Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (18/5/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (18/5/2020):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (18/5/2020), μία σημαντική για τη ζωή σας σχέση θα σας απασχολήσει την εβδομάδα αυτή, το πως εξελίσσεται, αν θα συνεχιστεί, εάν όχι και ίσως να δεχτείτε από δικούς σας ανθρώπους αναμείξεις στο ζήτημα αυτό, πράγμα που θα σας προκαλέσει και θα αντιδράσετε. Η σχέση αυτή μπορεί να προέρχεται από το περιβάλλον των συνεργασιών σας αλλά δεν αποκλείεται να πρόκειται και για μία ερωτική σχέση.

Ταύρος

Επαγγελματικά και άλλες πηγές εισοδημάτων θα απασχολήσουν την προσοχή σας από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες. Το σίγουρο είναι ότι για να προχωρήσετε χρειάζεται να έχετε ξεκάθαρη εικόνα για το που βαδίζετε. Πέραν των τρεχόντων εξόδων σας καλό θα ήταν, να πάρετε μολύβι και χαρτί για να δείτε από που μπορείτε να εξασφαλίσετε ένα σταθερότερο εισόδημα. Ξεκαθαρίστε το.

Δίδυμοι

Εάν υπάρχουν κάποιοι στόχοι σας ή φιλοδοξίες που πήρατε την απόφαση να δρομολογηθούν το επόμενο διάστημα, καλό θα ήταν την εβδομάδα αυτή να επανεξεταστούν πριν πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις. Αποφύγετε να ακολουθήσετε μια ιδέα ή μια πρόταση πρόσφατη, αφού μόνο ότι έμεινε στη μέση λόγω της καραντίνας στην παρούσα φάση θα μπορέσει να συνεχιστεί στο μέλλον.

Καρκίνος

Με μεγάλες δόσεις συναισθηματισμού θα αντιμετωπίζετε κάποια θέματα που σας πονούν μεν αλλά δεν είναι δα και το τέλος του κόσμου αγαπητοί φίλοι, ούτε και συγκαταλέγονται σε αυτά που δεν διορθώνονται. Διαχειριστείτε τις ημέρες αυτές τα συναισθήματα σας, γιατί θα μπλοκάρουν την εξέλιξη κυρίως κάποιων σοβαρών διαπροσωπικών σας σχέσεων που ζητάτε στην παρούσα φάση λύσεις.

Λέων

Κάποια θέματα που επιθυμείτε να δρομολογηθούν άμεσα έτσι ώστε να διαπιστώσετε εάν δρομολογούνται κάποιοι στόχοι ή φιλοδοξίες σας, ενδέχεται να καθυστερήσουν την εβδομάδα αυτή. Από την άλλη μεριά, θα έχετε την υποστήριξη κάποιων ανθρώπων που κατέχουν θέσεις κλειδιά για την εξέλιξή σας αλλά προς το παρόν δε θα την ενεργοποιήσουν. Αντιμετωπίστε το.

Παρθένος

Επειδή είστε άτομα υπεύθυνα από τη φύση σας, την εβδομάδα αυτή, ίσως κάποιοι συνεργάτες οι δικοί σας άνθρωποι, να θελήσουν να σας προσθέσουν ορισμένα νέα καθήκοντα που δε σας αναλογούν, ή να σας ζητήσουν να πάτε εσείς στη θέση τους για να την αναπληρώσετε. Φροντίστε αυτό να μη τους γίνει συνήθεια, γιατί δίνετε την εντύπωση, ότι είστε παιδιά για όλες τις δουλειές.

Ζυγός

Ο τρόπος που θα διαχειριστείτε κάποια ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητάς σας, εάν γίνει υπό μορφή πιέσεων, τότε μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση. Δεν αποκλείεται μάλιστα να σας δημιουργήσει και νομικά θέματα στην περίπτωση που δεν είστε καλυμμένοι. Μην αναλαμβάνετε παράτυπες ευθύνες με τη διαβεβαίωση κάποιων ότι δε θα συμβούν κυρώσεις αν παραβιαστεί.

Σκορπιός

Με έντονη την αίσθηση του ανικανοποίητου θα κυλήσει η εβδομάδα αυτή για εσάς. Η διάθεσή σας θα διέπεται από αμφιθυμία ενώ δε θα λείψουν και τα συναισθηματικά ξεσπάσματα. Εκείνο που χρειάζεστε δεν είναι η ανταπόκριση των άλλων στα “θέλω” και στις επιθυμίες σας αλλά επιβάλλεται πλέον να τα βρείτε με τον εαυτό σας για αρχή. Προσπαθήστε να ελέγχετε τους τρόπους σας.

Τοξότης

Θα κριθούν οι διαπροσωπικές σας σχέσεις το διάστημα αυτό, τόσο σε επίπεδο επαγγελματικό, όσο και σε πιο στενό επίπεδο.  Πριν όμως να βγάλετε τα συμπεράσματά σας, για συνεργάτες συντρόφους ή ατελέσφορους έρωτες, καλό θα ήταν να επανεξετάσετε τη στάση που κρατήσατε εσείς απέναντί τους κυρίως την περίοδο της καραντίνας και της απομόνωσης. Ξεκινήστε σήμερα.

Αιγόκερως

Στενοί φίλοι ή άνθρωποι του ευρύτερου φιλικού σας χώρου, ίσως να σας δώσουν μία ώθηση στο να ακολουθήσετε ένα ταλέντο ή μα δεξιότητά σας και αυτό, γιατί όχι να μην το ακολουθήσετε και επαγγελματικά, αν είναι κάτι που πραγματικά σας αρέσει. Το σίγουρο είναι, ότι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σας εξέλιξη που φαίνεται να έχει ανοδική πορεία. Σπουδαίο!

Υδροχόος

Εκείνο που χρειάζεται να προσέξετε όχι μόνο την εβδομάδα αυτή αλλά και για αρκετό καιρό ακόμα, είναι το που επενδύετε. Οικονομικά συναισθηματικά και πάει λέγοντας. Θυμηθείτε ότι κάποιες σας επιλογές στο πρόσφατο παρελθόν, σας έφεραν σε δύσκολη θέση, ή σας οδήγησαν να χαλάσετε διαπροσωπικές σχέσεις ετών και συνεργασίες. Τώρα επιβάλλεται να το διορθώσετε αυτό.

Ιχθείς

Ασφαλώς και λόγω της ευαισθησίας σας γίνεστε μερικές φορές ευεπηρέαστοι σε ότι ακούτε και ότι σας λένε οι δικοί σας άνθρωποι οι στενοί σας φίλοι, ή κάποιοι συνεργάτες σας. Σήμερα όμως, μία είδηση ή ένα νέο που θα μάθετε, ίσως να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, ή να μην έχει την ίδια αξία σε μέγεθος ως προς τον τρόπο που θα το καταλάβετε ή θα το εισπράξετε. Προσέξτε το.

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Μάιο του 2020

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv
Photo: Josh Rangel/ Unsplash