σας, ενώ θα δώσει μια πινελιά μαγείας  σας στα δημιουργήματα σας. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο, μια νέα ερωτική σχέση θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην αναγέννηση σας. Επίσης, η θετική όψη εξαγώνου που σχηματίζει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον Κρόνο, θα σας  ωθήσει να ξαναρχίσετε ένα νέο γύρω συζητήσεων που αφορά μια επαγγελματική συμφωνία, η οποία δεν είχε ολοκληρωθεί στο παρελθόν.

Υδροχόος

Το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας λέει ότι ήρθε η στιγμή εσείς οι Υδροχόοι να απαλλαγείτε από τα βαρίδια που κουβαλάτε στις πλάτες σας.  Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου  με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα είναι η αφορμή για να βγουν στην επιφάνεια κρυμμένα μυστικά της οικογένειας σας, τα οποία θα σας δώσουν απαντήσεις σε σημαντικές απορίες. Ενώ, η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων με τον  Κρόνο, θα σας φέρει και πάλι στο τραπέζι των συζητήσεων για μια ιδέα σας, την οποία αν βελτιώσετε, μπορεί πολύ σύντομα να σας φέρει σημαντικά οικονομικά αποτελέσματα.

Ιχθείς

Το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας λέει ότι ήρθε η στιγμή εσείς οι Ιχθύες να επικοινωνήσετε τις θέσεις σας.  Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το  ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους για να επικοινωνήσετε τις αλλαγές σας, με σκοπό να δείξετε σε όλους ότι είναι χρήσιμο να αφήνουν πίσω τους οτιδήποτε είναι παλιό και φθαρμένο. Ενώ, η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο  ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο σας  με τον  Κρόνο, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τις ιδέες σας, και να βρείτε τρόπους με τους οποίους θα δημιουργήσετε πετυχημένες συνεργασίες μέσα από τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv