Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (2/8/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (2/8/2019):

Κριός

Από την ρουτίνα της καθημερινότητας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα προσπαθήσετε να βγείτε σήμερα εσείς οι Κριοί. Το χεράκι της σε αυτό φυσικά, θα βάλει η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, έχει ως σκοπό να ταρακουνήσει την ερωτική σας ζωή και να ανατρέψει μια κατάσταση που μέχρι τώρα θεωρούσατε δεδομένη, δηλαδή, ένας απρόσμενος χωρισμός με τον /την σύντροφο σας για ασήμαντη αφορμή ή μια ξαφνική γνωριμία μπορεί να σας αναστατώσουν.

Ταύρος

Περίεργη διάθεση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα έχετε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Στο ξεκίνημα της ημέρας η βασική σας επιθυμία θα είναι να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφα. Όμως τα σχέδια σας μπορεί να ανατραπούν,  από την  όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα  με τον  Ουρανό από το ζώδιο σας, η οποία θα είναι η αιτία που θα υπάρξουν ξαφνικές εντάσεις με την οικογένεια σας. Βασική αιτία αυτών των εντάσεων θα είναι τα οικονομικά καθώς και τα θέματα που αφορούν ένα ακίνητο.

Δίδυμοι

Η προσοχή των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας σήμερα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι στραμμένη στην οικογένεια σας. Όπου  τα πράγματα αρχίζουν να περιπλέκονται,  η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου,  θα σας ωθήσει σε περίεργες και αντιφατικές συμπεριφορές. Και αυτό γιατί μέσα σας νιώθετε ότι αλλάζετε, τις νέες απόψεις σας τις εκφράζετε χωρίς να τις φιλτράρετε με αποτέλεσμα ακόμα και οι δικοί σας άνθρωποι να μην μπορούν να σας καταλάβουν.

Καρκίνος

Πολλές συζητήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα έχετε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Κατά τη διάρκεια τους,  η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα είναι η αφορμή για να συνειδητοποιήσετε ότι ήρθε η στιγμή για να φύγουν από τη ζωή σας άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον τα οποία κρατούσατε για συναισθηματικούς κυρίως λόγους, και να αφήσουν χώρο να μπούνε άλλα πρόσωπα τα οποία θα είναι εντελώς διαφορετικά από εσάς, τα οποία και θα σας συναρπάσουν.

Λέων

Από άλλη οπτική, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι έχετε αρχίσει να βλέπετε τα πράγματα εσείς οι Λέοντες. Καθοριστικό ρόλο σε αυτή την  αλλαγή θα παίξει η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τον Ουρανό  από το ζώδιο του Ταύρου, η οποία θα φέρει απρόσμενες αλλαγές στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Ιδιαίτερα σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια σχέση με ένα άτομο το οποίο θα σας βοηθήσει να καταλάβετε ότι δεν είναι κακό να τσαλακώνεστε.

Παρθένος

Έτοιμοι για δράση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε σήμερα εσείς οι Παρθένοι.
Η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα προκαλέσει αρκετές ανατροπές στα σχέδια σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση με ένα άτομο από διαφορετική χώρα ή κουλτούρα η οποία για λίγο καιρό θα πρέπει να παραμείνει κρυφή.

Ζυγός

Σε κρυφά μονοπάτια, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα κινηθείτε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας  Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο και να παρασυρθείτε στα δίχτυα του έρωτα με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον, και να ζήσετε μαζί του πρωτόγνωρες ερωτικές εμπειρίες.

Σκορπιός

Γεμάτη έντονες συγκινήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Σκορπιούς. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει αρκετές ανατροπές στα επαγγελματικά σας σχέδια. Μια επαγγελματική συνεργασία που θεωρούσατε δεδομένη είναι πιθανό να σταματήσει ξαφνικά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση μέσα από το χώρο της εργασίας σας.

Τοξότης

Με την δημόσια εικόνα σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς  ζώδιο του Λέοντα  με τον  Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα προκαλέσει ξαφνικές ανατροπές στα δεδομένα που υπάρχουν στο χώρο της εργασίας σας, με αποτέλεσμα να αναγκαστείτε να προσαρμόσετε τα μελλοντικά σας σχέδια στις νέες συνθήκες. Μην δυσανασχετείτε όμως, γιατί στην επόμενη γωνία σας περιμένει ένας νέος έρωτας.

Αιγόκερως

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Αιγόκερους. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτηαπό το ζώδιο του Λέοντα  με τον Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να πάρετε την απόφαση και να προχωρήσετε στην υλοποίηση ενός φιλόδοξου σχεδίου σας το οποίο έχει μεγάλο οικονομικό ρίσκο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ήρθε η στιγμή να σπάσετε τα ταμπού και να απελευθερωθείτε σεξουαλικά.

Υδροχόος

Τις προσωπικές επιλογές σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα κληθείτε να υπερασπιστείτε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτηπου βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο  ζώδιο του Λέοντα  με τον κυβερνήτη σας Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα είναι η αιτία για να υπάρξουν απρόσμενες ανατροπές στις οικογενειακές και προσωπικές σας σχέσεις. Και αυτό γιατί μια ερωτική σας περιπέτεια είναι πιθανό να μην έχει την έγκριση της οικογένειας σας.

Ιχθείς

Με τις συνεργασίες σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να αλλάξετε τον τρόπο που εκφράζετε τις απόψεις σας στο χώρο της εργασίας σας και να γίνετε πιο διεκδικητικοί. Η νέα σας στάση θα φανεί παράξενη στους συναδέλφους και στους προϊσταμένους σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, καλό θα ήτανε να αποφύγετε να προχωρήσετε σε ριζικές αλλαγές στην εμφάνιση σας λίγο πριν τις διακοπές σας.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv