Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (2/5/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (2/5/2020):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (2/5/2020), μία πρόταση για μια καινούργια επαγγελματική συνεργασία, ή την αλλαγή του αντικειμένου που σχετίζεστε στον εργασιακό σας χώρο, προβλέπεται να συμβεί τις ημέρες αυτές. Πριν πείτε το “ναι” φροντίστε να πάρετε το χρόνο με το μέρος σας και να σκεφτείτε, εάν μια τέτοια εξέλιξη, θα σας ωφελήσει, είτε ανεβάζοντάς σας ιεραρχικά, ή ενισχύοντας το εισόδημά σας. Πρώτα το κέρδος σας.

Ταύρος

Αφήστε τις σημαντικές συζητήσεις ή επαφές που σκέφτεστε να κάνετε για λίγο αργότερα, ακόμα και αν αφορούν μία εξέλιξη που περιμένετε καιρό από τον εργασιακό σας χώρο, ή θέματα οικογενειακής φύσεως και περιουσιακών ζητημάτων. Όποιες απαντήσεις και αν λάβετε να ξέρετε ότι θα διέπονται από μία ασάφεια, που περισσότερο θα σας εκνευρίσει παρά θα σας βοηθήσει.

Δίδυμοι

Ένα μικρό πονοκέφαλο θα σας τον φέρουν σήμερα κάποια έξοδα που χρειάζεται να κάνετε για τον χώρο του σπιτιού και τις ανάγκες της οικογένειας, ενώ δεν αποκλείεται τις ημέρες αυτές να σας απασχολήσουν κάποια θέματα περιουσιακά ή νομικά. Για αρχή ιεραρχείστε κατά προτεραιότητα τα βήματά σας & μη πνίγεστε λόγω άγχους σε μια κουταλιά νερό. Όλα τακτοποιούνται στην ώρα τους.

Καρκίνος

Λύσεις σε οικονομικές σας εκκρεμότητες θα βρείτε τις ημέρες αυτές και μάλιστα δεν αποκλείεται, να σας βοηθήσει γι αυτό ένας στενός φίλος σας, ή δικό σας πρόσωπο. Η ανοδική σας πορεία στα πεδία που επιχειρείτε, έχει ήδη αρχίσει, οπότε κάντε τις προσωπικές σας επαφές και βήματα που μπορεί να μην κάνουν άλματα μα γίνονται προσεκτικά & σίγουρα. Καλή μέρα για επαφές με φίλους.

Λέων

Αφήστε τις σημαντικές συζητήσεις, ή τις τροποποιήσεις που θα θέλατε να συμβούν στο εργασιακό σας πεδίο, με ανωτέρους σας, για την επόμενη εβδομάδα, που οι συνθήκες θα είναι πιο ευνοϊκές για σας. Όποια και αν είναι τα επόμενα σχέδια ή στόχοι σας μην τα κοινοποιείτε, μέχρι να έχετε καλύτερη εικόνα για το πως θα κινηθούν τα πράγματα από εδώ και στο εξής στη νέα κανονικότητα.

Παρθένος

Λιγάκι την αφηρημάδα σας προσέξτε σήμερα, κυρίως σε εκείνα που κάνετε, αν οδηγείτε, εάν χειρίζεστε κοφτερά αντικείμενα ή άλλα εργαλεία, αφού μπορεί να έχετε ξαφνικά μικροατυχήματα από απροσεξία και να σας χαλάσουν τη διάθεση, που αυτές τις ημέρες με όλα όσα θα σας συμβαίνουν θα είστε ανεβασμένοι. Και γιατί να μην είστε; Αφού τα καλύτερα έχουν δρομολογηθεί!

Ζυγός

Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, θα μπορέσετε να κάνετε σημαντικές επαφές, με ανθρώπους που θα έχουν τη διάθεση και την προθυμία να σας βοηθήσουν, σε όποιον τομέα της ζωής το χρειάζεστε. Το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να βγείτε από την εσωστρεφή διάθεσή σας και να πάρετε τη διαχείριση των θεμάτων στα χέρια σας πιο αποφασιστικά. Ξεκινήστε λοιπόν έτσι.

Σκορπιός

Μετριάστε την ένταση ή το στόμφο που λέτε ή απαιτείτε ορισμένα πράγματα που δικαιούστε από τους άλλους, είτε αυτοί είναι συνεργάτες ή προϊστάμενοι, είτε σύντροφοι ή άνθρωποι που συμβιώνουν μαζί σας. Να ξέρετε ότι με αυτό το χαρακτηριστικό, όσο δίκιο και αν έχετε, δημιουργείτε την ανάγκη στο συνομιλητή σας, να κρατάει κλειστά αφτιά σε κάθε σας δίκαιο αίτημα.

Τοξότης

Είναι σημαντικές οι αποφάσεις που θα πάρετε τώρα, γιατί θα αφορούν σοβαρούς τομείς της ζωής σας, όπως η καριέρα και οι συνεργασίες σας. Δεδομένου ότι, στον εργασιακό σας χώρο γίνονται διάφορες ανακατατάξεις, καλό θα ήταν να βρείτε τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση για να σας δώσει μια εικόνα σχετικά με το κατά πόσο αυτό θα επηρεάσει την εργασιακή θέση σας.

Αιγόκερως

Οποιαδήποτε κι αν είναι η επαγγελματική σας κατάσταση, ορίστε πρακτικά τα πράγματα χωρίς υπέρ-αναλύσεις και τολμήστε να προκαλέσετε την τύχη σας, ακόμα κι αν πιστεύετε πως στο τέλος δε θα πάρετε εκείνα που σας αναλογούν. Μιλήστε με προϊστάμενους και συνεργάτες και κάντε τις προτάσεις που έχετε ήδη σκεφτεί και που για λόγους εγκλεισμών και απομόνωσης έμειναν πίσω.

Υδροχόος

Την καλύτερη έξωθεν μαρτυρία από τους άλλους θα έχετε τις ημέρες αυτές και έτσι οι μετοχές σας μεγαλώνουν, τόσο σε επαγγελματικό ή κοινωνικό επίπεδο. Σίγουρα από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, κάποιος φίλος ή συνεργάτης, θα σας φέρει σε επαφή με μια γνωριμία, που μάλλον θα είναι πολύ καλή σε όρους και προτάσεις συνεργασία. Βέβαια εξετάστε δεσμεύσεις που απαιτεί.

Ιχθείς

Επιβάλλεται σχεδόν να ανοιχτείτε κοινωνικά, όμως στέλνετε λάθος μηνύματα στους άλλους. Άλλοτε δείχνετε αδιάφοροι, ενώ υπάρχουν φορές που επιμένετε σε μία άποψη, μόνο και μόνο για να αντιδράσετε. Όμως προσπαθήστε σήμερα με κάποιες απαραίτητες για τη ζωή σας σχέσεις να ανοίξετε πιο εποικοδομητικούς διαλόγους, γιατί εάν συνεχίσετε να το τραβάτε, δε θα κερδίσετε.

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Μάιο του 2020

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv