Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (19/10/2019)

LIKE US ON FACEBOOK

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (19/10/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (19/10/2019):

Κριός

Τις εκφραστικές σας δεξιότητες, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα χρησιμοποιήσετε σήμερα εσείς οι Κριοί. Η  θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο, όσοι από εσάς θέλετε να αλλάξετε την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσάς, θα το καταφέρετε με τον μαγνητικό σας βλέμμα και τον εκφραστικό σας λόγο.

Ταύρος

Τις βάσεις για το μέλλον, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι βάζετε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής που βρίσκεται απέναντι από το  ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Σκορπιού  με τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας, ενώ ευνοεί και τις συζητήσεις που αφορούν μια μελλοντική συνεργασία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, μην διστάσετε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στους αγαπημένους σας.

Δίδυμοι

Πολύ σημαντική, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Διδύμους. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού  με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας, ενώ παράλληλα θα καταφέρετε να ανακαλύψετε τα παιχνίδια που παιζόταν πίσω από την πλάτη σας το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αυτή η εξέλιξη θα σας βοηθήσει να θωρακίσετε τον εαυτό σας και να αντιμετωπίσετε τα εμπόδια που μπορεί να βάλουν στον δρόμο σας.

Καρκίνος

Ημέρα προετοιμασίας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είναι η σημερινή για εσάς τους Καρκίνους. Η θετική όψη  εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς  ζώδιο του Σκορπιού με τον Πλούτωνα που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε στους συνεργάτες σας ένα νέο φιλόδοξο δημιουργικό σας σχέδιο με ιδιαίτερα έξυπνο τρόπο και να τους καταπλήξετε, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρετε να μαγέψετε το αντικείμενο του πόθου σας με τα λόγια σας.

Λέων

Πολύ ευχάριστη, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Λέοντες. Η θετική όψη εξάγωνου  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να δώσετε λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας, και με αυτό τον τρόπο να επαναφέρετε την ηρεμία και την ισορροπία στην καθημερινή σας ζωή. Αυτή η αλλαγή θα έχει θετική επίδραση και στην δουλειά σας.

Παρθένος

Ιδιαίτερα εκφραστικοί, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να αντιληφθείτε με ιδιαίτερα ευκολία τις προθέσεις των συνομιλητών σας, και εσείς από την πλευρά σας θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε σε αυτές με τον πιο εύστοχο τρόπο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρετε να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας στον/στην ερωτικό/ή σας σύντροφο χωρίς να φοβηθείτε ότι μπορεί να τον/την τρομάξετε.

Ζυγός

Γεμάτοι αισιοδοξία, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού  με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας με τέτοιο τρόπο, ώστε, θα δείξετε στους δικούς σας ανθρώπους ότι πίσω από τον ήρεμο και συγκαταβατικό πρόσωπο σας κρύβετε ένα άτομο με ισχυρή θέληση και πείσμα που δείχνετε μόνον όταν εσείς κρίνετε απαραίτητο.

Σκορπιός

Αέρα σιγουριάς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι αποπνέεται σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η θετική όψη εξάγωνου που θα  σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο σας  με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα από το ζώδιο του  Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να κάνετε πράξη τα σχέδια σας αντιλαμβανόμενοι κάθε στιγμή τις διαθέσεις τον άλλων ώστε να κινηθείτε κατάλληλα. Επίσης, δεν θα διστάσετε να χρησιμοποιήσετε το δυνατό σας όπλο που δεν είναι άλλο από τον ακαταμάχητο μαγνητισμό σας για να πετύχετε τους στόχους σας.

Τοξότης

Σε νέες βάσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, είστε έτοιμοι να βάλετε τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις εσείς οι Τοξότες. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει τις διαισθητικές σας ικανότητες με αποτέλεσμα να μπορέσετε να αντιληφθείτε το παρασκήνιο που προσπαθούν να δημιουργήσουν ορισμένα άτομα από το φιλικό ή εργασιακό σας περιβάλλον και να προστατευτείτε. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να γνωρίσετε ένα πρόσωπο το οποίο θα γίνει ο μυστικός σας σύμβουλος.

Αιγόκερως

Κάθε άλλο παρά βαρετή, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Αιγόκερους. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού  με τον  Πλούτωνα  από το ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να μαγέψετε το φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον με το μυαλό, την συγκροτημένη σκέψη σας, την εχεμύθεια και την γοητεία σας. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα τραβήξετε την προσοχή σημαντικών ανθρώπων οι οποίοι θα σας εμπιστευτούν όχι μόνο επαγγελματικά αλλά και προσωπικά.

Υδροχόος

Κάθε άλλο παρά βαρετή, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Αιγόκερους. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού  με τον  Πλούτωνα  από το ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να μαγέψετε το φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον με το μυαλό, την συγκροτημένη σκέψη σας, την εχεμύθεια και την γοητεία σας. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα τραβήξετε την προσοχή σημαντικών ανθρώπων οι οποίοι θα σας εμπιστευτούν όχι μόνο επαγγελματικά αλλά και προσωπικά.

Ιχθείς

Την δύναμη μέσα σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα βρείτε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς  ζώδιο του Ζυγού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να αναπτύξετε τα μελλοντικά σας σχέδια στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο. Ο τρόπος με τον οποίο θα τα παρουσιάσετε θα τραβήξει την προσοχή ενός σημαντικού προσώπου το οποίο θα δεχθεί να σας βοηθήσει, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έρθετε πολύ κοντά με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον που ποτέ δεν περιμένατε.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved